TRIBE handler om marketing, mennesker og planeten

Vi er din digitale stamme i marketingjunglen, som kan være hele eller dele af din marketingafdeling. Klar til at hjælpe og se dig som en del af familien. Mød os herunder.

Mød stammens høvdinge herunder

Inspirere andre er vigtigt for os – pege fingre hjælper ikke noget.

Derfor har vi lavet vores om-sektion lidt anderledes. Hver medarbejder fremhæver hvilken indvirken hver person har på klima, miljø og bæredygtighed med 3 ting, som gør en positiv forskel og 3 ting, som kunne gøres bedre.

Dermed ser du også, vi langt fra er perfekte. Det illustrerer godt, hvorfor vi startede Grøn Marketing.

Alle er velkomne. Alle kan gøre en forskel. Vi alle skal blot starte et sted, og kommunikere rejsen.

Green CMO / marketingchef

Benjamin Bosman Eg

Udover jeg elsker digitale værktøjer, marketing og kommunikation, har jeg en grøn ild brændende indeni. I min verden hænger marketing og bæredygtighed sammen, fordi det kan hjælpe virksomheder strategisk. Netop derfor udviklede vi Grøn Genvej. Hvorfor har jeg valgt ovenstående 3 positive ting? Fordi jeg fandt ud af, det er den nemmeste måde, en privatperson kan gøre den største forskel for klima-, miljø- og biodiversitetskrisen. Næste trin bliver at købe en Tesla (-:

Video- og fotograf

Rasmus Flohr Pedersen

Udover at være video- og fotograf hos stammen, har jeg studeret på IBC i Kolding. Her lærte jeg om økonomi men også informationsteknologier, hvorfra min interesse i video måske er kommet fra. Derudover legede jeg med min egen YouTube kanal, da jeg var yngre, hvorfor historiefortælling ved hjælp af et kamera altid har fyldt meget i mit liv. Med hensyn til det bæredygtige er jeg måske ikke den mest grønne. Til gengæld tænker jeg over det i min hverdag, og er glad for, jeg stadig kan være en del af TRIBE på trods af, jeg ikke er sådan en plante-hippie ligesom nogle af de andre (-:

Webudvikler

Nicolai Lyhning Jensen

Teknik, computere og webudvikling kan jeg egentlig ikke få nok af. Min interesse for det tekniske kommer måske fra min far som er urmager og som i over 25 år drev sin forretning Ole Jensen Ure i Kolding. Hele min barndom er jeg nemlig vokset op med, at man reparerer i stedet for at købe nyt. Forskellen på min far og jeg er dog, at det digitale fylder meget mere hos mig. Derfor kan jeg også godt lide at bygge og reperare hjemmesider.

Webdesigner

Line Raeder Berndsen

Udover at arbejde med webdesign hos TRIBE Media, har jeg studeret til Multimediedesigner i Kolding. Gennem uddannelsen blev jeg bekræftet i, at den kreative side med webdesign var det jeg holdt af at arbejde med. I hverdagen ligger miljøet og bæredygtighed i baghovedet, i forhold til madaffald og sortering, at spare på vandet, samt transportmulighederne fra a til b.

Line fra Tribe

Marketingtekster og sociale medier

Clara Barsøe Jeppesen

Jeg er stammens kommunikationsmedarbejder og som navnet hentyder, står jeg for en del af marketingteksterne hos TRIBE og alt kreativt der medfølger.
Kommunikation er en virksomheds vigtigste værktøj og derfor synes jeg, at jeg har den mest interessante stilling her i virksomheden. Ved siden af studiet, læser jeg på mit sidste semester som markedsføringsøkonom på IBA Erhvervsakademi, hvor jeg efter sommeren læser videre med fokus på marketing. Bæredygtighed fylder i min hverdag i den forstand, at jeg går ind for en bæredygtig og sund kost, som er godt for både kroppen og miljøet.

Hvad gør TRIBE for bæredygtighed?

Først og fremmest håber vi at kunne inspirere – ikke pege fingre. Derfor har TRIBE selv implementeret tiltag for at gøre en forskel. Vi er langt fra i mål – men vi er startet på rejsen.

TRIBE har én hjertesag – grøn omstilling og kommunikation heraf! For os handler bæredygtighed om at gøre noget hele vejen rundt for klima, miljø, biodiversitet såvel sociale aspekter. Derfor deltager vi alle, både individuelt og sammen, i kampen om en mere bæredygtig verden. Helt konkret har TRIBE implementeret en række tiltag.

Få uforpligtende indledende gennemgang af din digitale marketing og kommunikation

Udfyld formularen, så kontakter vi jer hurtigst muligt.

Skal vi arbejde sammen?

Udfyld formularen, så kontakter vi jer hurtigst muligt eller ring på 7071 1200 

Glædelig jul og tak for et godt samarbejde

Uanset hvor meget eller lidt vi har talt sammen dette år, betyder vores samarbejde stadig meget for os hos stammen.

Derfor vil vi gerne give en eller anden speciel julegave, som måske kan hjælpe dig i 2022. 

40% rabat på en video eller foto til hjemmesiden eller sociale medier.

Gaven kan afhentes på vores kontor dalbygade 40U 1. sal eller du kan booke en online samtale i min, Benjamin, kalender.

Glæder mig til, vi tales ved. God jul!