Brancher

Hvilke virksomheder er på stammens blade?

Vi arbejder med en lang række forskellige virksomheder, men herunder finder du nogle af de typiske brancher.

Håndværkere / Entreprise

håndværkere-markedsføring-tribe-media

Hvad hvis bygninger ikke var hule indeni?

Én af de brancher vi hjælper allermest er byggebranchen. Man kommer ikke udenom, at både fortid, nutid og fremtid gemmer sig her. Derfor er stammen naturligvis også med på sidelinjen. Vi vil gerne præge samfundets vigtigste brancher til at blive endnu bedre, dygtigere og måske endda lidt grønnere. Derudover er det altid sjovt at have sikkerhedssko og hjelm på. (-;

Restauranter

Uden mad og drikke dur stammen ikke

Uanset om man er en stamme eller et marketingbureau, så skal man have mad. Derfor er vi naturligvis også med, når restauranter skal markedsføre sig selv. Eksempelvis i slicetown hvor vi er kendt for at have utroligt mange fastfood steder. Derfor er marketing vigtig som restaurant. Naturligvis skal maden være god, men det er historien som adskiller dig fra de andre. Din historie venter bare på at blive fortalt.

Grønne projekter

Fremtiden er orange og grøn

TRIBE Media elsker marketing, men vi er også nogle grønne hippiere. Kan man blande de to? Hmm det tror vi i hvert fald på. Derfor samarbejder vi med virksomheder som enten allerede er eller gerne vil være grønne. Er du ikke grøn i fremtiden, kommer du bagerst i køen.

Fitness / Fysioterapi / Massage

Når det gør ondt, er træning og massage vejen frem

Man kommer ikke udenom, at træning og for den sags skyld massage kan gøre underværker for en krop, som er i smerte. Derfor hjælper vi naturligvis alt fra fitnesscentre, personlige trænere til massører med at markedsføre sig selv. Vi vil gerne støtte virksomheder og personer som gør noget godt for vores samfund, og det må man sige, at denne branche i allerhøjeste grad gør. Derudover når vi filmer video, føles det næsten som om vi også træner (-;

Blandede brancher

I en familie er alle velkomne

Vi fokuserer på fire brancher, dog betyder det ikke, vi udelukker andre. Tværtimod er vi jo en stamme, hvor alle er velkomne, sålænge deres værdier er i orden. Kontakt os og se, om vi er et match.