Canva brand kit

Canva er et genialt værktøj, som de fleste kan bruge. Ofte kræver det dog en grafisk designer til at lægge et solidt fundament og en rød tråd.

Derfor tilbyder vi at lave et såkaldt brand kit. Her finder vores dygtige designere den rette font, farvekombination samt laver nogle brugertilpassede skabeloner, du kan bruge på dine sociale medier, hjemmeside, foldere eller noget helt fjerde. Vores pakke inkluderer en videoguide til at bruge canva pro (bruger du linket, får vi lidt kompensation. Ellers kan du bare Google Canva, hvis du ikke ønsker at støtte os (-:

Iværksætteren

_________

Du er alene eller med en partner, og budgettet er ikke det største i starten. Vi giver Jer en professionel design retning fra dag ét, så i altid har den røde grafiske tråd med på jeres vej. Fra 2.500.

Lille virksomhed

_________
Måske har I en studentermedhjælper eller deltidskommunikatør ansat. Spidskompetencen er måske ikke grafisk design. Lyder det som Jer? Fra 5.500.

Mellemstor virksomhed

_________

Jeres virksomhed har en enkelt fuldtidsansat marketingmedarbejder, men vedkommendes spidskompetencer er ikke grafisk design. Pakken her giver et professionelt brand. Fra 9.500.

Hvorfor er grafisk design vigtig?

De fleste oversér vigtigheden af kontinuerlighed og ikke mindst højkvalitets grafisk design. Resultatet er, at ens brand løbende mister værdi, fordi ens grafiske udtryk ikke er strømlignet og dermed forvirrer målgruppen.

Med andre ord kan vi ikke understrege vigtigheden af at have et brand kit uanset hvilken størrelse virksomhed, man nu engang er. Canva Pro kan bruges af virksomheder med 1-500 ansatte, fordi det er så intuitivt. Canvas gratis version er også god, men du får ikke muligheden for at strømligne designet i samme grad.

Med pro versionen kan du lægge dine farver, fonte og egne skabeloner ind. Det giver nogle brugbare og ikke mindst tidsbesparende funktioner. Derudover opstår det vigtigste også: Kontinuerlighed. Godt design er vigtigt, men det som ofte bestemmer om det er godt eller dårligt design, afstammer faktisk af, om man kan holde den røde tråd.

Brandkit til Canva Pro Som du kan se her foroven, er det meget overskueligt og lige til. Du har altid dit logo, farver og fonte ved hånden. MEN, det er kun starten.

 

Så kraftfuld er Canva Pros brand kit

Indsæt video og forklaring på "styles" funktionen

Hvorfor bruger vi WordPress? Du er for det første sikret et open source program, hvor du ejer hjemmesiden. Dog skal du passe på nogle virksomheder, som tager ejerskabet fra dig

For det andet er WordPress fremtidssikret, da mere end 33% af alle verdens hjemmesider bruger programmet. Derfor bliver der konstant udviklet nye funktioner, hvorfor du er på forkant med fremtiden. 

Afslutningsvis sikrer WordPress 100% kreativ frihed, hvorfor du som virksomhed får det bedste produkt til en fair pris, da designeren kan udfolde sig frit.  

Få gratis marketing og webanalyse

Indtast dine oplysninger, og vi vender tilbage snarest muligt, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have ud af din gratis analyse.

Glædelig jul og tak for et godt samarbejde

Uanset hvor meget eller lidt vi har talt sammen dette år, betyder vores samarbejde stadig meget for os hos stammen.

Derfor vil vi gerne give en eller anden speciel julegave, som måske kan hjælpe dig i 2022. 

40% rabat på en video eller foto til hjemmesiden eller sociale medier.

Gaven kan afhentes på vores kontor dalbygade 40U 1. sal eller du kan booke en online samtale i min, Benjamin, kalender.

Glæder mig til, vi tales ved. God jul!