Haben Sie darüber nachgedacht, bevor Sie eine Website erstellen lassen?

Optimierung der Website

Hvad er hjemmesideoptimering?

God hjemmesideoptimering er dagligt at tjekke din hjemmeside, kontrollere fejl og holde den opdateret. Resultatet? Bedre SEO og flere kunder.

Det er vigtigt for store og små virksomheder at bevare sin hjemmeside i god stand ved at opdatere og vedligeholde den ugentlig og månedlig. Den direkte årsag til dette er at give sine eksisterende besøgende nye muligheder for at engagere med hjemmesiden, og tiltrække nye besøgende, så hjemmesiden vokser. Det samme er gældende for webshops, da der ofte er flere aspekter at forholde sig til, såsom produkt og kategori sider. Samtidigt er det vigtigt for webshops at optimere deres hjemmesider så godt som mulig, da de besøgende kræver og forventer en god brugeroplevelse.

God hjemmesideoptimering giver bedre resultater. Besøgende på din hjemmeside forventer at få svar hurtigt, og derfor er det eksempelvis afgørende, at din hjemmeside indlæser hurtigt. Hvis dette ikke er tilfældet, så er besøgende meget hurtige til at benytte tilbage knappen. Hastighedsoptimering af hjemmesider er en af de mest undervurderede faktorer i hjemmesideoptimering. Mange hjemmesider undervurderer vigtigheden af en hurtig hjemmeside. Ifølge de fleste successfulde hjemmesider, så er indlæsningshastighed en af de centrale paramtere, for at vækst og skabe bedre resultater. Dette er især også gældende for SEO. Google prioriterer hjemmesider som indlæser hurtigt, da det øger brugervenligheden af hjemmesiden.

Med god hjemmesideoptimering er det muligt at reducere hastighedsindlæsningen på hjemmesider fra 7 sekunder til 2.3 sekunder (som du kan se på billedet nedenunder). Denne optimering af hastigheden har resulteret i flere besøgende, samt flere sider bliver set af hjemmesidens besøgende.

Hastighedsoptimering

Hjemmesideoptimering tjekliste

Målet med hjemmeside optimering er, løbende at sundhedstjekke og bygge nyt indhold til hjemmesiden, så siderne vokser og flere besøgende får øje på din forretning. Det vigtigste er at holde hjemmesiden ved lige, så den altid kører fejlfrit. Sådan her gør vi:

Ugentligt burde du gøre følgende: 

 • Undersøge “tabte” links
 • Undersøge sidernes indlæsningshastighed
 • Implementering og kontrollering af data
 • Opdatere hjemmesidens plugins
 • Skrive 1-2 nye blogindlæg
 • Opdatere Google My Business 

Månedligt gøre dette:

 • Analysere hjemmesidens data og statistikker
 • Analysere hjemmesidens design og struktur (kan det forbedres?)
 • Opdatering af blogindlæg
 • Tilføje 1-2 nye billeder 
 • Testing af hele hjemmesiden

Derudover burde du også lave en grundig SEO optimering af hjemmesiden:

 • Sidernes titler
 • Sidernes beskrivelser
 • Tilføje relevant indhold
 • Opdatere Google My Business

Hvem har brug for hjemmesideoptimering?

Svaret er, det afhænger af virksomheden. Der er flere elementer, der er afgørende for, om din hjemmeside har brug for en hjemmesideoptimering. Optimering af hjemmeside tager tid, kræver erfaring og viden. Dette er ofte årsagen til, at mange små og store virksomheder overlader arbejdet og ansvaret til eksterne. Du kan selvfølgelig vælge selv at udføre opgaverne. Dog kræver flere af opgaverne, at du som minimum har en god basis forståelse.

Her er en liste over, hvad vi synes, du bør tænke over, før du køber en hjemmesideoptimering pakke:

 1. Størrelsen af din virksomhed
 2. Formålet med hjemmesiden
 3. Hvor hurtigt vokser din hjemmeside?
 4. Hvor meget erfaring har du med vedligeholdelse af hjemmesider?
 5. Er din hjemmeside i øjeblikket ikke opdateret?
 6. Hvor meget tid har du selv til at holde din hjemmeside ved lige?

Kombinationen af teknisk snilde, grafisk kreativitet og tekstforfatning sikrer dig en utrolig stærk optimeret hjemmeside. Hvis du vil læse mere om hjemmesideoptimering, så anbefaler vi, at du læser den ultimative guide til hjemmesider.

Hvad er tabte links?

Tabte links er de links, som man tidligere havde, men som ikke længere fungerer. Det kan ske ved, at hjemmesidens link ikke længere virker (returner 404 side).Hvordan undersøger du en hjemmesides indlæsninghastighed?

Du kan undersøge din hjemmesides indlæsningshastighed ved at bruge gtmetrix.com. Denne hjemmeside er beregnet til undersøge, hvor hurtig ens hjemmeside er til at indlæse.Hvad er Google My Business?

En Google My Business konto gør det lettere for dine besøgende/kunder at finde dig på Googles søgeresultater.  TribeMedia Google My Business Hvad betyder kontrollering af data?

Med kontrollering af data menes der at følge udviklingen på, hvordan hjemmesiden præsterer. Det er vigtigt at følge udviklingen i hjemmesidens besøgende, og hvor godt går det at tiltrække besøgende. Hertil benyttes Google Analytics til at lave rapporter, som er med til at understøtte, hvor godt det går med at hjemmesideoptimering.Hvorfor skal blogindlæg opdateres?

Google foretrækker “aktuelt” indhold. Og af den grund, så vil Google favorisere indhold, som er relevant og korrekt skrevet i forhold til tidspunktet.

Dette betyder mest for os, når det kommer til hjemmesideoptimering

Det allervigtigste?

, at du er 100% tilfreds. Derfor får du først det færdige logo, når du er helt og aldeles tilfreds med resultatet. Præcist det samme gælder netop med vores hjemmesideoptimering og alle vores andre styrker.

Hvordan hjælper vi dig bedst muligt?

Kort fortalt hjælper vi dig ved at gøre det, vi er bedst til. På den måde gør du det, du er bedst til. Den synergi betyder utrolig meget for os, og er en kæmpe motivationsfaktor. For os spiller den personlige kontakt en stor rolle. På den måde leverer vi ikke bare et bedre produkt. Vi får også lov til at bruge vores indbyggede servicegen. Alt sammen leder hen til det bedre resultat. Resultatet? God hjemmesideoptimering og den bedst mulige optimering af netop din hjemmeside.

Vi optimerer og rådgiver for dig

Det betyder, at vi altid tager os tid til dig og indretter os efter dit skema. På den måde får du den helt rette hjemmeside på den bedst mulige måde. Vi optimerer altid ud fra dine ønsker. Derfor rådgiver vi dig hele vejen om, hvad der giver mest mening for dig og dine kunder. Derfor er den personlige tilgang ikke bare rar for os, men den giver også et bedre resultat på bundlinjen.

Hilfe bei Websites erhalten
Kontaktieren Sie uns unten

Haben Sie noch Fragen?

Hier geht es zu den Unterseiten

Enthält eine gute Mischung aus Informations-/Blogseiten und Serviceseiten.

Website kolding

Startseite Kolding

Websites für Kolding und den Rest des Landes, die seit vielen Jahren Kunden versorgen

neue Website grafisch illustriert

Neue Website

Ratschläge für eine neue Website: Wie Sie herausfinden, welche Website Sie haben

website preis was kostet es

Preis der Website

Bestes Preis-Leistungs-Verhältnis - Sollten Sie Ihre eigene Website erstellen oder eine kaufen?

Gestaltung der Website bei TRIBE Media

Website-Design

Holen Sie sich ein zeitloses Website-Design Ob Sie sich für ein Website-Design interessieren, weil

Erfahrungsberichte von Kunden

Unternehmen, denen wir geholfen haben: Was sie über die Zusammenarbeit mit uns sagen

Möchten Sie mehr über die Zusammenarbeit mit uns erfahren?

Nicht jeder passt dazu und umgekehrt. Wir wollen ein Qualitätsprodukt liefern, und deshalb ist die Zusammenarbeit mit Ihnen so wichtig.

Lassen Sie uns also erst einmal sehen, ob unsere beiden Unternehmen überhaupt zusammenpassen. Rufen Sie uns an oder verwenden Sie das untenstehende Kontaktformular. Uns geht es nicht darum, das billigste Produkt zu liefern. Wenn Sie also auf der Suche nach dem absolut niedrigsten Preis sind, werden Sie bei uns wahrscheinlich nicht fündig. Wenn Sie stattdessen einen Partner suchen, dem Ihr Unternehmen am Herzen liegt, dann nehmen Sie die "Klinke" in die Hand und sprechen Sie mit uns. (-:

Lassen Sie uns herausfinden, ob wir Ihnen mit neuem Marketing, Web oder Inhalt helfen sollten

Erhalten Sie kostenlose Marketing- und Web-Analysen

Geben Sie Ihre Daten ein, und wir werden uns so bald wie möglich mit Ihnen in Verbindung setzen, um zu besprechen, was Sie sich von Ihrer kostenlosen Analyse erhoffen.

Frohe Weihnachten und vielen Dank für Ihre Mitarbeit

Egal, wie viel oder wenig wir in diesem Jahr miteinander gesprochen haben, unsere Zusammenarbeit bedeutet uns beim Tribe immer noch sehr viel.

Deshalb möchten wir Ihnen ein besonderes Weihnachtsgeschenk machen, das Ihnen im Jahr 2022 helfen könnte. 

40% Rabatt auf ein Video oder Foto auf der Website oder in den sozialen Medien.

Das Geschenk kann in unserem Büro in der Dalbygade 40U im 1. Stock abgeholt werden oder Sie können ein Online-Gespräch in meinem, Benjamin, Kalender buchen.

Ich freue mich auf ein Gespräch mit Ihnen. Frohe Weihnachten!