Rent Indeklima

Et alsidigt samarbejde

For os er rent-indeklima en stor og velanset kunde. Vi har hjulpet dem med alt lige fra webshop til tekstforfatning af en jobansøgning. Det er også et ret hygggeligt samarbejde, som mest af alt føles som et venskab. Vores hovedopgave har naturligvis været deres webshop, som først og fremmest viser deres Roboclean Splus frem, men især også tilbehør. Det har været et spændende samarbejde, og vi glæder os til det fremtidige samarbejde. For os betyder langvarige samarbejder utrolig meget, da det muliggør, at vi kan komme i dybden med vores kunder. Resultatet er at man opbygger et tillidsfuldt samarbejde, hvor man rent faktisk hjælper hinanden til at vokse.

Se resultatet her

Geo og Niels fra rent indeklima | Webshop designet af TRIBE Media

Hvad sagde Rent Indeklima om vores samarbejde?

Hej TRIBE Media


Tak for samarbejdet og det pæne resultat i har leveret i forbindelse udviklingen af vores hjemmeside. Samarbejdet har været godt fra start til slut, og det har altid været hyggeligt. Især hyggen betyder meget. Det at man ved, man altid kan ringe til jer når som helst, betyder utrolig meget for os.
Vi glæder os til det fortsatte samarbejde

Skal vi også hjælpe din virksomhed videre?

Vi står parate til at hjælpe dig med en stærk 360 grader markedsføringskampagne, hvor du ikke bliver efterladt i et tomrum efter den første opgave er færdiggjort. For os betyder det intet mindre end alverdens at kunne hjælpe andre virksomheder til at vokse endnu mere, og ikke mindst fokusere på det de er gode til. Vi er altid til at snakke med, så uanset hvad dine ønsker er, så hjælper vi dig videre. Den første kop kaffe er selvfølgelig på os, og vi lover, at vi ikke bider. Derudover betyder gennemsigtighed alt for os, hvorfor vi altid sender et yderst gennemskueligt excel ark, hvor der tydeligt står, hvor mange timer vi bruger på hver enkelt opgave samt en dybdegående beskrivelse af hver opgave. Kontakt os her til en uforpligtende samtale.

Få gratis marketing og webanalyse

Indtast dine oplysninger, og vi vender tilbage snarest muligt, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have ud af din gratis analyse.