Ny hjemmeside

ny hjemmeside grafisk illustreret

Rådgivning til ny hjemmeside: Hvordan finder du ud af, hvilken hjemmeside du har brug for?

Vores råd er, at det afhænger meget af hvor stor og hvilken type virksomhed, du har. Dog er 40% af alle websider i hele vores fantastiske verden i 2021 en WordPress hjemmeside, hvilket også gælder for TRIBE Medias side. Der er nok en god grund til, hvorfor så mange vælger det. (-;

Informativ side

Du lever primært af kundeleads, og fremvise din virksomhed på en professionel måde. Du får et stilrent visitkort og dataindsamling, så du ved, hvilke kunder du skal gå efter. Fra 9.500.

Webshop

En webshop kræver noget andet end en informativ side. De to sider er som sådan ens i forhold til design og funktioner, men med webshoppen bliver det lidt mere kompliceret. Fra 19.500.

One Day One Page

Er du en lille nystartet virksomhed, som blot ønsker et visitkort? Vores passer nok perfekt til dig. Du får en professionel 1-siders hjemmeside med lækre billeder fra 7.995. Stadig bygget i WordPress, så den er klar til fremtiden.

Hvordan starter vi?

En hjemmeside til i dag og i morgen

Vi starter med at sætte os ned sammen over en kop virtuel eller fysisk kaffe hos dig eller videomøde. Dernæst sætter vi os dybt ind i din virksomhed. Dermed kan vi på bedste vis finde det optimale resultat.

Du bliver derudover ofte efterladt med en inkomplet side hos andre webbureauer. Det vil vi gerne gøre op med, hvorfor vores ny hjemmeside pris ligger på 9.995,-

Med andre ord kan du få en professionel og ny WordPress hjemmeside til en fair pris. Selvfølgelig kan den blive mere avanceret, og prisen kan hurtigt nærme sig de 100.000. Eksempelvis hvis du ønsker et unikt hjemmeside design.

Vores mission er at efterlade et kvalitetsprodukt, hvorfor vi altid inkluderer nedenstående:

 • Du ejer hjemmesiden
 • Sikker forbindelse / HTTPS
 • Dataindsamling
 • GDPR kompatibel
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Ingen mærkelige kontrakter eller bindinger

Ønsker du en billig ny hjemmeside, altså billigere end 9.995,- som i forvejen er billigt, så er vi nok ikke de rette for dig.

ny hjemmeside grafisk illustreret

WordPress

Vi bruger udelukkende WordPress, fordi det er fremtidssikret, open source og det tilbyder 100% kreativ frihed. Altså den bedst mulige hjemmeside til i dag og i morgen

Hvorfor bruger vi WordPress? Du er for det første sikret et open source program, hvor du ejer hjemmesiden. Dog skal du passe på nogle virksomheder, som tager ejerskabet fra dig

For det andet er WordPress fremtidssikret, da mere end 33% af alle verdens hjemmesider bruger programmet. Derfor bliver der konstant udviklet nye funktioner, hvorfor du er på forkant med fremtiden. 

Afslutningsvis sikrer WordPress 100% kreativ frihed, hvorfor du som virksomhed får det bedste produkt til en fair pris, da designeren kan udfolde sig frit.  

Hvorfor få en ny hjemmeside? 

En ny hjemmeside til firma kan være en stor beslutning, hvorfor man hurtigt kan spørge sig selv, om det overhovedet er nødvendigt? 

Vores svar er, at det afhænger meget af din nuværende sides tilstand. Hvis den føles gammel, ser gammel ud og mangler basale moderne funktioner, så er det nok rimelig meget på tide at skifte den ud. 

Omvendt kan det være, at en hjemmeside optimering er nok. Om det er tilfældet er svært at sige, da det afhænger lidt af, hvor “ødelagt” din side er.

Generelt kan du kigge efter nedenstående, og hvis du mangler det, er det stærke faresignaler: 

 • Mobilvenlig hjemmeside
 • Sikker forbindelse / HTTPS
 • Flat design 2.0 
 • Animationer og grafisk design 
 • Hurtig indlæsningshastighed
 • Tilgængelighed for personer med handicap

Ovenstående er blot nogle få eksempler, og er sådan set minimumskrav i nutidens verden. Mangler du derfor blot 1 af punkterne, så er det nok på tide at få den opdateret. 

Hvis du selv ønsker at kaste dig i krig med at lave din egen hjemmeside, har vi lavet en ultimativ guide til hjemmesider, hvor du får alt du behøver fra a-å. 

Ønsker du derimod, at nogle professionelle laver siden for dig, kan du med fordel læse videre (-;

Hvor ligger prisen på en hjemmeside henne?

Hvad koster en ny hjemmeside?

Vi har allerede berørt emnet lidt, men da det kan være relativt kompliceret, linker vi lidt videre her. En hjemmeside er et usandsynligt vidt begreb. Det kan vitterligt være alt mellem himmel og jord, hvorfor det kræver mere end bare som så. Heldigvis kan du finde prisen på en ny hjemmeside ret nemt med vores beregner.

Omkostningerne på en ny side kan være vanskelige at bedømme. Derfor er det essentielt, vi får en god samtale, hvor vi kan komme i dybden med dine behov og ikke mindst ønsker. På den måde finder vi hurtigt frem til det optimale.

Uanset hvad dit behov er lige nu, kan du selvfølgelig kontakte os uforpligtende. Så tager vi den derfra, som vi jyder ville sige.

Få hjælp til hjemmesider
Kontakt os herunder

Har du spørgsmål?

Gå til undersider her

Inkluderer en god blanding af information / blogsider samt servicesider.

Har du tænkt over det her, inden du får lavet en hjemmeside?

Hjemmesideoptimering

Hvad er hjemmesideoptimering? God hjemmesideoptimering er dagligt at tjekke din hjemmeside, kontrollere fejl

Design af hjemmeside hos TRIBE Media

Hjemmeside design

Få et tidsløst design af hjemmeside Uanset om du undersøger hjemmeside design, fordi

Kundeudtalelser

Virksomheder vi har hjulpet: Sådan siger de om samarbejdet med os

Lyst til at høre mere om at samarbejde med os?

Alle passer ikke til os og omvendt. Vi ønsker at levere et kvalitetsprodukt, hvorfor samarbejdet med dig betyder alt.

Derfor lad os først starte ud med at se, om vores to virksomheder faktisk passer sammen. Ring til os eller brug kontaktformularen herunder. Vi er ikke ude efter at levere det billigste produkt. Derfor hvis du søger den absolut laveste pris, er vi nok ikke et match. Ønsker du i stedet en samarbejdspartner som sætter sig dybt ind i din virksomhed, så løft ‘klodsen’ og tag en snak med os. (-:

Lad os finde ud af, om vi skal hjælpe dig med ny marketing, web eller indhold

Få gratis marketing og webanalyse

Indtast dine oplysninger, og vi vender tilbage snarest muligt, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have ud af din gratis analyse.

Get free marketing and web analytics

Enter your details and we’ll get back to you as soon as possible to discuss what you’d like from your free analysis.

Merry Christmas and thank you for your cooperation

No matter how much or little we’ve talked this year, our collaboration still means a lot to us at the Tribe.

That’s why we want to give you some special Christmas gift that might help you in 2022.


40% discount on a video or photo
for the website or social media.

The gift can be picked up at our office dalbygade 40U 1. floor or you can book an online conversation in my, Benjamin, calendar.

I look forward to talking to you. Merry Christmas!