Fundament – skalering – udvikling

Din virksomhed har brug for en retning

Men hvis fundamentet ikke er på plads, så kan den retning være fuldstændig ligegyldig. Derfor opererer vi, med hvad vi kalder for

fundament – skalering – udvikling

Pointen er, at du først kan skalere, når du har styr på grundstenene. Det er en del af vores metode og processorienterede måde at arbejde på. Ja, vi laver også enkelte ting såsom video og hjemmesider. Omvendt får du som virksomhed bare et stærkere og bedre resultat, når vi kan sætte os ind i hele din virksomhed fra strategi til udvikling af indhold.

Hvad er første trin?

Måske er du allerede lidt mere nysgerrig på, om dit fundament rent faktisk er på plads?

Fundamentet

Heldigvis er det ret lige til, og du skal ikke engang betale noget. Vi bruger én time gratis på at gå igennem din marketingopsætning med vores gratis marketingtjek, som du kan booke nederst ved at udfylde kontaktformularen.

Praktisk information

COVID-19 har for alvor sat sine spor, så vi har faktisk valgt at fortsætte med hjemmearbejde og ikke mindst have møder online. Selvom vi gerne må mødes nu, så er det bedre at være på den sikre side. Heldigvis fungerer det utrolig fint at lave et marketingtjek online.

  • Videomøde
  • Inden mødet får vi adgang til dine platforme
  • Først laver TRIBE en kort gennemgang
  • Dernæst mødes vi til et 45 minutters online møde
  • Du får nogle helt konkrete hands-on implementérbare punkter
  • Vi håber naturligvis, du har lyst til at samarbejde med os efterfølgende (-:

Som sagt er marketingtjekket fuldstændig gratis! Vi håber selvfølgelig, du har lyst til at bruge os efterfølgende. Hvis ikke er det helt okay, og vi har stadig fået noget ud af det, da vi har været med til at hjælpe dig videre. Netop det hænger sammen med vores mission om at gøre Danmarks virksomheder stærkere ved at levere personlighed og troværdighed.

Skalering – udvikling

Efter fundamentet er på plads, går vi sammen videre med at kigge på skalering og til sidst udvikling.

Er du nysgerrig på, hvad det medfører, så synes vi, du skal kontakte os (-;

Få gratis marketing og webanalyse

Indtast dine oplysninger, og vi vender tilbage snarest muligt, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have ud af din gratis analyse.