Hjælp til grafisk design

hjælp til grafisk design

Få hjælp til grafisk design lige her.

Når du ønsker hjælp til grafisk design, skal du tænke på flere ting. Vi hjælper dig godt i gang med grafisk hjælp, så du kan fortælle din virksomheds historie og styrke dit brand. Hvis du har spørgsmål, kan du altid stille os et uforpligtende et af slagsen.

I denne artiklen kommer vi ind på forskellige aspekter, du skal være opmærksom på. For os handler det om at styke din virksomheds identiet og image. Vi giver dig hjælp til grafisk design lige her. 

Hvad er grafisk design

Først lad os starte med at kigge på, hvad grafisk design i virkeligheden er for en størrelse. Kort fortalt kan man sige, at det ofte bliver forbundet med marketing og kommunikation. Grafisk design er det samme som grafisk kommunikation. Med både design, såvel som kommunikation, har man et budskab til modtageren og man vil gerne kommunikere via nogle grafisk elementer. Derfor har grafisk design både den rolle, at få al kommunikation til at være læsevenligt, fange læseren via illustrationer og afspejle virksomhedens brand/identitet. Vi snakker altså om grafisk layout, typografi, billedopslag osv.

Yderligere bliver grafisk design også ofte forbundet med digital design, hvor der er blevet benyttet et stykke software. Ofte bliver InDesign eller Illustrator fra Adobe brugt, men vi ser også, at Canva.com i højere grad bliver benyttet grundet dets høje brugervenlighed og mange skabeloner. 

Næste naturlige spørgsmål i række er selvfølgelig, hvad en grafisk designer laver.

Hvad laver en grafisk designer?

Ofte er det alt fra design af logo som er en stor proces i sig selv til grafisk design til hjemmesider, som kan indebære illustrationer, visualiseringer og bannere. Yderligere kan det være, at der også skal designes produktbilleder, brochurer, flyers og alt imellem.  

Brugervenlighed og grafisk design spiller en stor rolle

Du kan næsten ikke sige brugervenlighed uden at sige grafisk design. Alt fra illustrationer til ikoner kan være med til at lette brugerens oplevelse, Også kendt som User Experience (brugeroplevelsen) 

Vi kender alle sammen følelsen af at blive mødt af en mur af tekst, uden nogen former for farver eller grafiske elementer. Det skaber en masse støj for læseren og gør oplevelsen uoverskuelig. Derfor er det vigtigt at optimere brugeroplevelsen blandt dine kunder og potentielle kunder, for på denne måde øger du chancen for salg. 

hjælp til grafisk design

Har du behov for grafisk hjælp? 

TRIBE Media er en grafisk virksomhed og vi laver en del grafisk design. Derfor står vi naturligvis klar til at hjælpe dig med uforpligtende rådgivning og svar på spørgsmål. 

Vi holder til i Kolding, så vi hjælper naturligvis med grafisk design til Kolding. Heldigvis foregår det hele online, så vi kan sagtens tage et videomøde eller lignende. Du kan også komme forbi vores kontor. 

Vi kan hurtigt blive enige om, at billeder og grafik er mere spiselige end én stor blok tekst.

– Benjamin, CMO

Grafisk design får din markedsføring op på nye højder.

Med grafisk design får man altså bare en bedre hjemmeside. Tekniske elementer såsom koden bag hjemmesiden betyder rigtig meget, men logo, billeder og video er prikken over i’et. Derfor hjælper vi med grafisk design Kolding! (og resten af Danmark) Vi kan hurtigt blive enige om, at billeder og grafik er mere spiselige end én stor blok tekst. Derfor er det naturligvis en del af vores helhedsorienterede pakkeløsning. Lækkert design i form af billeder, videoer og grafik får simpelthen din virksomheds udtryk op på et helt nyt niveau!

Hvad hjælper vi dig med? Vi tilbyder diverse grafisk arbejde

Det afhænger naturligvis af netop din situation. Hvis du har en hjemmeside, så kan billeder, ikoner og infographics løfte din hjemmeside utrolig meget. Hvis det er grafik til sociale medieopslag, så fylder grafikbilleder meget, men især veludførte videoer gør sig utrolig godt. Så hjælp til grafisk design er mange ting:

  • Mød dine kunder i øjenhøjde
  • Brandkit
  • Årsrapporter
  • Videoer, billeder og illustrationer

Mød dine kunder i øjenhøjde

Det handler ikke kun om at få en flot hjemmeside, eller nogle illustrative videoer og billeder. Det handler også om gennemsigtighed og ikke mindst personlighed. Selvfølgelig er det vigtigt, men den vigtigste del er, at din virksomhed fremstår mere personlig og gennemsigtig.

Dine kunder føler sig mødt i øjenhøjde, og bliver dermed mere trygge. Det giver synlige resultater på bundlinjen, da kunden hurtigt kan identificere sig med jer. Ikke nok med at kunden føler sig tryg, så er det også en god service at være åben og gennemsigtig.

Se vores grafisk design priser lige her

Vores mission er at være så gennemsigtige som muligt, hvorfor vi naturligvis oplyser om vores priser. Se vores grafisk designer priser her

Grafisk design til sociale medier

Infographics eller andet til sociale medier

399,-

Brochure og foldere

Vi står for hele processen. Fra design til tryk.

399,-

Logo og personlige grafiske udtryk

Dit brand betyder alt. Et logo er den bedste start

399,-

Mindre grafiske opgaver

Design af ikoner og lignende

399,-

Hvad er grafisk design for os?

Grafisk design er (næsten) alt det visuelle du ser på en hjemmeside. Kort sagt. Hos os går vi utroligt meget op i, at vores grafiske arbejde består af kvalitet. Grafisk design er også en form for kommunikation – selv om det handler om det visuelle. 

Det visuelle kommunikerer nemlig et budskab og formål. Hos TRIBE Media arbejder vi meget på at styrke virksomheders visuelle identitet, både på deres hjemmeside og deres sociale medier. Det er her, at det visuelle aspekt tæller meget.

I dag er det kritisk at have en visuelt appellerende identitet, som du viser frem for dine kunder. Derfor er det essentielt at prioritere virksomhedens billede udadtil. Og det er her, at det grafiske kommer i spil. 

Samtidig så er det også vigtigt, at forretningens visuelle identitet også er appellerende på mobilen (og ikke kun desktop).

Professionelle produktbilleder og grafisk design billeder

Din vej til en mere indbydende og visuel identitet

At vi hjælper med fotografering siger ikke så meget, for det hele handler om konteksten. Vi er eksempelvis ikke eksperter i konfirmationer, klassebilleder eller lignende. Derimod er vi rigtig gode til billeder på hjemmesider og sociale medier. For os handler det om at fortælle en historie med hvert billede – uanset mediet!

Men det slutter ikke her,

for hvis du har en webshop, er det vigtigt, at dine produkter fremstår professionelt og tydeligt. Derfor har vi også udstyret til at tage nogle professionelle produktbilleder. Det fører ofte til merkøb, da dine kunder får et godt indtryk af dine produkter.

Eksempel på produktbilleder og grafisk design kolding | TRIBE MediaProduktbillede og grafisk design vi har lavet for Rehnes Shop.

Få effektiv grafik til sociale medie-opslag

Grafisk design kan være en uoverkommelig opgave, hvis du ikke har nogen erfaring. Derudover kommer spørgsmålet hurtigt, om hvilken slags design, der er mest hensigtsmæssig. 

Heldigvis har vi nogle yderst dygtige grafikere hos TRIBE Media, som er klar til grafisk hjælp, så du og din virksomhed får et grafisk udtryk, der fremstiller din virksomhed fra sin bedste side. Grafik til sociale medie-opslag kan være en svær størrelse at gennemskue. 

Derfor har vi prøvet at give nogle råd herunder til grafik billeder.

Hvordan er hjælp til grafisk design anderledes på sociale medier?

Et rigtig godt spørgsmål da det umiddelbart burde være ens alle steder, ikke? Svaret er naturligvis nej. Selve mediet betyder alt, og på sociale medier betyder nogle principper mere end andre. Vi har herunder prøvet at liste nogle principper, som er utrolig vigtige at følge:

Et rigtig godt spørgsmål, da det umiddelbart burde være ens alle steder, ikke? Svaret er naturligvis nej. Selve mediet betyder alt, og på sociale medier betyder nogle principper mere end andre. Vi har herunder prøvet at liste nogle principper, som er utrolig vigtige at følge:

  • Undgå for meget tekst (da eks. Facebook tager det i betragtning)
  • Brug altid mennesker eller eks. dyr
  • Spil på følelserne, da det virker bedst på sociale medier
  • Benyt enkle farver
  • Henvend dig til én målgruppe
  • Husk en call-to-action

Selvom vi laver hjemmesider og kreativ tekstforfatning, så kommer vi ikke udenom, at grafisk design er med til at lime alle punkterne sammen. Ofte er det prikken over i’et, som skaber det sidste finish til dit produkt. Derfor står vi naturligvis klar til at hjælpe med grafik til sociale medie-opslag.

Vi ved, at som lille eller mellemstor virksomhed, så er der ikke tid til at sætte sig ind i hver enkelt aspekt. Man skal jo helst gøre det, som man selv er god til. 

Dog kan det være svært at afgive noget ansvar og kontrol fra sit lille hjertebarn. Netop på grund af det prøver vi at skabe så meget tryghed som nu muligt. Måden vi gør det på, er ved at være så gennemsigtige som muligt. Tag derfor gerne kontakt til os, hvis du har et spørgsmål.

Grafisk design burde ikke være så svært at finde hjælp til

Få hjælp til grafisk design Kolding hos TRIBE Media

Selvom vi hjælper hele landet, så holder vi til i Kolding. Derfor hjælper vi naturligvis koldingenserne i særlig høj grad.

Det rette grafiske udtryk kan være med til at få din virksomhed op på nye højder. Designet kan være til hjemmesider, sociale medier eller for den sags skyld på foldere og lignende. Derfor er det vigtigt at bruge grafisk design i Kolding såvel hele landet (-;

Vi har nogle yderst dygtige designere, som er passionerede for deres arbejde.

Derfor er du kommet til det rette sted for at få hjælp til grafisk design. Vi beskæftiger os for eksempel med nogle af disse typer for grafisk design. 

Med andre ord er der stor forskel på, hvilket grafisk udtryk som passer lige præcis til din virksomhed. Tag derfor gerne uforpligtende kontakt til os, hvis du ønsker hjælp til grafisk design.

Få hjælp til grafisk design
Kontakt os herunder

Her sidder Line og venter på at du kontakter hende. Hun har altid et es i ærmet og er klar til at tage dit grafiske arbejde til next level.

Kontakt os nu

Har du spørgsmål?

Gå til undersider her

Inkluderer en god blanding af information / blogsider samt servicesider.

Kundeudtalelser

Virksomheder vi har hjulpet: Sådan siger de om samarbejdet med os

Lyst til at høre mere om at samarbejde med os?

Alle passer ikke til os og omvendt. Vi ønsker at levere et kvalitetsprodukt, hvorfor samarbejdet med dig betyder alt.

Derfor lad os først starte ud med at se, om vores to virksomheder faktisk passer sammen. Ring til os eller brug kontaktformularen herunder. Vi er ikke ude efter at levere det billigste produkt. Derfor hvis du søger den absolut laveste pris, er vi nok ikke et match. Ønsker du i stedet en samarbejdspartner som sætter sig dybt ind i din virksomhed, så løft ‘klodsen’ og tag en snak med os. (-:

Lad os finde ud af, om vi skal hjælpe dig med ny marketing, web eller indhold

two people standing on top of a hill with a camera

Skal vi arbejde sammen?

Udfyld formularen, så kontakter vi jer hurtigst muligt eller ring på 7071 1200 

Glædelig jul og tak for et godt samarbejde

Uanset hvor meget eller lidt vi har talt sammen dette år, betyder vores samarbejde stadig meget for os hos stammen.

Derfor vil vi gerne give en eller anden speciel julegave, som måske kan hjælpe dig i 2022. 

40% rabat på en video eller foto til hjemmesiden eller sociale medier.

Gaven kan afhentes på vores kontor dalbygade 40U 1. sal eller du kan booke en online samtale i min, Benjamin, kalender.

Glæder mig til, vi tales ved. God jul!