Grafik til sociale medie-opslag

Få effektiv grafik til sociale medie-opslag

Grafisk design kan være en uoverkommelig opgave, hvis du ikke har nogen erfaring. Derudover kommer spørgsmålet hurtigt, om hvilken slags design, der er mest hensigtsmæssig. Heldigvis har vi nogle yderst dygtige grafikere hos TRIBE Media, som er klar til grafisk hjælp, så du og din virksomhed får et grafisk udtryk, der fremstiller din virksomhed fra sin bedste side. Grafik til sociale medie-opslag kan være en svær størrelse at gennemskue. Derfor har vi prøvet at give nogle råd herunder til grafik billeder. Du kan også læse, hvordan andre gør det her.

Grafik til sociale medie-opslag hos TRIBE Media - Mediebureau i Kolding

Hvordan er hjælp til grafisk design anderledes på sociale medier?

Et rigtig godt spørgsmål da det umiddelbart burde være ens alle steder, ikke? Svaret er naturligvis nej. Selve mediet betyder alt, og på sociale medier betyder nogle principper mere end andre. Vi har herunder prøvet at liste nogle principper, som er utrolig vigtige at følge:

  • Undgå for meget tekst (da eks. Facebook tager det i betragtning)
  • Brug altid mennesker eller eks. dyr
  • Spil på følelserne, da det virker bedst på sociale medier
  • Benyt enkle farver
  • Henvend dig til én målgruppe
  • Husk en call-to-action

Sådan hjælper vi vores kunder med logo

[logo-carousel id=logoer-kunder]

Grafisk hjælp er vores hjertebarn

Selvom vi laver hjemmesider og kreativ tekstforfatning, så kommer vi ikke udenom, at grafisk design er med til at lime alle punkterne sammen. Ofte er det prikken over i’et, som skaber det sidste finish til dit produkt. Derfor står vi naturligvis klar til at hjælpe med grafik til sociale medie-opslag. Vi ved, at som lille eller mellemstor virksomhed, så er der ikke tid til at sætte sig ind i hver enkelt aspekt. Man skal jo helst gøre det, som man selv er god til. Dog kan det være svært at afgive noget ansvar og kontrol fra sit lille hjertebarn. Netop på grund af det prøver vi at skabe så meget tryghed som nu muligt. Måden vi gør det på, er ved at være så gennemsigtige som muligt. For eksempel ved at oplyse om priser. Nedenfor ser du derfor nogle af vores priser. Vi har prøvet at gøre det så enkelt som muligt ved at benytte timepriser: Se vores grafisk design priser lige her.

Få gratis marketing og webanalyse

Indtast dine oplysninger, og vi vender tilbage snarest muligt, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have ud af din gratis analyse.