Hjemmeside design

Design af hjemmeside hos TRIBE Media

Vi tilbyder design af website

Har du brug for en ny hjemmeside eller blot nogle justeringer? – Så er vi klar på at hjælpe dig! Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig her.

Få et tidsløst design af hjemmeside

Hjemmeside design er yderst vigtigt for en hjemmeside – og vigtigere end man først skulle tro. Alt handler om førstehåndsindtryk og derfor er det vigtigt, uanset om du selv vil lave din hjemmeside eller om du får nogen til at lave den for dig, at du har gjort dit hjemmearbejde først. 

Hvad er det vigtigste, når du skal vælge en hjemmeside designer?

Hos TRIBE Media er vi eksperter på hjemmesider, hvad end du skal have en ny hjemmeside eller om den gamle skal opfriskes. Hvis du har blot har brug for justeringer, tilbyder vi også redesign af hjemmeside. Vi benytter altid værktøjet WordPress hjemmeside design, hvilket sikrer os kreativ frihed hver gang. På den måde kan vores designere udvikle en hjemmeside, som passer lige præcist til dit behov, og du er samtidig sikret en professionel hjemmeside som afspejler din eller din virksomheds identitet.

Naturligvis er det en meget stor og ikke mindst tidskrævende opgave, når du skal vælge designet til din hjemmeside. Derfor er vi med dig hele vejen fra start til slut i processen. Yderligere følger vi altid nogle effektive principper, når vi designer en hjemmeside. Vi sikrer en høj kvalitet, da vi har den nyeste viden og vi er relevant uddannet fra universitet. På den måde kan du føle dig tryg i processen, da vi tager hånd om din side, når vi laver hjemmeside udvikling og hjemmeside redesign.

Nogle af de ting vi fokuserer på er for eksempel:

 • Mobilvenlig hjemmeside også kaldt responsivt design
 • Sikker forbindelse / HTTPS / SSL
 • Brugervenligt design
 • Fokus på valgt målgruppe (eks. det ældre segment) 
 • Overskuelighed
 • Navigation (lineær navigation er for eksempel bedre end hypertextuel)
 • Meget mere.
Grafik til sociale medie-opslag hos TRIBE Media - Mediebureau i Kolding

Det er yderst vigtigt at man kender målgruppen og deres behov og ønsker. Hvis man ikke kender dem, er det svært at kommunikere succesfuldt til dem. Ofte har de unge brug for en responsiv hjemmeside, da de i højere grad besøger hjemmesider via deres mobiler, hvorimod det ældre segment oftest har brug for en enkel og letforståelig hjemmeside, som de hurtigt kan overskue. Vi ved, hvordan man opsætter en succesfuld hjemmeside, så alt du skal gøre er at kende til din hjemmeside og din virksomheds identitet.

Hvad får du altid med i design af hjemmeside?

Hos andre gode webbureauer skal du betale for nedenstående ydelser ud over dit hjemmesidedesign. Derfor kan de med lethed sige “få en hjemmeside fra 2.000”. – Det giver ikke mening i vores verden og derfor gør vi det anderledes. Vi har gjort det gennemskueligt for dig og derfor får du altid nedenstående ydelser med i prisen. Vi er tro mod vores koncept, og du kan altid føle dig tryg i købet. 

Altid inkluderet i prisen

 • Sikker forbindelse / SSL / HTTPS
 • Opsætning af web hotel
 • Mobilvenlig / responsiv
 • Installation af CMS (WordPress)
 • Google Tag Manager
 • Google Search Console
 • Google Analytics
 • Opsætning af cookies/GDPR
 • Søgeordsanalyse
 • Designmanual til hjemmesiden
 • Evt. tilrettelse indtil du er tilfreds med siden

Hvad med jeres priser?

Vi oplyser selvfølgelig om vores priser, da det er langt det mest gennemsigtige og trygge for dig. For os handler det om at opbygge tillid, da det ofte fører til et langvarigt samarbejde. Netop samarbejde er nøglen til det absolut bedste produkt, og det kommer begge parter til gode i mange år. Du kan roligt få hjælp til at lave en hjemmeside hos os.

Du bliver ikke bare en del af stammen TRIBE Media. Du bliver en del af en familie. En familie som tager sig af alle sine medlemmer. Naturligvis oplyser vi om priserne. Du kan se vores timeprise på en ny hjemmeside her.

Få en god hjemmeside, som bliver ved med at performe optimalt

For os handler det om at få en god hjemmeside, du kan blive ved med at få glæde af i lang tid, selv efter den er blevet færdiggjort. På denne måde sikrer vi også, at din side er så fremtidssikret som muligt, hvilket er dét, det hele handler om. 

Hos mange andre gode webbureauer skal du nemlig betale ekstra for at få nogle meget basale funktioner inkluderet i siden. Det vil vi ikke være med til. Derfor gør vi det anderledes hos TRIBE Media. Vi inkluderer nemlig en lang række ydelser i prisen, som er essentielle for en god hjemmeside, som også er så fremtidssikret som nu muligt. 

Se hvad en kvalitetshjemmeside koster

Men hvad er et godt design af hjemmeside så?

Det er der mange delte meninger om, men hvis man spørger Google, hvad de tænker om en grafisk design hjemmeside, så får du følgende forklaring: 

Et godt hjemmeside design skal være mobilvenligt og lavet med et responsivt design. 

Grunden til at de siger det, hænger rigtig fint sammen med, at størstedelen af nutidens brugere benytter deres mobil til at browse nettetDerfor er en god hjemmeside, altså et website som er optimeret til mobiler, men det stopper ikke der. Listen er utrolig lang over en god hjemmeside, og sammen finder vi frem til, hvad lige præcist din side mangler. Hvis du vil lære mere om, hvad et godt design er i 2023, så anbefaler vi at du læse den ultimative guide til hjemmesider.

Få en skarp hjemmeside design pris lige her

Prisen afhænger af utroligt mange faktorer. Ønsker du, at din side skal designes helt fra bunden eller ud fra et tema? Skal det være en webshop eller blot en informativ side. 

Med andre ord er spørgsmålene mange, hvorpå man ikke kan opgøre, hvad en side fast koster. Derfor informerer vi i stedet om vores hjemmeside priser, hvor du også selv kan beregne din pris. Det giver dig fleksibilitet og friheden til at vælge.

Se priser på design af hjemmeside her

Få en hjemmeside, som er fremtidssikret

Få en hjemmeside lavet af vores dygtige hjemmeside designere. Når vi færdiggør opsætning af hjemmesiden, så sørger vi for at lave den så fremtidssikret, som overhovedet er muligt. Dette betyder at du  ikke behøver yderligere hjælp til din hjemmeside i lang tid fremover. Vi ved nemlig, at du som lille eller mellemstor virksomhed hverken har mange ressourcer eller meget tid til en konstant udvikling af hjemmeside. Vi ved derfor at det er vigtigt, at du får et produkt, som holder i lang tid, og som ikke koster dig en bondegård. Her kan du læse om, hvornår du skal få en ny hjemmeside. For måske har du slet ikke behov for at lave en decideret ny side? I virkeligheden kan det være, det er nok med hjemmeside optimering for dig?

Er du stadig i tvivl om du skal vælge os?

Vi forstår godt, at det kan være en svær beslutning, når man skal vælge den rette webudvikler. Derfor har vi samlet en række grunde til, hvorfor vi er et oplagt valg for dig: 

 • Vi benytter tidsløse designs og fremtidssikrer dit website
 • Vi udvikler hjemmesider til en fair og gennemskuelig pris
 • Vi har dig med i designprocessen fra start til slut – men vi ønsker gerne et langvarigt samarbejde
 • Vi sikre et responsivt design
 • Vi indkluderer søgeordsanalyse i udviklingen af din hjemmeside, så din website performer bedst muligt
 • Vi hjælper med, hvordan du kan aflæse relevant data fra din hjemmeside fremover

Se resultatet af tidligere arbejde for vores kunder

Hjemmesiden er dit vigtigste salgskort

Få lavet en hjemmeside, som giver dig kunder i lang tid

En flot hjemmeside kan gøre rigtig meget, men hvis den ingen besøgende får, så giver den ikke særlig mange kunder. Derfor betyder meget, at din målgruppe og kunder kan finde dig. På grund af det hjælper vi også med god tekstforfatning og søgemaskineoptimering (SEO), da det får din side op i Google.

Med andre ord sørg for at få lavet hjemmeside med SEO, og hvor der er styr på alle de tekniske elementer. Såsom sikker forbindelse/SSL/HTTPS, at den er mobilvenlig, at designet er lavet til din målgruppe og en lang række andre parametre. Vi er eksperter i, at du får en side, som spiller 100%, når du får den leveret.

Få hjælp til hjemmesider
Kontakt os herunder

Nicolai er skarp som en ørn, når det gælder hjemmesider. Så hvad end du har brug for et nyt design, en lille justering af hjemmesiden eller blot sidder inde med spørgsmål, så har han altid en løsning til dig.

Kontakt os nu

Har du spørgsmål?

Gå til undersider her

Inkluderer en god blanding af information / blogsider samt servicesider.

Har du tænkt over det her, inden du får lavet en hjemmeside?

Hjemmesideoptimering

Hvad er hjemmesideoptimering? God hjemmesideoptimering er dagligt at tjekke din hjemmeside, kontrollere fejl

ny hjemmeside grafisk illustreret

Ny hjemmeside

Hjælp til ny hjemmeside: Hvordan finder du ud af, hvilken hjemmeside der passer

Kundeudtalelser

Virksomheder vi har hjulpet: Sådan siger de om samarbejdet med os

Lyst til at høre mere om at samarbejde med os?

Alle passer ikke til os og omvendt. Vi ønsker at levere et kvalitetsprodukt, hvorfor samarbejdet med dig betyder alt.

Derfor lad os først starte ud med at se, om vores to virksomheder faktisk passer sammen. Ring til os eller brug kontaktformularen herunder. Vi er ikke ude efter at levere det billigste produkt. Derfor hvis du søger den absolut laveste pris, er vi nok ikke et match. Ønsker du i stedet en samarbejdspartner som sætter sig dybt ind i din virksomhed, så løft ‘klodsen’ og tag en snak med os. (-:

Lad os finde ud af, om vi skal hjælpe dig med ny marketing, web eller indhold

Skal vi arbejde sammen?

Udfyld formularen, så kontakter vi jer hurtigst muligt. 

Få gratis marketing og webanalyse

Indtast dine oplysninger, og vi vender tilbage snarest muligt, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have ud af din gratis analyse.

Glædelig jul og tak for et godt samarbejde

Uanset hvor meget eller lidt vi har talt sammen dette år, betyder vores samarbejde stadig meget for os hos stammen.

Derfor vil vi gerne give en eller anden speciel julegave, som måske kan hjælpe dig i 2022. 

40% rabat på en video eller foto til hjemmesiden eller sociale medier.

Gaven kan afhentes på vores kontor dalbygade 40U 1. sal eller du kan booke en online samtale i min, Benjamin, kalender.

Glæder mig til, vi tales ved. God jul!