Hjemmeside design

Design af hjemmeside hos TRIBE Media

Få et tidsløst design af hjemmeside

Uanset om du undersøger hjemmeside design, fordi du selv vil lave det, eller du får nogen til at lave det for dig, så er det utrolig vigtigt at have gjort sit hjemmearbejde først.

Hvad er det vigtigste, når du skal vælge en hjemmeside designer?

Hos TRIBE Media gør vi meget ud af vores design af hjemmesider. Noget som er specielt ved det program, vi bruger er, at vi kan lave et WordPress hjemmeside design, hvilket sikrer os total kreativ frihed. 

På den måde kan vores designere designe en hjemmeside, som passer lige præcist til dit behov.

Naturligvis er en meget stor og tidskrævende opgave, når du skal vælge designet til din hjemmeside. Derfor er vi med dig hele vejen fra start til slut i processen. Yderligere følger vi altid nogle effektive principper, når vi designer en hjemmeside. Vi har den nyeste viden, da vi er uddannet fra universitet. På den måde kan du føle dig tryg i processen, da vi tager hånd om din side, når vi laver hjemmeside udvikling.

Nogle af de ting vi fokuserer på er for eksempel:

 • Mobilvenlig / responsiv
 • Sikker forbindelse / HTTPS / SSL
 • Brugervenligt design
 • Fokus på valgt målgruppe (eks. det ældre segment)
 • Overskuelighed
 • Navigation (lineær navigation er for eksempel bedre end hypertextuel)
 • Meget mere.
Design af hjemmeside hos TRIBE Media

Hvad får du altid med i design af hjemmeside?

Hos andre gode webbureauer skal du betale for nedenstående ydelser. Derfor kan de nemlig sige “få en hjemmeside fra 2.000”. Det giver ikke mening i vores verden, da det efterlader dig med en side, som er langt fra optimalt i forhold til nutidens standarder. På grund af det gør vi det anderledes. Du får altid nedenstående ydelser med i prisen. Ved at gøre det er vi tro mod vores koncept, og du kan altid føle dig tryg.

Altid inkluderet i prisen

 • Sikker forbindelse / SSL / HTTPS
 • Opsætning af web hotel
 • Mobilvenlig / responsiv
 • Installation af CMS (WordPress)
 • Google Tag Manager
 • Google Search Console
 • Google Analytics
 • Opsætning af cookies/GDPR
 • Søgeordsanalyse
 • Designmanual til hjemmesiden
 • Evt. tilrettelse indtil du er tilfreds med siden

Hvad med jeres priser?

Vi oplyser selvfølgelig om vores priser, da det er langt det mest gennemsigtige og trygge for dig. For os handler det nemlig om at opbygge tillid, fordi det ofte fører til et langvarigt samarbejde. Netop samarbejde er nøglen til det absolut bedste produkt, og det kommer begge parter til gode i mange år. Så få hjælp til at lave en hjemmeside hos os. 

Du bliver ikke bare en del af stammen TRIBE Media. Du bliver en del af en familie. En familie som tager sig af alle sine medlemmer. Naturligvis oplyser vi om priserne. Du kan se vores timeprise på en ny hjemmeside her.

få et godt design af hjemmeside hos TRIBE Media

Få en god hjemmeside, som bliver ved med at performe optimalt

For os handler det om at få en god hjemmeside, du kan blive ved med at få glæde af i lang tid selv efter den er blevet færdiggjort. På den måde sikrer vi også, at din side er så fremtidssikret som muligt, hvilket er dét det hele handler om. 

Hos mange andre gode webbureauer skal du nemlig betale ekstra for at få nogle meget basale funktioner inkluderet i siden. Det vil vi ikke være med til. Derfor gør vi det anderledes hos TRIBE Media. Vi inkluderer nemlig en lang række ydelser i prisen, som er essentielle for en god hjemmeside, som også er så fremtidssikret som nu muligt. Med andre ord kan vi love at du kan få lavet en hjemmeside hos os.

Se hvad en kvalitetshjemmeside koster

Men hvad er et godt design af hjemmeside så?

Det er der mange delte meninger om, men nogle man kunne spørge er Google, hvad de tænker om en grafisk design hjemmeside.

Google fortæller, at et godt godt hjemmeside design gerne skal være mobilvenlig og lavet med et responsivt design. Grunden til de siger det, hænger nok rigtig fint sammen med, at størstedelen af nutidens brugere benytter deres mobil til at browse nettet. 

Derfor er en god hjemmeside, altså en som er optimeret til mobiler. Men det stopper ikke der. Listen er utrolig lang over en god hjemmeside, og sammen finder vi frem til, hvad lige præcist din side mangler. Hvis du vil lære mere om, hvad et godt design er i 2021, så anbefaler vi at du læse den ultimative guide til hjemmesider.

Få en skarp hjemmeside design pris lige her

Prisen afhænger af utroligt mange faktorer. Ønsker du, at din side skal designes helt fra bunden eller ud fra et tema? Skal det være en webshop eller blot en informativ side. 

Med andre ord er spørgsmålene mange, hvorfor man ikke kan sige, at en side fast kost x-antal kroner. Derfor informerer vi i stedet om vores hjemmeside priser, hvor du også kan beregne din egen pris. Det giver dig fleksibilitet og friheden til at vælge.

Se priser på design af hjemmeside her

Få en hjemmeside, som er fremtidssikret

Få en hjemmeside lavet af vores dygtige hjemmeside designere. Når vi færdiggør en opsætning af hjemmeside, så sørger vi for at lave den så fremtidssikret, som overhovedet er muligt. På den behøver du ikke hjemmeside hjælp i lang tid fremover. Vi kan nemlig lave en hjemmeside, som er fremtidssikret. Vi ved nemlig, at du som lille eller mellemstor virksomhed hverken har mange ressourcer eller meget tid for den sags skyld. 

Derfor er det vigtigt, at du får et produkt, som holder i lang tid, og som ikke koster dig en bondegård. Her kan du læse om, hvornår du skal få en ny hjemmeside. For måske har du slet ikke behov for at lave en decideret ny side. I virkeligheden kan det være, det er nok med hjemmeside optimering for dig.

Hjemmesiden er dit vigtigste salgskort

Få lavet en hjemmeside, som giver dig kunder i lang tid

En flot hjemmeside kan gøre rigtig meget, men hvis den ingen besøgende får, så giver den ikke særlig mange kunder. Derfor betyder meget, at din målgruppe og kunder kan finde dig. På grund af det hjælper vi også med god tekstforfatning og søgemaskineoptimering (SEO), da det får din side op i Google.

Med andre ord sørg for at få lavet hjemmeside med SEO, og hvor der er styr på alle de tekniske elementer. Såsom sikker forbindelse/SSL/HTTPS, at den er mobilvenlig, at designet er lavet til din målgruppe og en lang række andre parametre. Vi er eksperter i, at du får en side, som spiller 100%, når du får den leveret.

Få hjælp til hjemmesider
Kontakt os herunder

Har du spørgsmål?

Gå til undersider her

Inkluderer en god blanding af information / blogsider samt servicesider.

Har du tænkt over det her, inden du får lavet en hjemmeside?

Hjemmesideoptimering

Hvad er hjemmesideoptimering? God hjemmesideoptimering er dagligt at tjekke din hjemmeside, kontrollere fejl

ny hjemmeside grafisk illustreret

Ny hjemmeside

Rådgivning til ny hjemmeside: Hvordan finder du ud af, hvilken hjemmeside du har

Kundeudtalelser

Virksomheder vi har hjulpet: Sådan siger de om samarbejdet med os

Lyst til at høre mere om at samarbejde med os?

Alle passer ikke til os og omvendt. Vi ønsker at levere et kvalitetsprodukt, hvorfor samarbejdet med dig betyder alt.

Derfor lad os først starte ud med at se, om vores to virksomheder faktisk passer sammen. Ring til os eller brug kontaktformularen herunder. Vi er ikke ude efter at levere det billigste produkt. Derfor hvis du søger den absolut laveste pris, er vi nok ikke et match. Ønsker du i stedet en samarbejdspartner som sætter sig dybt ind i din virksomhed, så løft ‘klodsen’ og tag en snak med os. (-:

Lad os finde ud af, om vi skal hjælpe dig med ny marketing, web eller indhold

Få gratis marketing og webanalyse

Indtast dine oplysninger, og vi vender tilbage snarest muligt, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have ud af din gratis analyse.

Glædelig jul og tak for et godt samarbejde

Uanset hvor meget eller lidt vi har talt sammen dette år, betyder vores samarbejde stadig meget for os hos stammen.

Derfor vil vi gerne give en eller anden speciel julegave, som måske kan hjælpe dig i 2022. 

40% rabat på en video eller foto til hjemmesiden eller sociale medier.

Gaven kan afhentes på vores kontor dalbygade 40U 1. sal eller du kan booke en online samtale i min, Benjamin, kalender.

Glæder mig til, vi tales ved. God jul!