Ny hjemmeside

ny hjemmeside grafisk illustreret

Hjælp til ny hjemmeside

Hvordan finder du ud af, hvilken hjemmeside der passer til dig?

Der er flere faktorer der spiller ind, når du skal have et nyt website. Det afhænger til dels, hvor stor din virksomhed er og hvilken type virksomhed du har. 40% af alle websider, er en  WordPress hjemmeside, hvilket også gælder for os. Derfor er vi eksperter i dette værktøj, og du er sikret en professionel hjemmeside.

Informativ side

Vi anbefaler en informativ hjemmeside, hvis du primært lever af kundeleads, og fremvise din virksomhed på en professionel måde. Her snakker vi både om at fremvise din virksomhed, jeres arbejde og det produkt i tilbyder. 

Hos os får du et stilrent visitkortshjemmeside og dataindsamling, så du ved lige præcist, hvilke kunder du skal gå efter. Dette gør det let for dig at forbedre din kommunikation og øge dit salg fremadrettet. Sådan en hjemmeside koster fra 9.500,- DKK.

Webshop

En webshop kræver noget andet end en informativ side. De to sider er som sådan ens i forhold til design, men med webshoppen bliver det lidt mere kompliceret. En webshop kræver, at du fanger målgruppens ønsker og lede til et køb. Derfor kræver denne type hjemmeside også en del mere arbejde.

Hos os får du en webshop som er tilrettet og designet ud fra din virksomheds identitet, produkt og målgruppe. Vi tilretter hjemmesidens funktioner, så de passer til din målgruppes internetadfærd. Fx ved vi at det unge segment oftest ønsker en hjemmeside, som kan tilgås af mobilen. Her må der gerne være grafiske elementer, som giver værdifuldt content til den besøgende. Hvis vi derimod skal lave en webshop til det ældre segment, er det vigtigt, at webshoppen er overskuelig, og at de let kan se vejen frem til købet.

Der er altså mange faktorer der spiller ind, men vi står altid klar med en løsning til dig. En webshop koster fra 29.500,- DKK

One Day One Page

Er du en lille nystartet virksomhed, som blot ønsker et visitkort? Vores hjemmesideløsning passer helt sikkert perfekt til dig. Dette er ideelt til dig, som blot ønsker at vise dit arbejde frem ligesom et portfolio. Hjemmesiden bliver stadig bygget i WordPress, så den er klar til at blive udvidet i takt med din virksomheds udvikling.

Du får en professionel 1-sides hjemmeside med lækre billeder fra 7.995,- DKK.

Rådgivning af ny hjemmeside

‘’En hjemmeside til i dag og i morgen’’ er vores idé, når vi udvikler en ny hjemmeside. Det handler om at optimere sit arbejde og derfor sparer det dig en masse ressourcer, hvis du får en hjemmeside der er designet i et tidløst design. 

Vi starter med at sætte os ned sammen over en kop virtuel eller fysisk kaffe hos dig eller gennem et videomøde. Dernæst er det vores arbejde at forstå din virksomhed og jeres kerneværdier/identitet, hvorpå vi kan på bedste vis finde det optimale resultat.

Vi vil gøre op med inkomplette hjemmesider hos andre webbureauer. Derfor koster vores ny hjemmeside pris 9.995,-

Med andre ord kan du få en professionel og ny WordPress hjemmeside til en fair pris. Selvfølgelig kan den blive mere avanceret, og prisen kan hurtigt nærme sig de 100.000. Eksempelvis hvis du ønsker et unikt hjemmeside design.

Vores mission er at efterlade et kvalitetsprodukt, hvorfor vi altid inkluderer nedenstående:

 • Du ejer hjemmesiden
 • Sikker forbindelse / HTTPS
 • Dataindsamling
 • GDPR kompatibel
 • 100% tilfredshedsgaranti
 • Ingen mærkelige kontrakter eller bindinger
ny hjemmeside grafisk illustreret

Ny hjemmeside i WordPress

Vi bruger udelukkende WordPress, fordi det er fremtidssikret, open source og det tilbyder 100% kreativ frihed. Altså den bedst mulige hjemmeside til i dag og i morgen

Hvorfor bruger vi WordPress? Du er for det første sikret et open source program, hvor du ejer hjemmesiden. Dog skal du passe på nogle virksomheder, som tager ejerskabet fra dig

For det andet er WordPress fremtidssikret, da mere end 33% af alle verdens hjemmesider bruger programmet. Derfor bliver der konstant udviklet nye funktioner, hvorfor du er på forkant med fremtiden. 

Afslutningsvis sikrer WordPress 100% kreativ frihed, hvorfor du som virksomhed får det bedste produkt til en fair pris, da designeren kan udfolde sig frit.

Hvorfor få en ny hjemmeside? 

En ny hjemmeside til firma kan være en stor beslutning, hvorfor man hurtigt kan spørge sig selv, om det overhovedet er nødvendigt? 

Vores svar er, at det afhænger meget af din nuværende sides tilstand. Hvis den føles gammel, ser gammel ud og mangler basale moderne funktioner, så er det nok rimelig meget på tide at skifte den ud. 

Omvendt kan det være, at en hjemmeside optimering er nok. Om det er tilfældet er svært at sige, da det afhænger lidt af, hvor “ødelagt” din side er.

Generelt kan du kigge efter nedenstående, og hvis du mangler det, er det stærke faresignaler: 

 • Mobilvenlig hjemmeside
 • Sikker forbindelse / HTTPS
 • Flat design 2.0 
 • Animationer og grafisk design 
 • Hurtig indlæsningshastighed
 • Tilgængelighed for personer med handicap

Ovenstående er blot nogle få eksempler, og er sådan set minimumskrav i nutidens verden. Mangler du derfor blot 1 af punkterne, så er det nok på tide at få den opdateret. 

Hvis du selv ønsker at kaste dig i krig med at lave din egen hjemmeside, har vi lavet en ultimativ guide til hjemmesider, hvor du får alt du behøver fra a-å. 

Ønsker du derimod, at nogle professionelle laver siden for dig, kan du med fordel læse videre (-;

Hvor ligger prisen på en hjemmeside henne?

Hvad koster en ny hjemmeside?

Vi har allerede berørt emnet lidt, men da det kan være relativt kompliceret, linker vi lidt videre her. En hjemmeside er et usandsynligt vidt begreb. Det kan vitterligt være alt mellem himmel og jord, hvorfor det kræver mere end bare som så. Heldigvis kan du finde prisen på en ny hjemmeside ret nemt med vores beregner.

Omkostningerne på en ny side kan være vanskelige at bedømme. Derfor er det essentielt, vi får en god samtale, hvor vi kan komme i dybden med dine behov og ikke mindst ønsker. På den måde finder vi hurtigt frem til det optimale.

Uanset hvad dit behov er lige nu, kan du selvfølgelig kontakte os uforpligtende. Så tager vi den derfra, som vi jyder vil sige. 

 

Få hjælp til hjemmesider
Kontakt os herunder

Nicolai er skarp som en ørn, når det gælder hjemmesider. Så hvad end du har brug for et nyt design, en lille justering af hjemmesiden eller blot sidder inde med spørgsmål, så har han altid en løsning til dig.

Kontakt os nu

Har du spørgsmål?

Gå til undersider her

Inkluderer en god blanding af information / blogsider samt servicesider.

Har du tænkt over det her, inden du får lavet en hjemmeside?

Hjemmesideoptimering

Hvad er hjemmesideoptimering? God hjemmesideoptimering er dagligt at tjekke din hjemmeside, kontrollere fejl

Kundeudtalelser

Virksomheder vi har hjulpet: Sådan siger de om samarbejdet med os

Lyst til at høre mere om at samarbejde med os?

Alle passer ikke til os og omvendt. Vi ønsker at levere et kvalitetsprodukt, hvorfor samarbejdet med dig betyder alt.

Derfor lad os først starte ud med at se, om vores to virksomheder faktisk passer sammen. Ring til os eller brug kontaktformularen herunder. Vi er ikke ude efter at levere det billigste produkt. Derfor hvis du søger den absolut laveste pris, er vi nok ikke et match. Ønsker du i stedet en samarbejdspartner som sætter sig dybt ind i din virksomhed, så løft ‘klodsen’ og tag en snak med os. (-:

Lad os finde ud af, om vi skal hjælpe dig med ny marketing, web eller indhold

two people standing on top of a hill with a camera

Skal vi arbejde sammen?

Udfyld formularen, så kontakter vi jer hurtigst muligt. 

Glædelig jul og tak for et godt samarbejde

Uanset hvor meget eller lidt vi har talt sammen dette år, betyder vores samarbejde stadig meget for os hos stammen.

Derfor vil vi gerne give en eller anden speciel julegave, som måske kan hjælpe dig i 2022. 

40% rabat på en video eller foto til hjemmesiden eller sociale medier.

Gaven kan afhentes på vores kontor dalbygade 40U 1. sal eller du kan booke en online samtale i min, Benjamin, kalender.

Glæder mig til, vi tales ved. God jul!