Support til hjemmeside

Få tilbud på marketing nu

Priser fra 1.998 per måned

Slip for alt bøvlet. Få support til din hjemmeside

TRIBE Media kan hjælpe dig med stærk support til hjemmeside, så du slipper for at laver irrelevante opgaver. På den måde kan du fokusere på det, som er vigtigt for dig. Det giver ikke mening, at du skal gøre noget, som du ikke er ekspert i. Resultatet er nemlig, at du får stjålet tid fra det, som du er super dygtig til. Derfor lad os hjælpe dig videre i teksten med en yderst attraktiv supportpakke.

Supportaftale til hjemmeside

Primært til mindre sider

Design af hjemmeside hos TRIBE Media

Stammens support til hjemmesider

599,- pr. måned

Vi har gjort vores support endnu mere simpel. Én enkelt pris – samme gode service. Har du i løbet af supportperioden brug for mere avancerede optimeringer, gør vi det blot på timebasis.

Nemt for dig. Nemt for os.

Hop ned og se hvad du får

Hvad får du med i din support?

 • Support 24/7 
  Du kan altid ringe eller skrive
 • Vi tilretter indholdet for dig
  Så du ikke spilder tid på WordPress

 • Forebygger mod, du bliver hacket
  Fjerner gamle plugins, opdaterer WordPress
 • Giver dig forslag til forbedringer
  Så du følger fremtidens standarder

Vi bider måske lidt men kun på den gode måde

For os betyder den personlige kundeservice alt. Derfor gør vi meget ud af at tilbyde landets bedste kundeservice. Det er med til at gøre dig tryg, mindre stresset og alt i alt gøre begge parter bedre til det de allerede er gode til.

Resultatet er et langvarigt samarbejde, som bliver ved med at give og give til fordel for alle parter. TRIBE Media er nemlig mere end en stamme. Vi er en familie, som tager sig af alle dens medlemmer og de som er tilknyttet.

Feedback fra vores kunder har resulteret i denne support

Vi har optimeret, finpudset og tilpasset vores support ud fra de af vores kunder, som allerede er på supporten. Det har ført til ovenstående. Én enkelt pris med 4 helt centrale support services.

Resultatet er en yderst billig support, som både er optimeret dig og din virksomhed såvel som os og vores virksomhed. Til glæde og nytte for os begge!