Hvad er tekstforfatning?

En hjemmeside er ikke meget uden godt indhold

Og når vi snakker godt indhold på websider, kommer vi ikke udenom tekst. Dog er det ikke nok blot at skrive en tekst. Nej. Teksten skal være modtagerinddragende, levende og beskrivende og få brugeren interesse til at vokse.

Så vigtig er tekstforfatning for dig

Tekstforfatning er en essentiel del af (næsten) alle hjemmesider. Det gælder billeder og videoer men i høj grad også tekst. Derfor er en god hjemmeside tekstforfatter guld værd for dig. Vores erfaring er faktisk, at den største udfordring for dig med en ny hjemmeside er teksten! Det giver god mening, da du har rigtig travlt med din egen virksomhed. Deraf bliver teksten nedprioriteret og lanceringen af dine nye hjemmeside udskudt. Derfor er det faktisk også rarere for os, at vi producerer teksten. Resultatet er en bedre hjemmeside, som bliver leveret hurtigere til dig. God tekst er naturligvis ikke nok, derfor hjælper vi også med at tage billeder til siden. Vores ypperste opgave er at hjælpe dig til at fokusere på din egen opgave, så du kan gøre dét, du er god til!

Tekstforfatning er en tidskrævende og yderst undervurderet opgave

Selvfølgelig hænger tekstforfatning sammen med sociale medier, men på blogs og hjemmesider fylder god tekst endnu mere. Derfor hjælper vi dig også med at lave gode tekster til din hjemmeside eller hvad det nu kan være. Ofte sparer man også et led ved at inkludere tekstforfatning og on-page-SEO (søgemaskineoptimering) i den samme pakkeløsning. På den måde undgår man nemlig dobbeltarbejde, fordi vi dermed laver SEO med det samme. Det gør processen mere effektiv, og du sparer værdifuld tid og ressourcer.

Hvad mangler du hjælp til?

Hjemmeside tekstforfatter

Du får en hjemmeside designet, men hvor er teksten? Rigtig mange webdesignere fokusere kun på selve hjemmesiden, men mangler en tekstforfatter hjemmeside.

Heldigvis er vi eksperter i netop tekstforfatning til hjemmeside. Lad os hjælpe dig godt på vej, så du får en side, der både har godt indhold og design. 

Få hjælp til tekstforfatning på hjemmesider

Tekst til sociale medier

Tekster på sociale medier skal være korte og præcise, men på samme tid fortælle hele din historie? Hvordan gør man det? Du bruger nogle konstruktioner, som indeholder modtagerinddragende ord, der ofte bruges via korte og aktive ord. 

Derfor spiller dit valg af ordtyper en rigtig stor rolle, da imperativer og aktive verber kan gøre en stor forskel. Vi hjælper dig på sociale medier, så du snakker med dine kunder i stedet for til dem.

Kontakt os og få hjælp i dag

Markedsføringsmateriale tekster

Din designer har lavet nogle rigtig pæne foldere og brochuere, men har ikke styr på selve teksten. Et godt design gør meget, men hvis teksten ikke fanger modtageren, så mister du en potentiel kunde.

Derfor optimerer vi hele dit markedsføringsmateriale, så du får et stærkt fundament. Lad os hjælpe dig.

Kontakt os og få hjælp i dag

Tekstforfatning pris

Se vores tekstforfatterpris lige her
Vi informerer naturligvis om vores priser, da det går hånd i hånd med vores mission om at være så gennemsigtige som nu muligt. Måden vores kunder synes bedst om, er at få en timepris. Derfor kan du her se vores priser på tekstforfatning. Derudover er du naturligvis velkommen til at kontakte os via mobil, mail eller kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig videre.

Effektiv tekstoptimering af professionelle tekstforfattere

Vores erfaren tekstforfatter hjælper dig videre med professionel tekstoptimering, som sikrer dig nye kunder i lang tid fremover. Vi har nogle dygtige tekstforfattere, som hjælper dig med at skrive nogle SEO tekster, som passer præcist til dine kunder. Derfor er vi også utrolig skarpe på målgrupper og persona. Det hele starter nemlig med at vide, hvem ens målgruppe og kunder faktisk er. Med andre ord nytter det ikke at skrive til det yngre segment, hvis ens kunder ligger i det ældre segment.

Tekstforfatning til hjemmeside

Ofte handler tekstoptimering om hjemmesider, der ikke får nogle besøgende ind, da den simpelthen er usynlig. Derudover mister siden hurtigt de besøgende, da teksten simpelthen ikke taler til dem. Sagt på en anden måde så kan en hjemmeside altså ikke stå alene. Indholdet spiller den klart største rolle, hvorfor en dygtig tekstforfatter til hjemmeside er alpha omega. Tekstforfatning er nemlig meget mere end blot at skrive nogle tekster. Hvis ikke indholdet er modtagerinddragende, skrevet i aktivt sprog, og hvis brug af personlige pronominer ikke indgår, så mister man hurtigt sine kunder. Dette kan en god tekstforfatter heldigvis.

Hvordan hjælper I mig med tekstforfatning?

Vi starter med at invitere på en kop kaffe hos enten dig eller os. Dernæst tager vi en uforpligtende snak, så vi kan lære hinanden bedre at kende. På den måde får vi også et indtryk af din virksomhed. Ud fra vores snak sender vi et personligt tilbud til dig, hvor du kan se alt sort på hvidt i et excel ark. Vi lister altså alle opgaver, hvor meget tid de tager og ikke mindst prisen. På den måde er vi 100% gennemsigtige, hvilket er den begge løsning for begge parter. Et langvarigt samarbejder betyder nemlig rigtig meget for os, hvorfor opbygning af tillid er den bedste måde at skabe et solidt fundament.

Vi analyserer din sides tekster

Måden vi gør det på er ved at analysere hele din sides indhold. Vi gør blandt andet følgende:

  • Gennemser dit sprog
  • Kigger på længden af teksten
  • Optimerer over- og underskrifter
  • Kigger visuelle elementer igennem
  • Optimerer dine interne links
  • Tjekker billeder
  • Eventuelt kigger på søgeord (SEO analyse)
  • Lytter til dine tanker og idéer

Hvad er tekstforfatning?

Det er vigtigt at vide at for, at DINE tekster skal blive læst, handler det ikke kun om at skrive en tekst og udgive den. Mange bloggere skriver uendelige af tekster, men opdager hurtigt, at få mennesker faktisk læser dem. Årsagen til det er, at teksten ikke er SEO-optimeret og dermed er det sværere at finde teksten/bloggen. Det er nemlig vigtigt at ændre denne vane at udgive en tekst og krydse fingre for den bliver læst. Det er her, at SEO spiller en afgørende rolle.

Hvis du selv prøver at tænke tilbage på en tekst du har læst, så har du højst sandsynligt fundet teksten i blandt de første ti resultater på Google. Dette er tilfælde for 9/10 personer, der søger på Google efter et bestemt søgeord. Derfor er det vigtigt, at når du skriver en tekst, at du tænker på at optimere teksten ift. Google. Hvis du formår at få en top-10 rangering for det bestemte søgeord, så vil du med al sandsynlighed få mere trafik til din blog/tekstside.

God tekstforfatning er kritisk for at opnå gode resultater på Google. Rigtig mange undervurderer en god tekst, fordi de fokuserer mest på hjemmesidens visuelle aspekter. Det er oftest teksten der tiltrækker læsere til at blive (og video).

Kan tekstforfatning outsources?

Det anbefales, at hvis du ikke har så meget kendskab eller viden til et bestemt emne/fag, så er det utroligt vigtigt, at du giver opgaven videre til en person, som har faktisk kendskab til emnet. Godt indhold er baseret på, at læseren lærer og forstår teksten. Oftest er det sådan, at hvis man selv ikke er ekspert inden for et bestemt emne, så bliver teksten uforståelig. Mange læsere kan hurtigt opfange, at teksten ikke er skrevet af en person, som faktisk ved noget om emnet. Dette er en farlig vej at bevæge sig hen af, fordi teksten kommer til at fremstå utroværdig overfor læseren. På den måde “skræmmer” du læseren væk fra din hjemmeside og potentielt andre læsere.

Derfor anbefales det, at du hyrer personer, som har en viden inden for emnet, og som ved hvad han/hun skriver om. Har du brug for hjælp til tekstforfatning, samt finde relevante søgeord, så tilbyder vi søgemaskineoptimering i Kolding. På denne møder øger du din synlighed på Google, uden at gøre en finger selv.

Skal vi arbejde sammen?

Udfyld formularen, så kontakter vi jer hurtigst muligt eller ring på 7071 1200 

Glædelig jul og tak for et godt samarbejde

Uanset hvor meget eller lidt vi har talt sammen dette år, betyder vores samarbejde stadig meget for os hos stammen.

Derfor vil vi gerne give en eller anden speciel julegave, som måske kan hjælpe dig i 2022. 

40% rabat på en video eller foto til hjemmesiden eller sociale medier.

Gaven kan afhentes på vores kontor dalbygade 40U 1. sal eller du kan booke en online samtale i min, Benjamin, kalender.

Glæder mig til, vi tales ved. God jul!