Tekstforfatter til hjemmeside

Tekstforfatning til hjemmesider tilpasset din virksomhed lavet af erfaren tekstforfatter

God tekst til hjemmesider gør underværker. Dit design og opbygning af siden kan være god, men uden godt indhold i form af videoproduktion, foto, grafisk design og tekstforfatning, så falder det hele ret hurtigt til jorden. Vores dygtige tekstforfattere hjælper dig godt på vej. Men hvad indebærer tekstforfatter til hjemmeside egentlig?

Hvorfor tekstforfatning?

Hvordan kan det være, tekstforfatning til hjemmesider skiller sig ud fra normalen?

Ligesom du har forskellige genre på diverse medier, gør det sig samme naturligvis gældende på en hjemmeside. Men hvordan skiller tekst på en hjemmeside sig ud fra andre steder? Jo, eksempelvis er det bedst, du skriver 2 i stedet for to, da det er mere brugervenligt på en skærm. 

Yderligere gælder det også om at holde dine afsnit så korte som overhovedet muligt, da det også sikrer en bedre brugeroplevelse. Hvis du gerne vil lære mere om priserne bag god tekstforfatning, så hop ind på linket.

Men, der er meget mere til det end bare nogle få smarte tricks (-;

 

Hvordan arbejder I med hjemmeside tekstforfatning?

Først og fremmest snakker vi med dig om din virksomhed. Herigennem prøver vi at finde frem til kernen af din virksomhed. Derfra går vi i gang med at skrive din
tekst til hjemmeside. Derudover når du skriver tekster til hjemmesider, så indebærer det helt automatisk, i hvert fald for os, at du bruger søgemaskineoptimering (SEO). I forhold til SEO benytter vi den såkaldte APP-formular:

Agree, promise og preview.

Det sikrer, vi fanger brugeren. Dernæst benytter vi “bucket brigades“, som holder læseren interesseret gennem hele teksten.

Men det aller bedste?

Vi laver unikt indhold, som fortæller DIN historie. Det giver tryghed hos dig, og får din virksomhed til at vokse! Vi sætter os ind i din virksomhed, din målgruppe og derfra skriver vi tekster, som får din op på et helt nyt niveau. Er du allerede interesseret? Så tøv ikke med at kontakte os til en uforpligtende snak om, hvordan vi får din virksomhed til at vokse via hjemmeside tekst.

Få en effektiv SEO tekstforfatning

Du har fundet søgeordene, men vi kan hurtigt blive enige om, at gode tekster kan være svære at lave. Det er ikke bare en tidskrævende process, men ofte er det svært at få ordene ned på papiret, og ikke mindst skrevet så det hele lyder godt.

Heldigvis,

så er vi eksperter i tekstforfatning til websider. Udover at lave tekstforfatning, så er vi også rigtig gode til at gøre teksten søgemaskinevenlig. Det betyder, at du ikke kun får unikt indhold til din side, men du kommer også til at rangere godt i Google og i andre søgemaskiner. Med andre ord er det altså en slags dobbelteffekt. Du får bedre tekst, som fanger dine kunder endnu mere. Derudover kommer du højere op i søgeresultaterne på Google, så du i sidste ende får flere kunder.

Forskel på tekster

Der er forskel på, hvilken slags tekstforfatning du søger. Eksempelvis almindelige tekster til hjemmeside, søgemaskineoptimering eller for den sags skyld tekstforfatter til blogs. Med andre ord handler det om at finde lige præcis dit behov, hvilket vi dagligt hjælper vores kunder med. Derfor står vi klar til at hjælpe dig også.

Det betyder tekstoptimering for din virksomhed

Først og fremmest kommer du til at skille dig ud fra mængden. Derudover vokser din virksomheds troværdighed, og du får et unikt udgangspunkt, som både dine kunder og medarbejdere kan bruge til at identificere sig med. Vi er en god tekstforfatter, så du er sikret kvalitet med vores nye uddannelser samt erfaring.

Skal vi arbejde sammen?

Udfyld formularen, så kontakter vi jer hurtigst muligt eller ring på 7071 1200 

Glædelig jul og tak for et godt samarbejde

Uanset hvor meget eller lidt vi har talt sammen dette år, betyder vores samarbejde stadig meget for os hos stammen.

Derfor vil vi gerne give en eller anden speciel julegave, som måske kan hjælpe dig i 2022. 

40% rabat på en video eller foto til hjemmesiden eller sociale medier.

Gaven kan afhentes på vores kontor dalbygade 40U 1. sal eller du kan booke en online samtale i min, Benjamin, kalender.

Glæder mig til, vi tales ved. God jul!