Indhold til din markedsføring

Se hvordan vores videografer arbejder med indhold

Vi hjælper dig med noget sprængfarligt indhold

Uanset om du har brug for indhold til hjemmeside, sociale medier eller dine fysiske markedsføringsmaterialer, så har vi en løsning til dig. Vi har specialiseret os i at lave lækkert indhold til din markedsføring. På den måde bliver du ikke nødt til at gå fire forskellige steder hen for at få lavet indhold til ét sted. Nogen benytter sig måske af samarbejdspartnere, men vi har valgt at begrænse det så meget som muligt, da det uanset hvordan man vender og drejer det, betyder at du skal opbygge tillid til endnu et sted.

På den måde bliver du ikke nødt til at gå fire forskellige steder hen for at få lavet indhold til ét sted.

Hvilket slags indhold til din markedsføring har du brug for hjælp til?

VIDEOER

Hvad enten det er til sociale medier, din hjemmeside eller TV, så er en reklamevideo et utrolig stærkt værktøj. Vi hjælper dig i gang.

Vi filmer for dig

GRAFISK DESIGN

Grafisk design pepper din hjemmeside, sociale medier eller noget helt tredje op. Det er også mere brugervenligt for dine kunder.

Lad os designe

TEKSTFORFATNING OG SEO

Tekstforfatning er en tidskrævende og yderst undervurderet opgave. Vi hjælper dig godt i gang med skarpe tekster.

Lad os skrive

Hvorfor laver i så meget forskelligt indhold, spørger du måske?

Vores svar på det er faktisk ret enkelt: Da vi lever af personlig kontakt og tillid, giver det ikke nogen mening, at vi sender dig hen til forskellige firmaer for at få lavet for eksempel en hjemmeside 100% færdig. Derfor har vi nogle folk i huset, som har nogle forskellige kompetencer, hvor vi alle kan snakke sammen. Det sikrer nemlig dig tryghed og ikke mindst effektivitet.

Yderligere fordi vi har nogle kompetencer, som ligger tæt op af hinanden, skaber det det stærkeste fundament for at få nogle af de bedste markedsførings idéer. Resultatet kommer kun dig til gode. Slutteligt bliver vores forhold tættere dag for dag, og i takt med det bliver resultaterne også bedre.

Hvad kan TRIBE Media?

Vælg hvilken slags indhold, du har brug for hjælp til

Hvad kan TRIBE Media egentlig? Vi hjælper dig med markedsføring til flere forskellige platformer. For os betyder det meget, at vi kan hjælpe dig videre uanset dit projekt. Derfor kan du få en 360 grader løsning til din virksomhed, så du ikke står alene. Yderligere så siger vi ikke bare koldt og kynisk farvel til dig det øjeblik vi færdiggør vores projekt hos dig. Med andre ord så er vi her så længe, som du nu ønsker det. Vi går ind for langvarige samarbejder, da det skaber tryghed mellem begge parter. Det giver et tillidsfuldt forhold, som kommer alle medlemmer til gode. Sagt på en anden måde så er det med til at skabe de bedste resultater. Vi er TRIBE Media. En stamme som tager sig af sine medlemmer. Alle sine medlemmer. Det gælder familien, men også alle de som er involveret i familien.

Vores eget indhold er ofte præget af en skæv vinkel, humor og er altid uformelt

Men hvilken slags indhold passer til dig og din virksomhed? Det finder vi ud af, når vi tager det første kaffemøde sammen. Du kan eventuelt få inspiration fra vores lidt skøre Star Wars sketch herunder (-;

Hvad siger vores kunder?

Vi er stolte af hver enkelt ting, vi har hjulpet vores kunder med. Uanset om det er hjemmeside, logo eller tekstforfatning. Vi ved, hvor meget det betyder for dem at kunne fokusere 100% på deres kernekompetencer. Se her, hvad vores kunder har siger om samarbejdet med os.

Få gratis marketing og webanalyse

Indtast dine oplysninger, og vi vender tilbage snarest muligt, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have ud af din gratis analyse.