Se vores grafisk design priser her

Når du udregner priser på forskellige grafiske design opgaver, kan det faktisk være ret svært. Et logo er jo ikke bare et logo. I stedet fortæller det din virksomheds historie i ét grafisk udtryk. Med andre ord kan tiden til at lave logoet variere utrolig meget, hvorfor grafisk design priser nødvendigvis ikke afhænger af selve det grafiske arbejde. Derfor oplyser vi i stedet om vores grafisk design timepris, da det giver et mere reelt billede af, hvad prisen ligger på. Hvis nu du har et meget kompleks budskab, du gerne vil kommunikere via logoet, kræver det en længere idéudviklingsproces.

Hvad er grafisk design overhovedet?

Faktisk er det et rigtig godt spørgsmål. Der findes nemlig MANGE forskellige former for grafisk design, og hvad du lige præcis står og mangler, afhænger af din situation. Med andre ord er grafisk design meget subjektivt. Derfor kan du prøve at stille dig selv disse spørgsmål, og i samme åndedrag finde ud, hvad grafisk design egentlig er for netop dig:

  • Har du brug for et nyt eller optimeret logo?
  • Mangler din hjemmeside infograhics, grafik billeder eller ikoner?
  • Står du med en folder, som mangler at blive designet?
  • Har du en reklamefolder, som mangler nyt og sprødt design?
  • Er du aktiv på sociale medier, men mangler lige det sidste grafiske udtryk?

Med andre ord kan grafisk design være rigtig mange forskellige ting. Derfor er det vigtigt, at du starter med at tage udgangspunkt i netop din virksomhed. Måden du kan gøre det på, er ved at fortælle din historie.

Foto, video og grafik billeder styrker din hjemmeside i endnu højere grad!

Dit grafisk design logo starter faktisk med din historie

Omkostninger ved grafisk design er vigtigt, ja, men som så meget andet i den digitale markedsføring bliver grafisk design ofte undervurderet. Mange tror, det blot handler om at designe et eller andet, som nogenlunde beskriver virksomheden.

For eksempel: En skole som får designet et logo med diverse bøger. I stedet burde skolens værdier og budskaber måske have været kommunikeret i stedet. For eksempel at her bliver der taget hånd om børns læring eller lignende. For et grafisk design logo, en folder eller grafiske elementer på hjemmesider eller sociale medier fortæller alle en historie. Altså starter det hele med din historie!

Hvorfor er historien så vigtig?

Fordi det er DIN historie, og hvis den ikke fortælles til dine kunder, opstår der et mismatch, som ikke kommer nogen til gode. Derfor er vi verdensmestre i at lytte, hvorfor vi kan sige med ro i stemmen, at vi lever af personlig kontakt. Det er ikke blot et cheesy slogan, det er også en sandhed. Derudover virker det. For når vi lytter til dig, skabes et stærkt fundament og forhold for veludførte slutprodukter!

Grafisk design priser hos TRIBE Media

Grafisk design timepris ex. moms.

Vores mission er at være gennemsigtige, da vi lever af personlig kontakt. Derfor kan du herunder se beløbet for grafisk design hos os. Vi har gjort det nemt og enkelt for dig.

399,- pr. time

Èn simple pris

Vi vil gerne gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig. Derfor har vi valgt kun at have én pris. Èn timepris som gælder for alle kunder uanset størrelse og behov. Vi står klar til at hjælpe dig med dit grafiske udtryk.

Hvad har vi hjulpet andre med?

Nedenfor ses et udpluk af de logoer, som vi har lavet for andre kunder. Nu er det blot op til dig at bedømme, om du mener vi kan hjælpe dig. Vi står i hvert klar til at lytte på dig fortælle din historie for eksempel over et kaffemøde. Derudover kan du møde vores yderst dygtige grafiske designer, Jesper Toft Rasmussen, lige her.

Gode tekster + grafisk design = perfekt kommunikation

At få hjælp til grafisk design handler også om sammenspil. For lækker grafisk design kombineret med gode tekster, video eller en flot designet hjemmeside får din kommunikation op i et helt nyt gear. Læs mere om, hvordan vi skriver gode tekster her. Fordi vi er eksperter i tekstforfatning, arbejder vi naturligvis også med de sociale medier (primært Facebook og Instagram). Derfor tilbyder vi, og bruger selv af og til, grafik til sociale medie-opslag, da dette kan være med til at booste dine opslag. MEN, og det er faktisk et stort men, vi vil altid anbefale at bruge billeder og videoer af personer, da vi trods alt har med et socialt medie at gøre. Dog er det altid godt at variere sine opslag, da det skaber fornyet interesse. Her kan du se, hvad andre tager for deres grafisk design priser. Slutteligt vil vi blot understrege, at grafik billeder gør sig særdeles godt på hjemmesider og flyers. Her kan de være med til at give en pause i teksten, som blot fører brugeren videre.

Få hjælp til grafisk design lige her

Vi står klar til at lytte på dig fortælle om din historie. På den måde kan vi effektivt og korrekt skabe lige præcis dét grafiske udtryk, som passer til netop din virksomhed. Selvom vi laver grafisk design Kolding, står vi naturligvis klar til at hjælpe hele landet med godt design.
Kontakt os her og lad os snakkes ved