Ny hjemmeside pris

Hvad ligger en ny hjemmeside pris cirka på?

Hvad koster en ny hjemmeside? Det kan faktisk være rigtig svært at svare på, hvad en ny hjemmeside pris er, da det afhænger meget af, hvad du ønsker. Flere bureauer siger, at de tilbyder en pris på hjemmeside fra eksempel 3.000 kroner, men hvor du skal tilkøbe en masse yderst vigtige funktioner bagefter. Tilkøber du dem så ikke, står du med en side, som er langt fra optimal og heller ikke følger standarderne.

Sådan gør vi ikke tingene, da det spilder din tid, giver dig frustrationer og ikke mindst en dårlig kundeservice. Når du ser vores priser, er du ikke i tvivl om, at vi går ind for gennemsigtighed.

Hjemmeside prisberegner

En hjemmeside prisberegner? Hvorfor? Det er helt enkelt. Vores mission er at være så gennemsigtige som muligt, hvilket er grunden til, vi har prøvet at udvikle en måde, hvor du kan beregne en hjemmesides pris. Vi håber, den kan være med til at fjerne lidt tvivl fra dig, og i stedet gøre dig mere tryg. For os handler det nemlig om at yde god kundeservice fra start til slut.

GET STARTED

Tak, vi vil snart kontakte dig

Hvad er dit budget til hjemmesiden?

Klik på ikonet herunder og tryk fortsæt

Et simpelt online visitkort.

Mellem Budget En professionel hjemmeside med brugerdefineret design.

Større Budget En professionel hjemmeside med brugerdefineret design med komplet dataanalyse.

Du skal vælge et element for at fortsætte

NÆSTE SKRIDT

Søger du en ny hjemmeside?

Klik på ikonet herunder og tryk fortsæt

Nystartet / Iværksætter

Mindre virksomhed

Mellem / stor virksomhed

Du skal vælge et element for at fortsætte

NÆSTE SKRIDT

Størrelse på hjemmeside

Klik på ikonet herunder og tryk fortsæt

Op til 10 sider

Op til 25 sider

Op til 50 sider

Du skal vælge et element for at fortsætte

NÆSTE SKRIDT

Ønsker du specielle funktioner?

Webshop, pop-up, booking mv.

Nej

Ja

Ved ikke

Du skal vælge et element for at fortsætte

NÆSTE SKRIDT

Skal hjemmesiden have flere sprog?

Vælg herunder.

Nej

Ja

Du skal vælge et element for at fortsætte

NÆSTE SKRIDT

Vælg funktioner

Vælg funktioner og tryk fortsæt.Du skal vælge et element for at fortsætte

NÆSTE SKRIDT

Er du interesseret i online markedsføring?

Vælg herunder.

Nej Jeg har enten rigeligt at lave, en anden god samarbejdspartner eller bare ikke brug for det.

Ja Jeg vil gerne hører nærmere omkring mine muligheder og få et gratis sundhedstjek af mit nuværende, såfremt jeg har noget.

Du skal vælge et element for at fortsætte

NÆSTE SKRIDT

Har du brug for hjælp til indhold?

Video, grafisk design, foto, logo, tekstforfatning mm.

Nej

Ja

Du skal vælge et element for at fortsætte

NÆSTE SKRIDT

Endelig pris

Udfyld kontaktinfo, hvis du ønsker hjælp. Ellers er den endelige estimerede pris:

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat:
Total :

Få tilbud tilsendt

Ny hjemmeside pris hos TRIBE Media mediebureau

Sådan beregner vi en ny hjemmeside pris

Beløbet på en ny hjemmeside hos TRIBE Media bliver baseret på én enkel timeprise: 999,- pr. time eksklusive moms. Yderligere får du tilsendt et tilbud i et excel-ark, hvor der præcist står, hvor meget tid vi bruger og ikke mindst på hvad. Det gør vores design af hjemmesider priser meget gennemskuelige og ikke mindst gennemsigtige til fordel for dig, men faktisk også for os. Vi lever nemlig af langvarige samarbejder, hvor resultaterne bare bliver bedre for hver dag. Derfor gør vi vores allerbedste for, at du føler dig tryg.

Hvad betyder det for dig?

Et stærkt fundament er blevet lagt, og ikke mindst går begge parter glade hjem. Vi har fået en fair aftale, hvor alle vores interesser er blevet tilgodeset. Lige præcis dét er så helt igennem vigtigt for os, da vi simpelthen lever af personlig kontakt. Helt kort betyder det, at vi fokuserer på gode relationer, da det sikrer os, at vores kunder bliver ved med at vende tilbage til os.

Det får du altid med, når du betaler for en hjemmeside hos os

  • Sikker forbindelse / SSL / HTTPS
  • Opsætning af web hotel
  • Mobilvenlig / responsiv
  • Installation af CMS (WordPress, Joomla, Shopify og Magento mm.)
  • Opsætning af Google Search Console
  • Opsætning af Google Analytics
  • Hjælp til GDPR
  • Basal søgeordsanalyse
  • Designmanual til hjemmesiden
  • Evt. tilrettelse indtil du er tilfreds med siden

Sådan sender vi et hjemmeside tilbud til dig

Vi håber, vores hjemmesider priser falder dig i god jord, men da dette er timepriser, mangler du selvfølgelig et tilbud. Det får du tilsendt i en excel fil, hvor der står præcist, hvor mange timer vi bruger, og hvad de bliver brugt på. Kontakt os for at få tilsendt tilbud. Derudover skal du huske, at vi altid er til at snakke med. Hos os er ingen hverken for små eller for store. Derudover er vores pris hjemmeside altid fair, så både du såvel som os går tilfreds og glad hjem.

Har du spørgsmål til vores hjemmesider pris?

Så tøv endelige ikke med at kontakte os. Det kan nemlig være rigtig svært at give en konkret pris hjemmeside design, hvorfor vi altid tager snakken over mobil, skype eller over en kop kaffe. På den måde holder vi også fast i vores mission om gennemsigtighed. Her kan du også se, hvordan andre fastsætter deres hjemmeside priser. Slutteligt hvis du selv har et bud på pris hjemmeside, så er du mere end velkommen til at spørge os. På den måde kan vi sige, om det hænger sammen med vores budget eller ikke.

Hvorfor viser i overhovedet omkostningerne af hjemmesider?

Helt enkelt fordi vi ønsker at gøre det anderledes. Mange virksomheder viser ikke deres priser, fordi de så kan sælge den præcist samme ydelser til forskellige priser. Ja, det maksimerer muligvis virksomhedens profit, men det snyder jo egentlig kunderne. Én kunde betaler 9.000,- en anden betaler 15.000 for den præcist samme hjemmeside. Netop dét vil vi simpelthen ikke være med til, og den bedste måde er at vise vores priser. Vi håber, det falder dig i god jord. Vi står i hvert klar til at hjælpe dig, og ikke mindst lytte til din virksomheds historie.
Kontakt os her. Sammen finder vi frem til dine behov.

Ny hjemmeside pris hos TRIBE Media

Hvad koster en ny hjemmeside? Det kan være rigtig svært at svare på, da man ikke lige kan sige, at en hjemmesider pris fast koster 9.999 ex. moms. Det er også derfor, vi har udviklet vores hjemmeside prisberegner. Da det varierer nemlig utrolig meget fra kunde til kunde. Er det en webshop eller en informativ side? Ønsker kunden basal SEO eller generel tekstforfatning? Skal siden inkludere nogle specielle funktioner?

Heldigvis kan vi informere om vores timepris, da det varierer fra opgave til opgave i forhold til sværhedsgrad.
Kontakt os her, hvis du ønsker et tilbud på en opgave.

Hjemmesider pris pr. time mm.

Vores billigste hjemmeside koster 9.999, men inkluderer ikke unikt design. Hvis du ønsker det allerbilligste, er vi nok ikke de rette at snakke med (-;

Disse hjemmesider pris går i stedet for vores hjemmeside prisberegner. På den måde er vi så gennemsigtige og overskuelige som muligt. Med det håber vi, at du som kunde kommer til at føle dig så tryg som muligt.

Læs mere om, hvad vi kan lave af hjemmesider her

En hjemmeside er aldrig færdig

Supportaftale til hjemmeside

“En hjemmeside er aldrig færdig” siges det. Derfor kan det være en overskuelig opgave at vedligeholde din nye hjemmeside. På grund af det tilbyder vi også en supportaftale til hjemmeside. Med andre ord har vi support til din side med som standard. Ønsker du selv at varetage det, skal du selvfølgelig blot afmelde det. Læs mere om support til hjemmesider her

Få gratis marketing og webanalyse

Indtast dine oplysninger, og vi vender tilbage snarest muligt, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have ud af din gratis analyse.