Ny hjemmeside pris

Hvad ligger en ny hjemmeside pris cirka på?

Hvad koster en ny hjemmeside? Det kan faktisk være rigtig svært at svare på, hvad en ny hjemmeside pris er, da det afhænger meget af, hvad du ønsker. Flere bureauer siger, at de tilbyder en pris på hjemmeside fra eksempel 3.000 kroner, men hvor du skal tilkøbe en masse yderst vigtige funktioner bagefter. Tilkøber du dem så ikke, står du med en side, som er langt fra optimal og heller ikke følger standarderne.

Sådan gør vi ikke tingene, da det spilder din tid, giver dig frustrationer og ikke mindst en dårlig kundeservice. Når du ser vores priser, er du ikke i tvivl om, at vi går ind for gennemsigtighed.

Ny hjemmeside pris hos TRIBE Media mediebureau

Sådan beregner vi en ny hjemmeside pris

Beløbet på en ny hjemmeside hos TRIBE Media bliver baseret på én enkel timeprise: 999,- pr. time eksklusive moms. Hop direkte til priserne her. Yderligere får du tilsendt et tilbud i et excel-ark, hvor der præcist står, hvor meget tid vi bruger og ikke mindst på hvad. Det gør vores design af hjemmesider priser meget gennemskuelige og ikke mindst gennemsigtige til fordel for dig, men faktisk også for os. Vi lever nemlig af langvarige samarbejder, hvor resultaterne bare bliver bedre for hver dag. Derfor gør vi vores allerbedste for, at du føler dig tryg.

Hvad betyder det for dig?

Et stærkt fundament er blevet lagt, og ikke mindst går begge parter glade hjem. Vi har fået en fair aftale, hvor alle vores interesser er blevet tilgodeset. Lige præcis dét er så helt igennem vigtigt for os, da vi simpelthen lever af personlig kontakt. Helt kort betyder det, at vi fokuserer på gode relationer, da det sikrer os, at vores kunder bliver ved med at vende tilbage til os.

Det får du altid med, når du betaler for en hjemmeside hos os

  • Sikker forbindelse / SSL / HTTPS
  • Opsætning af web hotel
  • Mobilvenlig / responsiv
  • Installation af CMS (WordPress, Joomla, Shopify og Magento mm.)
  • Opsætning af Google Search Console
  • Opsætning af Google Analytics
  • Hjælp til GDPR
  • Basal søgeordsanalyse
  • Designmanual til hjemmesiden
  • Evt. tilrettelse indtil du er tilfreds med siden

Priser hjemmesider pr. time ex. moms

999,- pr. time

Èn simple pris

Vi vil gerne gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig. Derfor har vi valgt kun at have én pris. Èn timepris som gælder for alle kunder uanset størrelse og behov. Med in mente hvad du får inkluderet, når du får en side hos os, så starter en hjemmeside fra cirka 9.499,-.

Sådan sender vi et hjemmeside tilbud til dig

Vi håber, vores hjemmesider priser falder dig i god jord, men da dette er timepriser, mangler du selvfølgelig et tilbud. Det får du tilsendt i en excel fil, hvor der står præcist, hvor mange timer vi bruger, og hvad de bliver brugt på. Kontakt os for at få tilsendt tilbud. Derudover skal du huske, at vi altid er til at snakke med. Hos os er ingen hverken for små eller for store. Derudover er vores pris hjemmeside altid fair, så både du såvel som os går tilfreds og glad hjem.

Har du spørgsmål til vores hjemmesider pris?

Så tøv endelige ikke med at kontakte os. Det kan nemlig være rigtig svært at give en konkret pris hjemmeside design, hvorfor vi altid tager snakken over mobil, skype eller over en kop kaffe. På den måde holder vi også fast i vores mission om gennemsigtighed. Her kan du også se, hvordan andre fastsætter deres hjemmeside priser. Slutteligt hvis du selv har et bud på pris hjemmeside, så er du mere end velkommen til at spørge os. På den måde kan vi sige, om det hænger sammen med vores budget eller ikke.

Hvorfor viser i overhovedet omkostningerne af hjemmesider?

Helt enkelt fordi vi ønsker at gøre det anderledes. Mange virksomheder viser ikke deres priser, fordi de så kan sælge den præcist samme ydelser til forskellige priser. Ja, det maksimerer muligvis virksomhedens profit, men det snyder jo egentlig kunderne. Én kunde betaler 9.000,- en anden betaler 15.000 for den præcist samme hjemmeside. Netop dét vil vi simpelthen ikke være med til, og den bedste måde er at vise vores priser. Vi håber, det falder dig i god jord. Vi står i hvert klar til at hjælpe dig, og ikke mindst lytte til din virksomheds historie.
Kontakt os her. Sammen finder vi frem til dine behov.

Få gratis marketing og webanalyse

Indtast dine oplysninger, og vi vender tilbage snarest muligt, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have ud af din gratis analyse.