Hvor ligger sociale medier priser henne?

Priser på sociale medier afhænger meget af, hvad det er du søger hjælp til. Er det for eksempel til at skrive tekster til dine opslag, optagelse af video eller måske hjælp til annoncering? Heldigvis er vi eksperter i sociale medier, da vi har arbejdet med det længe i kombination med den nyeste viden. For os er sociale medier en nøglespiller, da det kan genere meget trafik til din hjemmeside, få nye kunder du ellers ikke ville have ramt og mange flere fordele.

Sociale medier priser hos TRIBE Media

Hvordan hjælper i min virksomhed med sociale medier?

Det gør vi ved først at sætte os ordenligt ind i din virksomhed, og ikke mindst den tilhørende målgruppe. På den måde finder vi frem til den helt rette kommunikation, og dermed de bedste resultater. Yderligere betyder et langvarigt samarbejde utrolig meget for os, da det simpelthen suverænt giver flest fordele for alle parter. Med andre ord er vi her for dig lige så lang tid, som du overhovedet har lyst til. TRIBE Media er mere end en stamme. Vi er en familie. En familie som tager sig af hinanden og alle dens medlemmer. Det er vi ikke bare stolte af, men også yderst glade for da det kommer os alle sammen til gode.

Hvad er jeres sociale medier priser så?

Herunder får du et overblik over vores priser. Vi har prøvet at gøre det så enkelt som overhovedet muligt. Derfor er alle vores priser i timepris, da vores erfaringer er, at det er det bedste for dig som kunde. Gennemsigtighed betyder nemlig meget for os, da det gør dig så tryg som overhovedet muligt. Tryghed er nemlig det bedste fundament for et langt og godt samarbejde. Her kan du se, hvad andre tager for deres sociale medier priser.

Vores sociale medier priser i timepris ex. moms

Tekst forfatning pris og sociale medier pris til hjemmeside TRIBE media

Tekster til opslag

Vi skriver professionelle tekster for dig.
399,-
Effektiv reklamefilm hos TRIBE Media

Videoer til sociale medier

Vores dygtige videografer laver videoer til dig.
499,-
Sociale medie rådgivning hos TRIBE Media

Rådgivning

Du vil gerne selv, men mangler bare lidt rådgivning.
499,-
support på hjemmeside

Hvorfor oplyser i overhovedet om jeres priser?

Faktisk er det ikke et dumt spørgsmål, da rigtig rigtig mange andre bureauer ikke gør det. Netop dét vil vi gerne gøre op med, da det gør branchen mere fair og gennemsigtig for alle parter involveret. Vores mission er nemlig langvarige samarbejder, og den allerbedste måde at opnå det på er ved at opbygge tillid. Det gør vi først og fremmest ved at lægge et solidt fundament, og her er gennemsigtighed en yderst vigtig faktor. Derfor oplyser vi om vores timepriser.

Men vi går faktisk skridtet videre…

Måden vi gør det på er via vores tilbud. Her får du selvfølgelig den ovenstående timepris, men du kan tydeligt se præcis hvad og hvor mange timer vi bruger helt konkret. Udfaldet er faktisk, at det kommer os begge til gode. Du får en gennemskuelig pris, og vi kan gøre hele tilbudsafgivningen meget mindre kompleks, hvilket sparer os for tid. Derudover opbygger vi et stærkt tillidsforhold, hvilket kommer os begge til gode for hver dag der går i vores samarbejde. Ovenstående er en del af, hvorfor vi konstant bliver ved med at sige, at vi lever af personlig kontakt!

Nu venter vi faktisk bare på dig (-;

Du har nu hørt en masse om os og vores sociale medier priser, men vi vil rigtig gerne høre på dig fortælle om din virksomhed. Så hvad venter du på? Du kan i hvert fald kontakte os lige her. Måske mødes vi til et kaffemøde eller et telefonopkald?