Videoproduktion priser

Hvad ligger vores videoproduktion priser på?

Faktisk kan det være et utrolig svært spørgsmål at besvare, hvad en videoproduktion pris helt præcist er på. Det hele jo handler om netop DIN situation! Er det video til sociale medier, en reklamefilm, en virksomhedspræsentation eller noget helt helt andet? Derfor har vi prøvet at gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig, hvorfor vi oplyser om omkostningerne ved videoproduktion ved at vise vores timepriser herunder. En klassisk testimonial video tager omkring 8 timer, men selv dét kan også variere fra kunde til kunde.

Videoproduktion priser hos TRIBE Media

Hvor vigtig er en billig videoproduktion pris for dig?

Vi forstår godt, hvis du som ny eller lille virksomhed ikke har et kæmpe budget til at lave videoer, selvom du faktisk godt ved, hvor vigtig video efterhånden er blevet. Vigtigheden ses især, når vi snakker sociale medier, da det ikke længere kun gælder for decideret TV reklamer. Video er overalt, og det er kommet for at blive, fordi det er så effektiv en måde at kommunikere ens budskab på – hvis gjort korrekt vel at mærke. Netop dét har vi prøvet at finde en løsning på ved at udvikle noget vi kalder “sociale medier support“. Disse pakker er primært udviklet til små virksomheder, som ønsker kvalitet på Facebook og Instagram, men hverken har tiden eller det store budget.

Det hele handler faktisk om at lytte til din historie!

Ja, kvalitet kommer altid over kvantitet, men…

Det medfører ikke, at vi går på kompromis med hverken kvalitet eller pris. Prisen skal nemlig være fair for alle parter. Både for kunden og producenten. Derfor oplyser vi om vores videoproduktions priser. Yderligere når vi sender et tilbud ud, får du et excel, hvor der står præcist hvor mange, og hvad timerne helt konkret går til. Det er nemlig en del af vores mission om at være så gennemsigtige som overhovedet muligt, da det kommer os begge til gode. Vores fokus er nemlig på langvarige samarbejder, da det giver bedre resultater dag for dag. Derfor lever vi af personlig kontakt, da det sikrer bedre resultater for os alle, og ikke mindst et trygt og tillidsfuldt samarbejde. Derfor handler det hele faktisk om at lytte til din historie!

Mød dem som kommer til at arbejde på dit projekt

Patryk Maciag

Videograf

Patryk er rigtig dygtig til at få hverdagssituationer til at ligne en million. Han bruger lækre vinkler, tætte skud og stilrene transitions. På den måde fremstår du mest professionel.

Benjamin

Historiefortæller/tekstforfatning

Benjamin leger med video, men han er især god til at formidle din historie, så videografen får hele billedet med. Derfor hjælper han videografen med historie og optagelser.

Hvad koster en TV reklame så?

Ja, der skal ofte mere arbejde til for at få filmet en TV reklame, fordi det typisk indebærer skuespillere, mange forskellige situationer og ikke mindst animationer. Yderligere kommer en tidskrævende planlægningsproces, men det er altid muligt at gøre det både hurtigere og bedre end andre. Netop dét er vi eksperter i, da vi har udviklet nogle unikke koncepter til at producere højkvalitets TV reklamer, men hvor selve omkostningerne på reklamen holdes nede. MEN, det er altså kun selve tv reklame priser. Dertil kommer beløbet for at få den på én af (flow) TV kanalerne.

Ja, en TV reklame er altså lidt overvurderet

“Hvordan kan i sige det? Alle de store brands bruger det da til at sælge deres produkter.” Spørger du måske? Jo, jo, det gør de da, men hvis du skal ramme x-kunde, som passer lige præcis til din virksomhed, så nytter det ikke, du bruger en shotgun, hvor du også rammer y, z og c-kunder. I stedet bør du bruge en sniper, hvor du rammer lige præcis den kundetype, som passer til din virksomhed!

Hvordan gør du så det?

Svaret er faktisk ret enkelt: Sociale medier! Nærmere bestemt en kombination af organiske videoer blandet med annoncering. Først tester du organisk på din Facebookside, hvilke videoer og tekster som gør sig godt. Dernæst bruger du de bedste til videoannoncer, hvor du kan ramme lige præsis DEN kundetype, som du ønsker skal involveres i din virksomhed. Derudover sparer du en masse penge, da en tv reklame pris er vildt dyr! Smart, ikke? Du får altså en god video pris her.

Hvad koster en TV reklame?

Det er nemlig rigtig smart, hvorfor vi altså siger TV reklamer er overvurderet. Her er det utrolig svært at styre, hvilke kundetyper du rammer. Jo, der er noget statistik, som siger hvem der ser TV, men det kan være meget svært (umuligt) at måle præcis, hvem der har set din TV reklame. Det gør sig ikke gældende på sociale medier og YouTube. Tværtimod. (-; Så når du spørger “hvad koster en tv reklame”, får du nu et alternativt svar på god video produktion.

Se vores videoproduktion priser i timen ex. moms.

Vores mission er at være gennemsigtige, da vi lever af personlig kontakt. Derfor kan du herunder se beløbet for videoproduktion hos os.

999,- pr. time

Èn simpel pris

Omkostningerne til en video behøver ikke være så komplekse. Derfor vil vi gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig. Derfor har vi valgt kun at have én pris. Èn timepris som gælder for alle kunder uanset størrelse og behov. Lad os sige, du har brug for en 15 sekunders covervideo, så er prisen naturligvis lavere end en virksomhedspræsentation på 3 minutter. Lad os sende dig et uforpligtende tilbud.

Hvorhenne hjælper i med videoproduktion så?

Altså, vi hjælper jo med videoproduktion i Danmark! Det er jo en passion for os. Derfor er det sådan set lige meget, om det er videoproduktion i Odense, måske i stedet videoproduktion i Haderslev eller for den sags skyld videoproduktion i Vejle. Med andre betyder afstand altså ikke noget for os. Vi befinder os i Kolding, hvilket betyder, vi har én time til næsten alle Danmarks storbyer. Èn time til Aarhus, Esbjerg, Odense og grænsen. Vores videografer er derfor altid villige til at tage afsted til hele landet for at skyde en lækker genistreg af en produktion, uanset hvor det er. Derfor dækker vi for eksempel også Fyn med videoproduktion.

Med andre ord venter vi faktisk bare på dig! (-;

Kontakt os her og få hjælp til din næste video nu

Book et kaffemøde eller en telefonsamtale her.
Vi står i hvert fald klar til at høre dig fortælle om din historie. På den måde lægger vi sammen fundamentet til at kunne hjælpe dig stærkt videre!

Få gratis marketing og webanalyse

Indtast dine oplysninger, og vi vender tilbage snarest muligt, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have ud af din gratis analyse.