Mød Benjamin

Vi elsker sammenspillet mellem video, foto og tekstforfatning. Så hvorfor ikke lave en videopræsentation af hvert enkelt medlem? Billeder og tekst fortæller én historie. Video fortæller en helt anden. Derfor kan du herunder møde Benjamin i en video, som blot er én ud af vores mange videoer.

Vi holder, hvad vi lover

Derfor kan du her møde Benjamin. Både hvor han præsenterer sig selv via tekst og video. Derudover kan du længere nede høre ham snakke om én af hans kernepassioner: Tekstforfatning. Han tager gerne et kaffemøde med dig, hvor i finder frem til den bedste løsning for din virksomhed.

Naturligvis er han dygtig til at skrive tekster og ikke mindst designe hjemmesider, men han sætter en stor dyd ud af at lytte til dig. At lytte er nemlig det allervigtigste og ikke mindst et solidt fundament for at finde frem til netop din historie. Fortæl din historie over et kaffemøde.

Benjamin Bosman Knutsson Eg TRIBE Media

Hvad tænker Benjamin om tekstforfatning?

Hør Benjamin fortælle om tekstforfatning herunder. Vi er et mediebureau, ja, men tekstforfatning fylder en stor del i alt, vi foretager os. Om det så er grafisk design, hjemmesider eller for den sags skyld opslag på sociale medier.
Få hjælp til at fortælle din historie via tekstforfatning her.