Job og praktik med mere

Kom med i stammen og bliv endnu bedre til...

I øjeblikket søger vi ikke nogle del- eller fuldtidsstillinger, men vi har stadig pladser til at oplære praktikanter. Dog tager vi gerne imod uopfordrede ansøgninger, som du gøre i bunden af siden.

Bliv praktikant i TRIBE

Webdesign og grafik

Praktikant 2021

Blev endnu bedre til at kode, lære alt det praktiske ved at lave en hjemmeside for en virksomhed og bliv dygtig til avanceret WordPress. Hvis du har erfaring med grafisk design, kan du tillige udvikle det endnu mere her hos os.

SEO, data og tekster

Praktikant 2021

Måske har du hørt om SEO. Du har endda skrevet nogle tekster for et bureau. Her skal du ikke kun skrive tekster. Du får faktisk også indsigt i alt det tekniske bagved. På den måde lærer du faktisk mere end bare at skrive tekster på dit praktikophold.

Video, foto og redigering

Praktikant 2021

Er video bare snapchat stories og det du ser på TV? Naturligvis ikke. Der går et væld af tanker bag hvert eneste klip, hvis altså det er en professionel video. (-; Netop professionelle videoer og alt det tekniske bag, kan du lære meget mere om hos os!

Bliv en del af en stamme

Du kan blive en del af en anderledes familie. En familie som vokser hver dag. Efterhånden er mange virksomheder, venner, familie og netværk involveret i TRIBE Media. Vi er nemlig ikke som alle de andre. Formålet for os har aldrig været at tjene en hurtig mønt på danske virksomheder. I stedet er vores mission at gøre marketingbranchen mere gennemsigtig til fordel for netop de danske virksomheder og i høj grad personerne bag. Måden vi gør det på er gennem tætte relationer og innovation internt såvel som eksternt.

Derfor søger vi kun personer, som deler denne filosofi og “kampgejst”. Du kan lære noget af os, men vi kan helt sikkert også lære noget af dig. Med andre ord kan du kalde os for et antropologisk marketingbureau, og vi vil mere end gerne have dig med i stammen.

Hvis du altså har, hvad det kræver? (-;

Ansøg her

Du skal naturligvis have kompetencerne, men det allervigtigste er, at du har lyst til at lære! Derfor forventer vi ikke, du er en ekspert. Så længe du har byggestenene, skal vi nok hjælpe dig med at sætte det hele sammen.

Få gratis marketing og webanalyse

Indtast dine oplysninger, og vi vender tilbage snarest muligt, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have ud af din gratis analyse.