Mød Kasper

Ligesom alle andre virksomheder har vi brug for at sælge. Men som alt andet prøver vi at gøre netop dét lidt anderledes. Primært fokuserer vi på salg gennem netværk, og hvem er bedre til det end Kasper? I vores optik: INGEN! Kasper følger principperne og missionen bag vores lille familie til punkt og prikke, og gør det bedre end nogen anden. Vi elsker sammenspillet mellem salg og netværk, da det netop er her, vi kan vise vores allerstærkeste kompetence: Høresansen. Få et lille indblik i, hvordan et kaffemøde med Kasper er herunder i videoen.

Vi holder, hvad vi lover

Derfor kan du her møde Kasper. Både hvor han præsenterer sig selv via tekst og video. Derudover kan du længere nede høre ham snakke om, hvorfor han blev partner i TRIBE Media. Han blev så forelsket i konceptet, at hans passion ledte til et partnerskab.

Udover salg og netværk er han utrolig dygtig til at se ting fra et andet perspektiv. Yderligere har han sans for kvalitet på såvel hjemmesider, ved grafisk design og på sociale medier. Derfor er han guld værd for din virksomhed, da han ved først at lytte til dig, og dernæst komme med foreslag, finder frem til den absolut bedste vej for netop din virksomhed.
Fortæl din historie over et kaffemøde.

Hvordan blev Kasper partner i stammen?

Hør Kasper fortælle, hvordan han blev partner i TRIBE. Faktisk startede hans rejse som praktikant hos os, men hans passion og store engagement ledte til et partnerskab. Netop det er vigtigt for os: Passionerede medarbejdere, som lever og ånder for vores værdier. Alt dette kommer nemlig dig som kunde til gode.
Få hjælp til at fortælle din historie via tekstforfatning her.