Mød Louise

Vi elsker sammenspillet mellem video, foto og tekstforfatning. Så hvorfor ikke lave en videopræsentation, hvor medlemmer er med? Billeder og tekst fortæller én historie. Video fortæller en helt anden. Derfor kan du herunder møde Louise i en video, som blot er én ud af vores mange videoer.

Vi holder, hvad vi lover

Derfor kan du her møde Louise. Både hvor hun præsenterer sig selv via tekst og video. Derudover kan du længere nede lære mere om hende.

Naturligvis er hun dygtig til at skrive tekster og ikke mindst forstå virksomheder indefra og udefra. Derudover sætter hun en stor dyd ud af at lytte til dig. At lytte er nemlig det allervigtigste og ikke mindst et solidt fundament for at finde frem til netop din historie. Fortæl din historie over et kaffemøde.

Louise Knutsson Portræt TRIBE Media2

Hvad tænker Louise om tekstforfatning og virksomhedsudvikling?

Vi er et mediebureau, ja, men tekstforfatning og decideret virksomhedsudvikling fylder en stor del i alt, vi foretager os. Det er især en af Louises specialiteter, da hun har en baggrund som Erhvervsøkonom. Her har hun både de analytiske færdigheder, teoretiske og praktiske.

Men nu spørger du måske. “Hvor kommer tekstforfatning ind i billedet så?” Helt konkret har Louise sin egen blog, hvor hun har skrevet om rejsetips. Derfor er hun blevet dygtig til at skrive på både dansk og engelsk, hvilket hun udover sin virksomhedsforståelse også hjælper TRIB’s kunder med.
Få hjælp til at fortælle din historie via tekstforfatning her.