Mød Patryk

Vi elsker sammenspillet mellem video, foto og sociale medier. Derfor er det rigtig heldigt, at Patryk er med på holdet. Han er ikke mindre end verdensmester i at lave visuelle og konstant interessante videoer. Så hvorfor ikke lave en videopræsentation af hvert enkelt medlem, tænkte Patryk. Han glemte så, at vi også skulle lave en af ham, da han hellere vil være bag kameraet (-;

Heldigvis fik vi ham overtalt. Derfor kan du herunder møde Patryk i en video, som blot er én ud af vores mange videoer.

Vi holder, hvad vi lover

Derfor kan du her møde Patryk. Både hvor han præsenterer sig selv via tekst og video. Derudover kan du længere nede se ham udfolde sig i en yderst kreativ video. Han tager gerne et kaffemøde med dig, hvor i finder frem til en video, som fortæller netop din virksomheds historie på allerbedste vis.

Naturligvis er han dygtig til at producere intet mindre end fantastiske videoer, men han sætter også en stor dyd ud af at lytte til dig. At lytte er nemlig det allervigtigste i vores lille familie. Det er nemlig et solidt fundament for at finde frem til netop din historie.
Fortæl din historie over et kaffemøde.

Patryk Maciag TRIBE Media

Se Patryk udfolde sig kreativt.

Hvordan laver man en video om at lave en video? Resultatet blev en meget kreativ video med skuesspil i absolut verdensklasse (-; Bedøm selv i videoen herunder, hvor Patryk for alvor fik testet sine færdigheder. Vi synes selv, vores pointe med videoen blev formidlet som ønsket.
Du kan også få hjælp til at fortælle din historie via video her.