TRIBE Media

Stammevenner

Virksomheder og personer vi samarbejder med

For os betyder det nærmest alt, vi ikke ser andre lignende virksomheder som konkurrenter. Hvad hvis alle involverede i marketingbranchen samarbejdede?

sociale medier support og pakkeløsning

Søren Borgstrøm

Man kan ikke sige TRIBE Media, uden at man tænker på Søren Borgstrøm. Vi snakker ugentlig om alt det som rører sig i marketingbranchen, og har vi brug for hjælp til Facebook annoncering, så kontakter vi altid ham. En kær ven af stammen og af marketingbranchen

Christian Astrup

Vi mødte Christian til et kursus om omni-channel, og hvor det er vigtigt at være synligt og ikke mindst hvorfor. Derudover er han bare en rigtig rar person, som ligesom os har en vision om at gøre marketingbranchen mere gennemsigtig og gennemarbejdet. Derfor naturligvis også en ven af stammen. Christian arbejder hos Precis Digital.

Agenturium

E-handel er både fremtiden og ikke mindst nutiden. Når vi snakker e-handel, så kommer vi nok ikke udenom at snakke Amazon. Derfor giver det rigtig god mening, at én af stammens venner er Danmarks første Amazon agentur. Derudover er personen bag, Rasmus, super flink og ikke mindst kompetent.

Vi tror på, stammevenner har potentialet til at revolutionere marketingbranchen i Danmark. Ét lille trin af gangen. Ligesom vores kære land er bygget på kollektivisme, må det samme kunne gøres med marketing. Uanset hvad tror vi på, at troværdighed er vejen frem. Til gode for bureauerne og ikke mindst virksomhederne.