Vores priser eksklusive moms

Vores mission er at være gennemsigtige, da vi lever af personlig kontakt. Derfor kan du herunder se vores timepriser.

Hjemmesider

599,- pr. time

Læs mere om hjemmesider her

Vi vil gerne gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig. Derfor har vi valgt kun at have én pris. Èn timepris som gælder for alle kunder uanset størrelse og behov. Med in mente hvad du får inkluderet, når du får en side hos os, så starter en hjemmeside fra cirka 7.499,-.

Videoproduktion

599,- pr. time

Læs mere om videoproduktion her

Omkostningerne til en video behøver ikke være så komplekse. Derfor har vi valgt kun at have én timepris. Lad os sige, du har brug for en 15 sekunders covervideo, så er prisen naturligvis lavere end en virksomhedspræsentation på 3 minutter.

Grafisk design

399,- pr. time

Se mere om grafisk design her

Vi vil gerne gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig. Derfor har vi valgt kun at have én pris. Èn timepris som gælder for alle kunder uanset størrelse og behov. Vi står klar til at hjælpe dig med dit grafiske udtryk.

Hvorfor viser i jeres priser?

Fordi vores koncept er at være så gennemsigtige som muligt i forhold til andre i branchen. Dog kan det være rigtig svært at sige, at en ny hjemmeside fast koster 9.999 ex. moms, da det varierer utrolig meget fra kunde til kunde. Er det en webshop eller en informativ side? Ønsker kunden basal SEO eller generel tekstforfatning? Skal der inkluderes nogle specielle funktioner? Derfor kan du se vores timepriser herunder. Udover timepris bruger vi også pakkeløsninger. For eksempel vores sociale medier supportpakke.

Almindelig tekstforfatning og SEO

Ønsker du en pris pr. ord, finder vi også ud af det. Vi vil gerne gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig.

Tekstforfatning

399,- pr. time

Læs mere om tekstforfatning her

Derfor har vi valgt kun at have én pris. Èn timepris som gælder for alle kunder uanset størrelse og behov. Vi skriver tekster til lige præcis dér, hvor det passer dig. Din hjemmeside, sociale medier eller fysiske produkter. Fortæl din virksomheds historie og snak til dine kunder.

SEO

699,- pr. time

Se mere om SEO her

Vi vil gerne gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig. Derfor har vi valgt kun at have én pris. Èn timepris som gælder for alle kunder uanset størrelse og behov. Dette gælder både til teknisk SEO samt tekstforfatning. Bliv fundet på Google og tal på samme tid præcist til dine kunder.

Sociale medier

Fra 399,- pr. time

Se mere om sociale medier

Sociale medier er den eneste ydelse, hvor vi har nogle forskellige priser. Det bunder simpelthen ud i kompleksiteten og forskelligheden af de forskellige opgaver. Derfor anbefaler vi, du læser mere på linket, hvor du kan se de forskellige ydelser. Heldigvis har vi lavet en supportpakke med en helt skarp pris.