seo

SEO er din hjemmesides vigtigste ven. Uden får den nemlig ingen nye venner.

Hvor starter du lige med søgemaskineoptimering? Tekster, søgeordsanalyse, kæmpemæssige tekniske analyser og optimering eller blot ved at holde det simpelt?

Hvordan beskriver Google SEO? 

SEO, or Search Engine Optimization, is the practice of including content on your site that has the potential to improve your site’s visibility to search engines and their users

Content, eller indhold, er altså udgangspunktet. Netop derfor fokuserer vi i vores virksomhed også primært på video, foto, tekster og grafisk design i stedet for alle mulige tekniske forklaringer.

Hastighed, solid kode og en god struktur på en side er selvfølgelig vigtig, hvorfor hjemmesideoptimering fylder også, hvilket igen kommer tilbage til indholdet: Hvordan sørger vi for, brugeren finder det, de søger efter bedst muligt?

Vores SEO proces

Teknisk optimering

Fundamentet skal være i orden. Derfor hjælper vi både eksisterende såvel nye sider med en solid start. Kompleksiteten af udfordringen varierer utrolig meget, heldigvis går meget igen. Fra 5.500

Indhold til din side

Google siger, indhold = SEO. Derfor specialiserer vi os i netop digital content. Søgeords- og konkurrentanalyse er udgangspunktet. Anbefaling til indholdet kommer derefter. Fra 6.000

Strategi og vedligehold

Strategi er alt, hvorfor den er nødvendig, hvis du tager din SEO alvorligt. Kontinuerlighed ligeså. Derfor hjælper vi virksomheder med begge. Månedtligt samarbejde fra 4.000

Virker SEO?

Effekten af SEO er alt

Hvordan ved du, om din søgemaskineoptimering virker? Ofte kan det tage adskillige måneder før, du overhovedet ser en effekt. Konverteringerne herefter er ej heller garanteret. Derfor kan det sagtens tage år. MEN, når du først har ramt noget rigtigt, og ligger højt på Google, begyndet det at gå stærkt.

Datarapportering gør også, du kan se præcist, hvilke søgeord som har ledt til salg, og dermed kan du direkte måle effekten.

Vores proces til at måle SEO ser derfor i grove træk således ud:

  • Interesse og trafik måles
  • Hvordan, hvorfra og hvor mange salg / konverteringer?
  • Tilpasning af indholdsstrategi
  • Start forfra
  • Derudover 100% gennemsigtighed
  • Ingen mærkelige kontrakter eller bindinger

WordPress er venner med SEO

SEO kræver et godt system til at håndtere indhold. Netop her er WordPress specialist.

Udfordringer med WordPress eksisterer selvfølgelig. Eksempelvis hastighed. Omvendt kan de alle løses. Derudover er WordPress godt til SEO, fordi det er bygget som et blogsystem med fokus på indhold. I forlængelse af det er der et kæmpe fællesskab bag, som konstant udvikler og tilpasser systemet. Derfor er det fremtidssikret. Yderligere er det open-source, så du ikke er bundet af et lukket system.

Læs mere om søgemaksineoptimering her

Inkluderer en god blanding af information / blogsider samt servicesider.

Kundeudtalelser

Sådan siger andre om samarbejdet med os

Lyst til at høre mere om en ny hjemmeside?

Alle passer ikke til os og omvendt. Vi ønsker at levere et kvalitetsprodukt, hvorfor samarbejdet med dig betyder alt.

Derfor lad os først starte ud med at se, om vores to virksomheder faktisk passer sammen. Ring til os eller brug kontaktformularen herunder. Vi er ikke ude efter at levere det billigste produkt. Derfor hvis du søger den absolut laveste pris, er vi nok ikke et match. Ønsker du i stedet en samarbejdspartner som sætter sig dybt ind i din virksomhed, så løft ‘klodsen’ og tag en snak med os. (-:

Lad os finde ud af, om vi passer sammen

two people standing on top of a hill with a camera

Skal vi arbejde sammen?

Udfyld formularen, så kontakter vi jer hurtigst muligt eller ring på 7071 1200 

Glædelig jul og tak for et godt samarbejde

Uanset hvor meget eller lidt vi har talt sammen dette år, betyder vores samarbejde stadig meget for os hos stammen.

Derfor vil vi gerne give en eller anden speciel julegave, som måske kan hjælpe dig i 2022. 

40% rabat på en video eller foto til hjemmesiden eller sociale medier.

Gaven kan afhentes på vores kontor dalbygade 40U 1. sal eller du kan booke en online samtale i min, Benjamin, kalender.

Glæder mig til, vi tales ved. God jul!