SEO priser: Hvad koster SEO tekstforfatning?

marketingchefen i fem dage hos TRIBE Media

SEO optimeringspriser hos TRIBE

Hos TRIBE Media får du ikke udelukkende hjælp til søgemaskineoptimering i Kolding. Nej faktisk, så hjælper vi virksomheder i hele landet med at optimere deres hjemmesider. I en digital verden handler det nemlig om at øge syn synlighed. Er du ikke synlig, er det svært at tiltrække kunder ind på hjemmesiden.

Vores SEO priser afhænger naturligvis meget af, hvilken hjælp til SEO du søger. Derfor gør dét det svært at svare på spørgsmålet “hvad koster SEO?” Med andre ord er det svært at oplyse om SEO priser, da der altså er stor forskel på, hvilken indsats man skal gå i gang med. Er det SEO-tekstforfatning, som sørger for at dine tekster på siden får en makeover med korrekt grammatik, synonymer, modtagerinddragende tekst og ikke mindst nye og relevante søgeord? Eller handler det om mere tekniske elementer på din side, såsom hastigheden, design af hjemmesiden eller måske link-building?

Sagt på en anden måde er det altså svært at give en SEO optimering pris. Netop derfor informerer vi om priserne i form af timepriser, hvor vi sammen finder frem til lige præcist din virksomheds behov. Udfaldet er bedre resultater for dig, og ikke mindst et stærkt fundament for vores fremtidige samarbejde.

Hvad koster SEO dig og hvordan udregnes det?

Svaret er simpelt. Sådan da… Det afhænger nemlig helt og aldeles af din situation. Hvordan har DU brug for hjælp til SEO? Start med at besvare disse nedenstående spørgsmål, og så er du et skridt videre i processen:

 • Har du opsat Google Search Console og Google Analytics?
 • Kender du dine kunders søgeintentioner?
 • Er dine tekster modtagerinddragende?
 • Er din hjemmeside langsom?
 • Mangler din side korrekt struktur?
 • Har du undersøgt sværhedsgraden af de søgeord, du konkurrerer på?
 • Ved du, om du har fat i alle relevante søgeord?
 • Har du skrevet interessante, korrekte og uddybende tekster?

Dette er blot nogle få spørgsmål, som er yderst vigtige, når du laver søgemaskineoptimering. Dog kan man gå meget længere ned, hvilket også er nødvendigt, hvis du vil til tops i Google. Konkurrencen stiger nemlig for hver dag der går, hvorfor dybdegående SEO er ekstremt vigtigt for at blive fundet på internettet.

Få en fair og gennemsigtig SEO pris

Du skal tjene pengene på dine produkter – ikke os. For os handler det ikke om at lave så meget profit som muligt til os selv, men i stedet fokusere på dig og din virksomhed. I samme åndedrag betyder det nemlig utrolig meget for os at levere en god kundeservice, hvor du som kunde kan føle dig tryg. Det giver også kunder, som vender tilbage flere gange. På den måde får vi altså også en skilling for vores arbejde, og nok til at leve for, da vores kunder bliver ved med at vende tilbage. Vi går altså ind for langvarige samarbejder, da det giver det langt bedste resultat for alle parter involverede.

Desværre gælder det ikke for alle bureauer.

Mange andre reklamebureauer ønsker blot at maksimere deres indtjening uden at gå på kompromi med morale. Det vil vi rigtig gerne gøre op med, hvorfor vores allervigste mission er at være så fair og gennemsigtige som overhovedet muligt. En måde vi gør det på er vi personlig kontakt. Ja, faktisk lever vi decideret af personlig kontakt. Pointen er nemlig, at ved at vi gør det så gennemsigtigt som muligt, så undgår du, at der pludseligt kommer uforventede omkostninger i form af, at du måske bliver nødt til at finde et nye SEO bureau.

Det allervigtigste?

Er sådan set, at hver enkelt af vores kunder føler sig behandlet fair og ens. Mange andre bureauer giver forskellige priser for den samme ydelse. Dét vil vi gerne gøre op med, da det simpelthen er det mest fair, men også klart nemmeste at holde styr på for os. Derfor kan du se vores priser herunder. Her kan du se, hvad andre bureauers priser ligger på.

Hvilke SEO priser har I så?

Vores SEO optimering priser pr. time ex. moms

Den bedste metode starter med en samtale. Enten telefonisk, Skype eller til et kaffemøde. Uanset hvad står vi klar til at lytte på dig fortælle om din virksomhed og derigennem finde frem til den endelige SEO optimering pris.

999,- pr. time

Èn simpel pris.

Vi vil gerne gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig. Derfor har vi valgt kun at have én pris. Èn timepris som gælder for alle kunder uanset størrelse og behov. Dette gælder både til teknisk SEO samt tekstforfatning. Bliv fundet på Google og tal på samme tid præcist til dine kunder.

Derfor oplyser vi om omkostningerne ved SEO

Faktisk er det ganske enkelt. Nøgleordet er gennemsigtighed. For os er langvarige samarbejder vores højeste ønske. Det giver nemlig os en stabil indkomst, men det gør også vores slutprodukter endnu bedre. Pointen er, at jo bedre vi kender hinanden, desto bedre bliver slutproduktet. Derfor er langvarige samarbejder simpelthen alpha omega.

Hvordan sikrer vi det?

Via personlig kontakt, gensidig tillid og ikke mindst fair priser. Derfor oplyser vi om beløbet ved at få hjælp til søgemaskineoptimering. Vores forhåbning er nemlig, at det gør dig tryg. Dermed er fundamentet lagt til et godt samarbejde, hvor begge parters interesser er tilgodeset.
Nu ved du en masse om os, men vi ved ikke særlig meget om dig. Vi står i hvert fald klar til at lytte på dig fortælle om din virksomheds historie, og dermed finde frem til de bedste resultater uanset om det er søgemaskineoptimering eller design.

Ønkser du at blive klogere på hvad SEO kan, så kan du lige nu læse vores definitive SEO guide.

Sådan arbejder vi

Hvordan laver I SEO?

Vi bruger en nøje udformet tjekliste, som du også får adgang til under processen. Denne tjekliste kommer rundt om alle de tekniske elementer, tekstforfatning, visuelle elementer og ikke mindst fremgangen fra måned til måned. Tjeklisten skræddersyes naturligvis til din situation, da ingen virksomhed starter fra samme standpunkt.

Når vi sammen har styr på alt, går vores nørder i gang med teknisk SEO. Dernæst udfra vores samtale med dig, starter vores SEO tekstforfatter med at idéudvikle og heraf frembringe noget effektiv SEO tekstforfatning.

Med andre ord er processen nogenlunde som følger:

 • Kaffemøde
 • Tjeklisten udformes
 • Teknisk SEO starter
 • Idéudvikling på baggrund af kaffemøde
 • Søgeordsanalyse
 • Effektiv SEO tekstforfatter starter
 • Du følger processen via tjeklisten

Få hjælp til SEO
Kontakt os herunder

Har du spørgsmål?

Gå til undersider her

Inkluderer en god blanding af information / blogsider samt servicesider.

Kundeudtalelser

Virksomheder vi har hjulpet: Sådan siger de om samarbejdet med os

Lyst til at høre mere om at samarbejde med os?

Alle passer ikke til os og omvendt. Vi ønsker at levere et kvalitetsprodukt, hvorfor samarbejdet med dig betyder alt.

Derfor lad os først starte ud med at se, om vores to virksomheder faktisk passer sammen. Ring til os eller brug kontaktformularen herunder. Vi er ikke ude efter at levere det billigste produkt. Derfor hvis du søger den absolut laveste pris, er vi nok ikke et match. Ønsker du i stedet en samarbejdspartner som sætter sig dybt ind i din virksomhed, så løft ‘klodsen’ og tag en snak med os. (-:

Lad os finde ud af, om vi skal hjælpe dig med ny marketing, web eller indhold

two people standing on top of a hill with a camera

Skal vi arbejde sammen?

Udfyld formularen, så kontakter vi jer hurtigst muligt eller ring på 7071 1200 

Glædelig jul og tak for et godt samarbejde

Uanset hvor meget eller lidt vi har talt sammen dette år, betyder vores samarbejde stadig meget for os hos stammen.

Derfor vil vi gerne give en eller anden speciel julegave, som måske kan hjælpe dig i 2022. 

40% rabat på en video eller foto til hjemmesiden eller sociale medier.

Gaven kan afhentes på vores kontor dalbygade 40U 1. sal eller du kan booke en online samtale i min, Benjamin, kalender.

Glæder mig til, vi tales ved. God jul!