Sociale medier pakker

Få hjælp til sociale medier her

Sådan hjælper vi dig

 • Vi skriver teksterne
 • Filmer og redigerer videoen
 • Tager lækre billeder
 • Designer kreativt grafisk materiale
 • Evt. 100% håndterer dine sociale medier

Design din egen pakke

Er dine behov anderledes end det, vi tilbyder i vores pakker? Så tøv ikke med at kontakte os for at få en personlig pakkeløsning, som passer perfekt til dig. Lad os hjælpe dig videre med en stærk profil på de sociale medier, så du kan fokusere på det, du er god til.
Kontakt os her og lav din egen pakke.

Vores sociale medier pakker

Har du ikke en side endnu? Gå til vores opstartspakker her.

Standard

 • 4 opslag med foto + tekst
 • Planlægning på korrekt tidspunkt
 • 1 timers rådgivning

  Pris: 2598

Premium

 • 8 opslag med foto + tekst
 • Planlægning på korrekt tidspunkt
 • 3 timers rådgivning
 • Én video

  Pris: 8695

Sådan laver vi selv anderledes indhold til Facebook

Sådan fungerer pakken

Vores Facebook og instagrampakker er meget billige, ja. Derfor er pakkerne også primært til små virksomheder, hvor vi kan filme hos virksomheden. Dog kan vi sammensætte en pakke til større virksomheder, ved at du kontakter os. Det betyder også, at større video- og fotoproduktioner, som for eksempel disse videoer, ikke er inkluderet i nedenstående pakker. Måden vi gør det på er derfor:

 • vi følger en nøje tilrettelagt plan for, hvordan vi skyder video og foto
 • indholdet er designet til sociale medier
 • pakkerne henvender sig til små virksomheder, hvor vi filmer i de eksisterende omgivelser
 • vores koncept er fair priser for begge parter

Mangler du en Facebook eller Instagram?

Så hjælper vi dig heldigvis godt i gang. Mange står i samme situation som dig, hvor de simpelthen ikke har haft tiden eller lysten til at komme i gang på de sociale medier.

Derfor har vi udviklet vores koncept One Day SoMe, som faktisk betyder, at du for 5.985,- får opsat din Facebook og Instagram korrekt samt får indhold til én måned lavet på 1 enkelt dag!

Få mere tid til dét, du er god til

Lige nu sidder du måske selv og skriver teksterne, billederne og prøver at lave nogle videoer. Du synes, det er okay, men i virkeligheden er det jo ikke det, du brænder for. Sociale medier er noget, vi brænder for! Her har vi nemlig mulighed for at bruge de mange forskellige kompetencer, som vi har. Derfor hjælper vi dig med Facebook og Instagram. Uanset om dit behov er lille eller stort, så hjælper vi dig stærkt videre. Vores passionerede og dynamiske team har fokus på dig og din virksomheds historie. På den måde kan du i dialog og samarbejde med os give lidt af “sociale-medier-byrden” videre.

Resultatet?

Du får flere engagerede kunder, og du kan fokusere på lige præcis dét, som du er rigtig god til.

Lad os fixe dine sociale medier

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Vi fokuserer primært på Facebook og Instagram, men vores tekster, video og grafisk materiale kan bruges på flere platforme. Du kan derfor designe din pakke, præcist som du ønsker. Vi finder altid en løsning, så du får mere tid til det, du brænder for.
Uanset dit spørgsmål eller idé kan du altid ringe til os eller kontakte os her.

Hvordan hjælper vi dig med kommunikation på sociale medier?

Et utrolig svært spørgsmål, da alle virksomheder er forskellige og uden den rette kommunikation, ligner du måske de andre eller forsvinder i mængden. Social medie kommunikation hjælper dig til at fortælle den rigtige historie, så du skiller dig ud fra mængden – det giver dig i sidste ende en større indsigt i dine kunder, men også større synlighed, så du øger dit salg. Vi fokuserer på personlig sparring med dig, så vi lærer dig og dine kunder at kende. På den måde kan vi rådgive og målrette din kommunikation på den mest effektive måde. Med andre ord laver vi en slags sociale medier optimering ved hjælp af kommunikation på sociale medier. Èn ting er sikkert: kommunikation på sociale er ultra vigtigt at have fokus på.

Sådan hjælper vi dig med din SoMe

Vi rådgiver blandt andet i, hvordan du bruger sociale medier, såsom Facebook, Pinterest og Instagram. På den måde når du bedst ud til din konkrete målgruppe. Igennem sparring finder vi sammen ud af, hvilken historie du skal fortælle, og hvilke medier du får mest ud af. Naturligvis hjælper vi også med “køreklare” pakker, såsom content-plan, markedsføringstrategi og unikke skabeloner lavet specielt til din virksomhed. Kommunikation sociale medier handler i høj grad om at tale til dine brugere i stedet for at beskrive.

Få rådgivning i sociale medier lige her

Facebook | Vær social sammen med dine kunder

Mange virksomheder er allerede på Facebook, men ofte støder vi ind i følgende problemstillinger:

 1. De er slet ikke aktive på mediet
 2. De husker ikke på, at Facebook er et SOCIALT medie
 3. Indholdet er ikke lavet til brugerne, men om virksomheden
 4. Du pleaser ikke algoritmen
 5. Dit indhold er bare ikke spændende nok

Det fører til, at din virksomheds Facebookside slet ikke skaber nogen værdi, men blot er ét stort tidsspild. Først og fremmest glemmer mange virksomheder, at akademikersprog og kold forretningssnak simpelthen ikke fungerer på eksempelvist Facebook og Instagram. Derimod handler det om at bruge talesprog og snakke med dine kunder i stedet for til dem. Videre handler det også om at være aktiv. Hvis du kan lægge et opslag op hver dag, så kan du nå flere af dine følgere og ikke mindst holder du dem interesserede.

Men pas på,

for kvalitet over kvantitet gælder naturligvis også på Facebook. Hvis du ikke leverer kvalitetsindhold HVER GANG, så bliver du straffet med det samme. Facebooks algoritme er nådesløs og straffer dig helt automatisk, hvis du ikke leverer godt indhold. Derfor er det faktisk bedre at lave 1 kvalitetsopslag om ugen i stedet for 7 dårlige.

Hvordan laver jeg godt indhold på Facebook så?

Der er rigtig mange faktorer, som spiller ind. Alt lige fra gode overskrifter til iøjefaldende grafisk indhold. Især veludførte videoer gør sig utrolig godt på Facebook. Se hvordan vi laver videoer her. Derudover handler det også om at forstå Facebooks algoritme. For det handler om at få interaktion med dit opslag, da Facebook dermed vurderer opslaget som godt indhold. Det sker via kliks på opslaget (alt fra likes, læs mere, til aktivering af lyd på videoer), kommentarer, delinger og listen fortsætter.

Sådan må du IKKE gøre!

Vi har set nogle skrækeksempler på opslag, som Facebook helt automatisk gemmer væk:

Først og fremmest nedprioterer Facebook generelt billeder, som indeholder meget tekst. Derudover siger billedet ikke rigtigt noget, og der er heller ikke personer på billedet (frustrerende med det dersens sociale medie ;-)). Automatisk gemmer Facebook opslaget væk, og dit næste opslag bliver faktisk også straffet.

Vores erfaring er, at alt for mange virksomheder desværre er halvhjertet på Facebook. Det er rigtig synd, for det fungerer naturligvis ikke! Derfor hjælper vi med rådgivning om brugen af mediet, så du får noget ud af at være der. Vi vil helst ikke varetage hele din Facebookside, da du jo selv er ekspert i din virksomhed!

Derfor gør vi følgende, 

vi rådgiver dig personligt i netop din Facebookside og laver en overskuelig guide til dig. Derudover tilbyder vi at hjælpe med eksempelvist 10 opslag, som du så bruger til inspiration fremadrettet.

Instagram | Skab din visuelle identitet

Instagram er en af verdens største sociale medier med over 800 millioner månedlige brugere. Din målgruppe findes sandsynligvis også her. Vi giver dig tips, råd og vejledning til hvordan du kommer godt i gang med at bruge Instagram, samt hjælper dig med at at skabe en Instagram-strategi, der sikrer din succes!

Pinterest | Boost trafikken til din hjemmeside på et undervurderet medie

Tænker du at Pinterest mest er til opskrifter og DIY?

Pinterest er langt mere end det! I vores optik er det et undervurderet medie, da det er en rigtig god kilde til at skabe trafik på dit website. Desuden vokser Pinterest for hver dag der går. Nøglen til succes på Pinterest er at tænke på platformen, som en søgemaskine – ligesom Google, fremfor et socialt medie. Vi hjælper dig med at starte din Pinterest-account, hvis du ikke allerede er i gang. Herefter hjælper vi med at skabe din identitet på Pinterest og giver dig råd og vejledning til, hvordan du bruger platformen mest effektivt.

Skal vi arbejde sammen?

Udfyld formularen, så kontakter vi jer hurtigst muligt. 

Glædelig jul og tak for et godt samarbejde

Uanset hvor meget eller lidt vi har talt sammen dette år, betyder vores samarbejde stadig meget for os hos stammen.

Derfor vil vi gerne give en eller anden speciel julegave, som måske kan hjælpe dig i 2022. 

40% rabat på en video eller foto til hjemmesiden eller sociale medier.

Gaven kan afhentes på vores kontor dalbygade 40U 1. sal eller du kan booke en online samtale i min, Benjamin, kalender.

Glæder mig til, vi tales ved. God jul!