Annoncering

Få tilbud på marketing nu

Priser fra 1.998 per måned

Har du styr på fundamentet? Så er tiden kommet til annoncering.

Vi tager det meget seriøst med det der fundament. Hvis du ikke har styr på det, så vil vi faktisk helst ikke hjælpe dig med annoncering. Det svarer lidt til, at du begynder at holde en fest i dit nye hus, uden at du er sikker på, om huset overhovedet kan holde til det. Derfor går vi ud fra, din virksomhed allerede nu har styr på grundstenene i marketing, ellers vil vi mere end gerne hjælpe dig.

Nu er du klar til annoncering, men hvad skal du vælge? Vi opererer med tre generelle kategorier til betalt annoncering.

Facebook / Instagram

Du kommer ikke udenom Facebook, da størstedelen af alle danskere bruger platformen. Deres annonceringsplatform er derudover utroligt veludviklet, hvilket giver dig nogle spændende muligheder for at ramme din målgruppe.

Google / YouTube

Ville det ikke være smart, hvis man kunne annoncere efter ting som folk søgte på? Lige præcis sådan fungerer Google Ads, hvorfor det er et uundgåeligt værktøj. Når du skal skalerer kommer du ikke udenom Google.

Andre platforme

LinkedIn, Snapchat, TikTok og Pinterest mener vi med andre platforme. Ofte er konkurrencen meget lavere her, hvorfor du kan få nogle rigtig fine priser. Dog handler det meget om, hvilket produkt du tilbyder dine kunder.

Men hvad skal du vælge? Et rigtig godt spørgsmål som vi heldigvis kan hjælpe dig med. Her vender vi lige tilbage til fundamentet igen. Pointen med nedenstående er, at når det er på plads så fortæller historien nærmest sig selv, og annonceringen bliver en del nemmere og mere effektiv. Når det er på plads, så ved vi præcist:

  • hvor dine kunder er
  • hvad din strategi og målsætning er
  • hvordan vi skal snakke til din kunder
  • hvorfor din virksomhed er bedre end andre

Nu har du hørt lidt om, hvordan vi opererer med det dersens annoncering. Hvordan opererer du? Stammen står i hvert fald klar til at byde dig velkommen (-;

Kasper Rønnekamp Hoffensetz