Se stammens styrker herunder

Hjemmeside
Hjemmeside

En ny hjemmeside starter med en samtale. Om dit behov og dine ønsker. Lad os hjælpe dig godt i gang med et tidsløst design.

Tekstforfatning og SEO
Tekstforfatning og SEO

Tekstforfatning er en tidskrævende og yderst undervurderet opgave. Vi hjælper dig godt i gang på enten din hjemmeside, sociale medier eller noget helt tredje.

Reklamevideo
Reklamevideo

Hvad enten det er til sociale medier, din hjemmeside eller TV, så er en reklamevideo et utrolig stærkt værktøj. Vi hjælper dig i gang.

Grafisk design
Grafisk design

Grafisk design pepper din hjemmeside, sociale medier eller noget helt tredje op. Det er også mere brugervenligt for dine kunder.

Sociale medier
Sociale medier

Vi specialiserer os i Facebook og Instagram, da det er de stærkeste salgskanaler for din virksomhed. Især i disse digitale tider kan du simpelthen ikke undvære sociale medier til dit brand.

Samlet marketingstrategi
Samlet marketingstrategi

Få en samlet marketing strategi, som kommer hele vejen rundt om din virksomhed og dens muligheder. Alt fra hjemmeside, sociale medier og grafisk design. Lad os hjælpe dig stærkt i gang.

Vælg hvad du skal have hjælp til her

Hvad kan TRIBE Media egentlig? Vi hjælper dig med markedsføring til flere forskellige platformer. For os betyder det meget, at vi kan hjælpe dig videre uanset dit projekt. Derfor kan du få en 360 grader løsning til din virksomhed, så du ikke står alene. Yderligere så siger vi ikke bare koldt og kynisk farvel til dig det øjeblik vi færdiggør vores projekt hos dig. Med andre ord så er vi her så længe, som du nu ønsker det. Vi går ind for langvarige samarbejder, da det skaber tryghed mellem begge parter. Det giver et tillidsfuldt forhold, som kommer alle medlemmer til gode. Sagt på en anden måde så er det med til at skabe de bedste resultater. Vi er TRIBE Media. En stamme som tager sig af sine medlemmer. Alle sine medlemmer. Det gælder familien, men også alle de som er involveret i familien.

Hvad kan TRIBE Media?

Bedre resultater dag for dag

Vores koncept er at lave helhedsorienterede løsninger til små- og mellemstore virksomheder, men vi hjælper naturligvis også med enkeltydelser. Det vigtigste for os er et langvarigt samarbejde, da det altid skaber de bedste resultater. Faktisk bliver resultaterne bare bedre dag for dag jo længere samarbejdet står på. Derfor tror vi på gennemsigtighed og et ærligt samarbejde hele vejen gennem processen.

Hvad siger vores kunder?

Vi er stolte af hver enkelt ting, vi har hjulpet vores kunder med. Uanset om det er hjemmeside, logo eller tekstforfatning. Vi ved, hvor meget det betyder for dem at kunne fokusere 100% på deres kernekompetencer. Se her, hvad vores kunder har siger om samarbejdet med os.

Derudover er du mere end velkommen til at se vores Facebookside, hvor vi løbende lægger mange videoer og billeder op. Alt fra behind the scenes til store produktioner. Se vores Facebookside lige her.