Søgemaskineoptimering Kolding

Vi sørger for søgemaskineoptimering (SEO) til Kolding

Vi laver naturligvis ikke kun søgemaskineoptimering i Kolding. Vores mission er nemlig at hjælpe så mange små og mellemstore virksomheder som overhovedet muligt videre via et gennemsigtigt og langvarigt samarbejde.

Alt for få virksomheder er blevet digitale, hvilket er skidt for både virksomhederne og ikke mindst hele Danmark.

SEO kan være en stor og meget svær størrelse, da der er rigtig mange delte meninger, om hvad der er effektivt, og hvad der ikke er. Nogle bureauer har deres egen empiri, som de bygger deres SEO tekstforfatning ud fra. Andre benytter gængse taktikker såsom at købe links. Alle har sådan set ret, men på samme tid kan man også sige, de tager fejl.

Hvad siger Google, du skal holde øje med, når du finder en SEO specialist?

Vi følger Googles anbefalinger i forhold til god søgemaskineoptimering. Derfor kan du heller ikke købe links fra os. I stedet sætter vi os ind i din virksomhed, laver noget relevant og godt indhold til dig.

Hvad siger Google om søgemaskineoptimering?

Det hele kommer jo sådan set ned til, hvad Google, og i nogle tilfælde Bing, bestemmer hvad der skal ske med deres algoritme. Derfor er det simpelthen essentielt, at du konstant er opmærksom på dine søgeord og ikke mindst deres placeringer. Den bedste og nemmeste måde er at benytte Google Search Console. Det er ikke bare det bedste værktøj, men det er ovenikøbet gratis for alle ude i den store verden. For små og mellemstore virksomheder, er det en rigtig god nyhed, da pengene ofte kan være små, hvor det handler om at være så kost-effektiv som nu muligt.

Næste trin handler om hjemmesidedata fra eksempel Google Analytics og nye søgeord til siden med Google Keyword Planner. Den vigtige opgave er at forstå, hvad dataene fortæller dig, og ved hjælp af det optimere din side i forhold til SEO.

Vi gør tingene på en lidt anden måde

I stedet for bare at gå i gang med at skriver tekster til din side, sætter vi os ned med dig og tager en samtale.

Finde ud af hvem du og din virksomhed i virkeligheden er. Hvad laver I allerede af digitale indsatser, og kan I eventuelt gøre mere eller andet?

På samme tid finder vi nemlig ud af, hvem jeres målgruppe og kunder er, hvilket kommer til at spare os begge to en masse frustrationer og tid. Derudover opererer vi ikke med bindinger. Vi tror nemlig på, at du nok skal komme tilbage efter det første samarbejde.

Hvordan laver I så SEO tekstforfatning?

Som beskrevet ovenfor, er det vigtigt at holde øje med sine søgeord ved hjælp af Google Search Console. Det er ligesom starten på det hele. Næste trin er at have en dygtig tekstforfatter. Tekstforfattere der kan skrive nogle spændende, levende og ikke mindst modtagerinddragende tekster, hvor de relevante søgeord naturligvis indgår. Efterfølgende offentliggør man sine ændringer, og ser om det har haft en effekt på ens placeringer i Google. Alt afhængigt af konkurrencen, diverse tekniske parametre og ikke mindst linkbuilding rykker man højere op.

Louise Bosman Knutsson Eg TRIBE Media
Louise er god til nogle stærke SEO tekster

Måden som Google ranker en sides placering er netop i forhold til relevans. Med andre ord handler det altså om at skrive så god og relevant en tekst som overhovedet mulig. Du kan nemlig gøre en masse tekniske tricks til at booste din søgemaskineoptimering. Dog falmer det hele uden indbydende og fangende tekst, så kan det hele sådan set være lige meget. Med andre ord gælder det om at lave en stærk tekstoptimering ved for eksempel at bruge modtagerinddragende tekst, imperativer og personlige pronominer.

Tekstforfatning er godt, men alt det andet indhold er lige så vigtigt

Patryk Maciag TRIBE Media
Patryk skyder videoen eller fotoet som henvender sig til din målgruppe

Lad os hjælpe dig videre med effektiv tekstforfatning og SEO, som bliver skrevet af vores uddannede tekstforfattere, der har styr på alle de tekniske tekst-tricks. Udover at være super dygtige så er de mere end venlige, og deres spidskompetence er at sætte sig ind i netop din virksomhed. På den måde får du et færdigt produkt, som afspejler din virksomhed på bedste vis. Læs mere om vores tekstforfatning til hjemmesider lige her

Udover tekstforfatning laver vi også noget lækkert og relevant foto, video eller grafisk design indhold til dig og din virksomhed.

Er indhold nok?

Ja og nej. Laver du noget unikt indhold, som er så godt, at folk simpelthen ikke kan lade være med at linke til det, kommer du rigtig langt.

Omvendt, hvis dit tekniske fundament ikke er på plads, kan det være meget svært.

Derfor er såkaldt teknisk SEO vigtigt. Her kigger man nemlig på hastighed af din hjemmeside, struktureret data, mobilvenlig og mange andre ting, som Google godt kan lide.

Benjamin Bosman Knutsson Eg TRIBE Media
Benjamin er en teknisk nørd, som på samme tid har forståelse for indhold og virksomhedens bløde værdier.

Få gratis marketing og webanalyse

Indtast dine oplysninger, og vi vender tilbage snarest muligt, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have ud af din gratis analyse.