Tekstforfatter pris

Tekstforfatter pris – hvad er op og ned?

Hos os får du topkvalitet og en god tekstforfatning pris. Derfor er spørgsmålet ret nærliggende. Hvad ligger tekstforfatter pris på? Det er faktisk lidt svært at sige, da det afhænger meget af hvilken slags tekstforfatning, du er på udkig efter. Normalt afhænger det også af, hvilken tekstforfatter til hjemmeside du vælger. Dog har vi prøvet at gøre det så overskueligt og nemt som muligt. Derfor får du her et overblik over vores tekstforfatter priser. Vi håber naturligvis, du vælger os, da vores arbejde er en decideret passion for os. Derudover er vi et nyuddannet team, som altså har den nyeste og opdaterede viden på markedet.

Din historie er vores opgave

Omkostningerne ved en tekstforfatter kan være høje. Derfor er vi verdensmestre i at lytte. “Hmm, hvad har det med tekstforfatning at gøre?” Intet mindre end ALT! Hvis ikke din tekstforfatter kan lytte til dig, vil dine tekster aldrig nogensinde fortælle det budskab du og din virksomhed rent faktisk har. Med andre ord handler det først og fremmest om at finde en, som kan lytte til dig og din virksomhed. Derfor elsker vi at skrive dine tekster, da alle virksomheder har en spændende og ufortalt historie.
Mød os over et kaffemøde eller et opkald her.

Tekstoptimering og tekstforfatter pris hos TRIBE Media

Tekstforfatning er en yderst undervurderet opgave!

Vi får ofte spørgsmålet og kommentaren: “Handler tekstforfatning ikke bare om at skrive nogle tilfældige ord ind på min side?” Vores svar er det samme hver gang. Et rungende og klart NEJ! Tekstforfatning er så meget mere end blot at skrive teksterne. Naturligvis er det en stor opgave at skrive teskterne i sig selv, men tekstforfatning er en lang proces, hvis gjort korrekt vel at mærke. Får du blot nogle uerfarne, uinteresserede og ikke mindst uuddannede til at skrive dine tekster, går du glip af en lang række fordele!

Derfor gør vi brug af følgende fremgangsmetode

 • Vi mødes til et hyggeligt kaffemøde, hvor du fortæller din virksomheds historie
 • Vores tekstforfatning eksperter sætter hovederne i blød
 • Dine tekster bliver skrevet med fokus på netop din problemstilling
 • Du får adgang til teksterne under hele processen
 • Fokus ligger på modtagerinddragende tekster
 • Har du valgt SEO teskter tages dette med i processen
 • Du får mulighed for at kommentere på teksterne
 • Vi udgiver teksterne sammen med dig
 • Du får flere kunder og taler bedre med dine nuværende

Se vores tekstforfatning pris pr. time ex. moms

599,- pr. time

Èn simple pris

Ønsker du en pris pr. ord, finder vi også ud af det. Vi vil gerne gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig. Derfor har vi valgt kun at have én pris. Èn timepris som gælder for alle kunder uanset størrelse og behov. Vi skriver tekster til lige præcis dér, hvor det passer dig. Din hjemmeside, sociale medier eller fysiske produkter. Fortæl din virksomheds historie og snak til dine kunder. Ønsker du SEO tekstforfatning er prisen lidt højere: nemlig 999 pr. time.

Hvorfor er omkostningerne vigtige?

Selvfølgelig er en tekstforfatter timepris vigtig. Dog bør man altid vælge kvalitet over kvantitet. Derfor hjælper vi med tekstforfatning til mange forskellige områder, hvilket også gør vores tekstforfattere til erfaren tekstforfatter. Selvfølgelig kan man ikke sige, at det altid er det samme, man gør, når man skriver tekster. Dog er der altid nogle principper og teknikaliteter som går igen. Noget man dog kan konkludere er, at der er kæmpe forskel på SEO tekster kontra tekster til sociale medier.

Sådan spotter du en dygtig tekstforfatter uanset din tekstforfatter pris

Som lille eller mellemstor virksomhed, kan det være utrolig svært at spotte om man faktisk har med en god tekstforfatter at gøre. Det handler jo bare om at få nogle tekster ned, hvor kommaerne er sat korrekt, og grammatikken stemmer overens med reglerne. NEJ! Desværre ikke. God tekstforfatning er så meget mere end bare det. Sådan her skiller en god tekstforfatter til hjemmesider sig ud fra en “dårlig”:

 1. En god tekstforfatter lytter til dig
  Hvis ikke din tekstforfatter kan lytte til dig, har du allerede lagt et dårligt fundament fra starten af. Derfor er det utrolig vigtigt med en person, som ikke bare kan skrive godt, men i allerhøjeste grad lytte til dig.
 2. Korrekt dansk er vigtigt, men…
  Det handler i lige så høj grad om, at dine tekster er modtagerinddragende, personlige og altid fokuserer på dine kunder. I dit forsøg på at fortælle din historie, kan du nemlig nemt komme til at falde i fælden med at fokusere på dig selv. Det er også okay, til en hvis grad, men fokus skal altid ligge på dem, som du rent faktisk taler til. De som sørger for smør på brøddet!
 3. Vælg den rigtige tekstforfatning
  Har du brug for tekstforfatning til en hjemmeside, sociale medier eller fysisk materiale, passer en universitetsstuderende med speciale i dansk nok ikke 100% ind i din kontekst. For eksempel hvis det er en tekstforfatter SEO, har du brug for en, som ved hvordan man bruger søgeord strategisk, og i det hele taget bruger søgeord. Med det sagt kan en med speciale i dansk sagtens være en tekstforfatter til seo. Pointen er bare, at du bliver nødt til at finde de rigtige kompetencer til opgaven.
 4. Vær kreativ og farvende, men kald også en spade for en spade
  Selvfølgelig skal din tekst ikke være decideret kedelig, men du må for alt i verden ikke gøre det alt for kreativt. Ofte leder det til misforståelser eller tabte kunder. Hold din tekst spændende og enkel på én og samme tid
 5. Sørg for altid at have adgang til teksterne i processen
  På den måde ved du, du har med et gennemsigtigt firma at gøre. Derudover er det en mere effektiv proces, da du kan kommentere på teksterne, imens de bliver skrevet. Det sparer tid for både dig og selve personen, som skriver dine tekster. En del af at arbejde agilt.
 6. Få en fair og gennemsigtig pris
  Få firmaet til at uddybe helt præcist, hvad timerne koster og ikke mindst, hvad de helt konkret går til. Det vi gør husk TRIBE Media for eksempel er at lave et excel dokument, hvor alt er blevet udspecificeret, og hvor hver kunde får den samme præcis for to ens opgaver.
 7. Vær modig!
  Sidst men ikke mindst skal du turde at skille dig ud fra mængden med et modigt budskab, hvor du går lige til grænsen. En god tekstforfatter hjemmeside ved lige præcis, hvordan han eller hun skal hjælpe dig med gøre brug af det til din fordel.

Hvad søger du efter?

Der er lidt forskel på priser til en tekstforfatter alt afhængigt af, hvad du går og leder efter. Leder du efter tekstforfatning til hjemmeside eller måske tekstforfatter til blogs? Derfor har vi prøvet at give et overblik over vores priser. I modsætning til mange andre gode bureauer, så ønsker vi at oplyse om vores priser. Det sikrer nemlig, at vi behandler hver eneste kunde ens, og ikke mindst giver en gennemsigtig service. Pris tekstforfatter kan være svært, men vi er altid til at snakke med. Derfor må du endeligt ikke tøve med at ringe eller sende en mail til os.

Kontakt os og få hjælp nu

Den første kop kaffe er på os! Vi elsker hyggelige og uforpligtende kaffemøder. Sammen finder vi en tekstforfatter pris. Derudover er vi naturligvis altid til at snakke med. Sammen finder vi frem til den bedste løsning for dig. Det er også derfor, vi oplyser om priserne, da det altså er en vigtig ting for både dig og os.
Kontakt os og få hjælp ved at vælge lige præcis den løsning, som passer bedst til dig. Husk, du altid kan ringe til os. Vi tager altid telefonen.

Skal vi arbejde sammen?

Udfyld formularen, så kontakter vi jer hurtigst muligt eller ring på 7071 1200 

Glædelig jul og tak for et godt samarbejde

Uanset hvor meget eller lidt vi har talt sammen dette år, betyder vores samarbejde stadig meget for os hos stammen.

Derfor vil vi gerne give en eller anden speciel julegave, som måske kan hjælpe dig i 2022. 

40% rabat på en video eller foto til hjemmesiden eller sociale medier.

Gaven kan afhentes på vores kontor dalbygade 40U 1. sal eller du kan booke en online samtale i min, Benjamin, kalender.

Glæder mig til, vi tales ved. God jul!