Reklamefilm pris

an orange background with the words facebook and youtube

Prisen på en reklamefilm afhænger af flere faktorer. Derfor giver det fin mening at spørge, ‘’hvad koster det at lave en reklamefilm?’’ og ‘’hvad vil jeg opnå med videoen?’’.

Så hvad koster en reklamefilm at lave? Svaret er, at det ikke er så nemt at sige. Det afhænger af dit budget, ønsker og omfang. Naturligvis er der forskel på, om det er Coca Cola eller den lokale producent som står bag produktionen. De store virksomheder har bare kæmpe budgetter som gør, de kan skrue lidt op for alle parametre. 

Heldigvis behøver det ikke være så kompliceret.

Lige præcis derfor har vi lavet en dejlig ukompliceret prisberegner, hvor du kan prøve at beregne din egen reklamefilm pris her. Prisberegneren bruges også til at finde prisen på alt fra virksomhedsfilm og video til sociale medier såvel generelt videoproduktion

Hvad koster det at producere en reklamefilm?

Pris på reklamefilm har naturligvis noget at gøre med, hvad selve produktionen rent faktisk koster. Derfor er det værd at kigge ind i reklamefilm produktion prisen. 

Til at starte med, kan man spørge, hvad der egentlig skal til for at lave en professionel produktion? 

Produktion af reklamefilm kræver: 

  • En god ide
  • 1-5 videografer
  • Adskillige lokationer
  • Professionelt udstyr, som indebærer billede, lyd og lys
  • Statister og skuespillere
  • Manuskript og storyboard
  • Dygtige editorer

Ovenstående er sådan set blot et minimum, da man kan gå meget længere ned i detaljerne. Derfor er det ikke let, når man lige skal finde ud af, hvad en film koster. Derudover spiller det også en stor rolle, hvor omfattende videoen skal være i forhold til lokationer og længde på videoen. 

2 lokationer versus 5 lokationer kommer til at spille en kæmpemæssig rolle. Det samme gør sig gældende for en video på 30 sekunder versus 3 minutter.

Vores klare anbefaling er derfor uden tvivl, at planlægning er alfa og omega. På den måde finder I frem til den helt rette pris, hvilket gør det let for os at lave en fastpris. Har du brug for et billigt alternativ, kan du enten filme i vante omgivelser og dermed viser i jeres virksomhed frem. Vi kan også tilbyde videoproduktion i Kolding, hvor vi har eget videostudie, hvilket er lig med billigere filmproduktion.

videoproduktion pris og reklamefilm

Kan man lave billige reklamefilm? 

En billig reklamefilm er selvfølgelig ikke lige så godt produceret. Prisen betyder bare noget, da det ganske enkelt kommer ned til udstyr og mandetimer. Heldigvis har man nogle gode muligheder for at lave en god reklamefilm på budget.

Eksempelvis kan du altid prøve at holde det til dine egne ansatte og medarbejdere. Ofte ser man virksomheder, som bruger deres CEO eller marketingchef i selve videoerne, da både kunder og presse kender vedkommende. 

Ovenstående falder også i god jord med nutidens trend, hvor virksomheder i højere grad iscenesætter deres CEO som en integreret del af marketing og kommunikation. Noget vi i øvrigt støtter fuldt ud, da det er en mere personlig og autentisk måde at agere i marketing junglen. 

Yderligere lader det også til, at kunderne såvel andre interessenter ser det som et godt tiltag. Det nyeste og bedste eksempel er højst sandsynligt Elon Musk, som i den grad er med til at styre hans virksomheders kommunikation. Her bruges primært Twitter direkte, men de videoer som Elon Musk deltager i bliver spredt på alt fra Facebook til YouTube. 

En dansk kontekst er Naturli’ som laver deciderede reklamer, hvor de bruger egne folk i videoerne.

Sagt på en anden måde: Hvis du har mulighed for at iscenesætte måske din CEO eller anden profileret person, så har du gode chance for at lave nogle yderst gode og billige reklamefilm. 

Pris på reklamefilm

Hvad koster en reklamefilm egentlig?

Som du nok kan regne ud, varierer prisen altså utrolig meget, fordi der er et væld af forskellige muligheder og kombinationer. Herunder får du derfor nogle priseksempler, som forhåbentligt kan hjælpe dig med at finde svar på dit spørgsmål.

Altså kan en reklamevideo pris variere alt fra 15.000 og helt op til 150.000 og derefter, selvom vi typisk ser en reklamefilm oftes koster op til 100.000. Med andre ord gælder det om at finde lige præcis dét som passer til din situation. Husk at i prisen for en reklamefilm gælder det om at få en fast pris, således projektet ender med at stikke fuldstændigt af.

Pris på videoproduktion varierer lidt i forhold til reklamer, hvorfor du også kan finde inspiration der, hvis du ønsker et lidt mindre kompliceret reklamefilm-produktion.

Uanset hvad kan vi ikke gendrive nok, at det allervigtigste for dig er, at du sørger for at lave en god planlægning. Og den gode planlægning sker i samarbejde med dem, som skal lave videoen for dig. De er eksperterne, og ved hvad der er op og ned.

Derfor er det også vigtigt for os, du altid kan kontakte os uforpligtende, hvis du har det mindste spørgsmål til reklamefilm.

Få hjælp til video
Kontakt os herunder

Benjamin og hans videoteam går og venter på at lave din næste reklamefilm.

Kontakt os nu og tak os senere

Har du spørgsmål?

Gå til undersider her

Inkluderer en god blanding af information / blogsider samt servicesider.

Produktfotografering af produkt

Product video

Product videos are pretty essential for businesses as it’s all about promoting their

a man is holding a camera and taking pictures

Produktvideo

Produktvideoer er ret essentielt for virksomheder, da det handler om at promovere sine

Corporate video

Get a corporate video that stands out from the competition Our highly skilled

Kundeudtalelser

Virksomheder vi har hjulpet: Sådan siger de om samarbejdet med os

Lyst til at høre mere om at samarbejde med os?

Alle passer ikke til os og omvendt. Vi ønsker at levere et kvalitetsprodukt, hvorfor samarbejdet med dig betyder alt.

Derfor lad os først starte ud med at se, om vores to virksomheder faktisk passer sammen. Ring til os eller brug kontaktformularen herunder. Vi er ikke ude efter at levere det billigste produkt. Derfor hvis du søger den absolut laveste pris, er vi nok ikke et match. Ønsker du i stedet en samarbejdspartner som sætter sig dybt ind i din virksomhed, så løft ‘klodsen’ og tag en snak med os. (-:

Lad os finde ud af, om vi skal hjælpe dig med ny marketing, web eller indhold

two people standing on top of a hill with a camera

Skal vi arbejde sammen?

Udfyld formularen, så kontakter vi jer hurtigst muligt eller ring på 7071 1200 

Glædelig jul og tak for et godt samarbejde

Uanset hvor meget eller lidt vi har talt sammen dette år, betyder vores samarbejde stadig meget for os hos stammen.

Derfor vil vi gerne give en eller anden speciel julegave, som måske kan hjælpe dig i 2022. 

40% rabat på en video eller foto til hjemmesiden eller sociale medier.

Gaven kan afhentes på vores kontor dalbygade 40U 1. sal eller du kan booke en online samtale i min, Benjamin, kalender.

Glæder mig til, vi tales ved. God jul!