Reklamefilm

an orange background with the words facebook and youtube

Billeder er effektive, men reklamevideoer er i en liga for sig selv! Om det er på en virksomhedspræsentation video på en hjemmeside, video til sociale medier, TV eller noget helt fjerde, så er videoer ofte det mest effektive værktøj. Reklamefilm giver bedre ROI (return of investment), flere kunder, mere troværdighed og listen fortsætter! En reklamevideo er altså udentvivl dit bedste salgsværktøj.

1.000 videoer for kunder og os selv

Herunder kan du se et lille udpluk

Kolding Havn webinar

Peter Larsen Kaffe

WeUse

Hvorfor laver virksomheder ikke flere reklamevideoer så?

Det er der (heldigvis) også rigtig mange som gør. Desværre er det ofte de lidt større virksomheder, som har ressourcerne til en stor marketingafdeling eller et ekstern bureau. 

Resultatet er, at de får en endnu stærkere konkurrencefordel sammenlignet med små og mellemstore virksomheder. Det synes vi, er utrolig synd! Men det behøver ikke være så svært at lave en tv reklame. Derfor hjælper vi dig videre med ét af markedsførings absolut stærkeste værktøjer. På grund af dét, er vi eksperter i videoproduktion.

Hvad er corporate videoer og reklamefilm overhovedet?

Corporate videoer og reklamefilm er kort fortalt en lille kort film, som reklamerer for et brand, organisation eller et produkt. Man kan sige en slags virksomhedsfilm eller imagefilm. Typisk associerer man det med TV-reklamer, men dette er nødvendigvis ikke tilfældet mere. Nu har man alt fra sociale medier til diverse streamingtjenester, hvor reklamefilm hyppigt bliver brugt.

Vores reklamefilm produktion

Hvordan finder produktion af reklamefilm egentlig sted? Her er der ikke et sort-hvidt svar. Produktionen kan naturligvis variere meget i størrelse, alt afhængigt af budget og omfang. Eksempelvis er der forskel på, om der er statister og skuespillere med, eller det i stedet primært er virksomhedens egne folk. 

Naturli’ er et rigtig godt eksempel på en virksomhed, som i stedet for at hyre dyre og til tider besværlige skuespillere ind, blot bruger deres egne folk. Herunder kan du se et rigtig godt eksempel på netop det:

Yderligere er der også forskel på, hvilket medie filmen skal udbydes på. Er det til reklamepausen under Super Bowl eller Champions League? Så skal der nok inkluderes et budskab som passer til tematikken. 

Omvendt er det på de sociale medier og til TV-reklamer, man kan tillade sig at være lidt mere kreative. Dog handler det altid om at være aktuel og relevant for ens målgruppe.

Få en film, der skiller sig ud fra konkurrenterne

Vores yderst dygtige filmproducenter leverer nogle virksomhedsreklamer, som ikke bare er æstetisk flotte, men også optimeret til at passe perfekt til netop din målgruppe. 

Videograferne står nemlig ikke alene, da de har et helt team i ryggen til at hjælpe dem videre. På denne måde fokuserer de på de vigtigste aspekter, når de skyder og ikke mindst redigerer din reklamefilm. 

Resultatet er, at du står med det bedst mulige slutprodukt i hænderne på den absolut korteste tid. 

Reklamefilm skal nemlig være aktuelle, så det handler om at kunne handle hurtigt, og få produceret filmen færdig i god tid.

Hvad er altid inkluderet, når du får en reklame film?

  • Idéudvikling
  • Storyboard
  • Optagelse lavet af professionelle videografer
  • Altid sparring og rådgivning

En reklamevideo for os er et stærkt værktøj

Vi benytter selv reklamevideoer i stor stil på for eksempel sociale medier, da det simpelthen er det bedste værktøj til at reklamere for sin virksomhed. Derfor anbefaler vi naturligvis også andre virksomheder at bruge dette geniale værktøj. Det behøver ikke at være så dyrt at lave en video til sociale medier. 

Dog er det naturligvis logisk, at hvis man ønsker en stor reklamefilm, som ofte kræver mange ressourcer, så er prisen ofte højere.

Du får et dynamisk og passioneret team

Ikke nok med at du får et produkt i absolut højeste klasse, så bliver du en del af stammen TRIBE Media. Vi er mere end bare en stamme. Vi er en familie, som tager sig af alle sine medlemmer store såvel som små. Det er nemlig vores mission at passe på hinanden, da vi på den måde kan være med til at vokse hinanden. 

Derfor er vi her altid for dig, da vi går ind for langvarige samarbejder, som er tilpasset dine vilkår og ønsker.

Hvordan laver vi din reklame video?

Vi tager udgangspunkt i din case, og så sætter vores professionelle team sig ned og idéudvikler. 

Dernæst laver vi et storyboard, som du naturligvis kan kommentere på i hele processen. For os handler en reklamefilm om at levere et professionelt produkt, som du kan genkende dig i, men hvor vi også tør at stille spørgsmålstegn til indholdet. 
Yderligere laver vi videoproduktion i Kolding, hvilket medfører at vi har vores eget videostudie. Dermed har vi flere muligheder for at lave noget virkeligt kreativt indhold i samarbejde med dig.

Få din egen korte og effektive reklame film 

En reklamefilm behøver ikke være en kæmpe filmisk produktion med et væld af artister og videografer. I stedet kan du med et lille kreativt hold, et effektivt storyboard og nogle dygtige fotografer skyde en meget autentisk og forholdsvist billig reklamevideo. 

Du kan også fokusere på at lave en video til sociale medier i stedet, da du ofte kan få mere ud af penge her.

Her ser du et lille udpluk af vores egne videoer: 

Virksomhedsfilm er måske noget for dig i stedet

Hvad koster sådan en film? 

Det kan sagtens være, du tænker, at en reklamefilm måske ikke er noget for dig. Eksempelvis hvis du er en virksomhed. Her kan en decideret virksomhedsfilm i stedet for være oplagt til dig. Her får du et portræt af din virksomhed på den absolut stærkeste form.

Vi står selvfølgelig klar til at svare på alle dine spørgsmål. Derfor kan du naturligvis kontakte os helt uforpligtende.

Prisen kan som sagt variere utrolig meget. Derfor har vi heldigvis lavet en rigtig god oversigt over prisen på reklamefilm. Derudover har du også en anden mulighed end en decideret reklame. Du kan se vores priser på vores side videoproduktion pris.

På ovenstående links kan du finde mange eksempler, men du er selvfølgelig som altid velkommen til at kontakte os uforpligtende for spørgsmål eller gode råd!

Få hjælp til video
Kontakt os herunder

Benjamin og hans videoteam går og venter på at lave din næste reklamefilm.

Kontakt os nu og tak os senere

Har du spørgsmål?

Gå til undersider her

Inkluderer en god blanding af information / blogsider samt servicesider.

Produktfotografering af produkt

Product video

Product videos are pretty essential for businesses as it’s all about promoting their

a man is holding a camera and taking pictures

Produktvideo

Produktvideoer er ret essentielt for virksomheder, da det handler om at promovere sine

Corporate video

Get a corporate video that stands out from the competition Our highly skilled

Kundeudtalelser

Virksomheder vi har hjulpet: Sådan siger de om samarbejdet med os

Lyst til at høre mere om at samarbejde med os?

Alle passer ikke til os og omvendt. Vi ønsker at levere et kvalitetsprodukt, hvorfor samarbejdet med dig betyder alt.

Derfor lad os først starte ud med at se, om vores to virksomheder faktisk passer sammen. Ring til os eller brug kontaktformularen herunder. Vi er ikke ude efter at levere det billigste produkt. Derfor hvis du søger den absolut laveste pris, er vi nok ikke et match. Ønsker du i stedet en samarbejdspartner som sætter sig dybt ind i din virksomhed, så løft ‘klodsen’ og tag en snak med os. (-:

Lad os finde ud af, om vi skal hjælpe dig med ny marketing, web eller indhold

two people standing on top of a hill with a camera

Skal vi arbejde sammen?

Udfyld formularen, så kontakter vi jer hurtigst muligt eller ring på 7071 1200 

Glædelig jul og tak for et godt samarbejde

Uanset hvor meget eller lidt vi har talt sammen dette år, betyder vores samarbejde stadig meget for os hos stammen.

Derfor vil vi gerne give en eller anden speciel julegave, som måske kan hjælpe dig i 2022. 

40% rabat på en video eller foto til hjemmesiden eller sociale medier.

Gaven kan afhentes på vores kontor dalbygade 40U 1. sal eller du kan booke en online samtale i min, Benjamin, kalender.

Glæder mig til, vi tales ved. God jul!