videoproduktion-kolding

Videoproduktion kolding

Vi laver videoproduktion i Kolding, men selvfølgelig laver vi videoer til hele landet. Derfor er vores pris på videoproduktion også gældende for hele kongeriget naturligvis. 

Omvendt er der bare noget specielt ved den by, man holder til i. Derfor hjælper vi mange virksomheder fra Kolding med video, fordi det bare er nemmere, når man er tæt på hinanden. 

Yderligere har vi også et decideret videostudie i Kolding centrum, (som de eneste i området), hvilket også gør tingene endnu nemmere og Koldings videoproduktion meget bedre.

Find os

Kontoret deles sammen med 2 andre virksomheder og vores videostudie lejes ud for bæredygtighedens skyld

Sådan reducerer vi antallet af ressourcer, vi bruger. Derudover har vi alle hjemmekontor. Kombinationen gør, vi arbejder bedst. Vi foretrækker at mødes ude hos din virksomhed, men du kan selvfølgelig også besøge os på vores kontor eller online møde. For os er det vigtigste nemlig fleksibilitet, da det giver vores kunder det bedste marketingfirma. 
Læs eventuelt mere om, hvad vi gør for klima-, miljø- og bæredygtighed under om os.

Hvorfor er lige præcis Kolding så speciel? 

Byen er måske ikke mere vigtig end andre gode byer. Omvendt er der noget ekstra hyggeligt og specielt ved området, fordi Koldinghus netop ligger i centrum. Når du har et slot i din by, bliver den altså bare automatisk mere unik. 

Derfor er vi også stolte ved at holde til her i Slicetown 6000, som det også bliver kaldt. 

Men faktisk er der også en strategisk beslutning bag at være her i trekantområdet. 

Kolding ligger perfekt placeret i forhold til resten af landet

Vi har cirka 1 time til stort set alle store byer såvel den tyske grænse. Derfor kan super nemt og hurtigt rykke ud til virksomheder og firmaer. Derudover har vi tætte samarbejder med videografer på både sjælland og i det nordjyske. Sagt på en anden måde er vi rigtig godt dækket ind, hvilket sikrer vores virksomheder en stabil og omfangsrig video partner. 

Videoproduktion i Kolding. et billede af koldinghus, og hvorfor vi sætter pris på byen og elsker at skyde video her

Hvad indebærer video produktion i Kolding? 

Som sagt har vi jo vores eget videostudie. Her har vi faktisk opsat 3 forskellige lokationer, eller scener om man vil, hvilket gør, når du kommer ind på vores kontor, er vi faktisk allerede klar til at optage! 

En super cool feature hvilket gør produktion af video i Kolding lidt mere speciel. 

Yderligere samarbejder vi med to andre video virksomheder, hvilket medfører at kompetencer i vores hus er ultra høje. Det er nogle gutter i midt 20’erne, som derfor konstant holder sig opdateret med de nye tendenser og udstyr, således du altid får den bedste kvalitet. 

Hvor stort er vores videostudie her i Kolding? 

Studiet er omkring 100 kvadratmeter, men kan faktisk gøres lidt større, hvis produktionen kræver det. Derudover har vi et kontor ved siden af, som besynderligt nok kan konverteres om, så det også kan bruges til produktionen. 

Sketch over vores studie + kontor

På den måde er vores studie fleksibelt, og kan faktisk blive helt op til næsten 200 m2. 

Som tidligere sagt har vi også opsat 3 faste lokationer / scener, hvilket gør dine videoer automatisk kan få dynamik. Især når du laver et interview, hvor det ret hurtigt kan blive meget statisk og kedeligt at kigge på. 

Så ja, derfor er Kolding altså lidt speciel. (-: 

Hvor i Kolding holder I til? 

Det eneste videostudie i Koldingområdet

Såvidt vi ved, er vores studie faktisk det eneste deciderede og dedikerede videostudie. Du finder forskellige fotostudie, men de er ikke specielt lavet til video. Når du optager video, har du behov for at kunne styre lyset meget mere. Lyden spiller også en kæmpe rolle, hvorfor vi har lydisolering på vores vægge. Slutteligt har vi baggrunde som gør, vi kan styre resultatet endnu mere.

Som du nok så på kortet øverst på siden, holder vi til på Dalbygade 40 U, 6000 Kolding. En dejlig placering omgivet af mange andre fede virksomheder. Fordelen ved det er, at der er en ret stor parkeringsplads vitterligt lige ved siden af, hvilket gør det rigtig nemt for dig at komme forbi. Du kan selvfølgelig låne et parkeringskort af os.

Kolding by er, som du nok har forstået nu, ret så speciel for os. Derfor glæder vi os utrolig meget til at få besøg af dig, uanset om du er koldingenser eller ikke.

Vi ses!

Gå til undersider her

Inkluderer en god blanding af information / blogsider samt servicesider.

Videoproduktion priser hos TRIBE Media

Virksomhedsfilm

Få en virksomhedsfilm, der skiller sig ud fra konkurrenterne Vores yderst dygtige filmproducenter

reklamefilm pris hvad koster en reklamefilm

Reklamefilm pris

En reklamefilm pris afhænger af rigtig mange ting. Derfor giver det fin mening

Reklamefilm er vigtig uanset om det er til TV, facebook, youtube eller i biografen

Reklamefilm

Billeder er effektive, men reklamevideoer er i en liga for sig selv! Om

Kundeudtalelser

Virksomheder vi har hjulpet: Sådan siger de om samarbejdet med os

Lyst til at høre mere om at samarbejde med os?

Alle passer ikke til os og omvendt. Vi ønsker at levere et kvalitetsprodukt, hvorfor samarbejdet med dig betyder alt.

Derfor lad os først starte ud med at se, om vores to virksomheder faktisk passer sammen. Ring til os eller brug kontaktformularen herunder. Vi er ikke ude efter at levere det billigste produkt. Derfor hvis du søger den absolut laveste pris, er vi nok ikke et match. Ønsker du i stedet en samarbejdspartner som sætter sig dybt ind i din virksomhed, så løft ‘klodsen’ og tag en snak med os. (-:

Lad os finde ud af, om vi skal hjælpe dig med ny marketing, web eller indhold

Få gratis marketing og webanalyse

Indtast dine oplysninger, og vi vender tilbage snarest muligt, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have ud af din gratis analyse.