videoproduktion pris

Videoproduktion pris

Hvad koster video? 

Noget rigtig mange spørger om, inden de skal have produceret en video.

Og ganske forståeligt da en videoproduktion pris kan være kompliceret og uoverskuelig! 

Eksempler på priser på videoprojekter

Faktisk kan det være et utrolig svært spørgsmål at besvare, hvad en videoproduktion pris helt præcist er på. Det hele  handler om netop DIN situation! Som du kan se i grafikken fra oven varierer det alt fra 9.000 til 100.000 kroner.

Er det video til sociale medier, en reklamefilm, en virksomhedspræsentation eller noget helt helt andet? 

Derfor har vi prøvet at gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig, hvorfor vi oplyser om omkostningerne ved videoproduktion ved at vise vores timepriser herunder. 

Årsagen til at prisen kan variere så meget skyldes, at der er MEGET stor forskel på kompleksitet i pris på videoproduktion. 

Ovenstående er blot baseret på vores egen erfaring. Derfor gør vi meget ud af, vi får snakket i dybden om projektet. På den måde kan vi nemlig give en fast pris, inden vi går i gang med optagelserne. 

Fra-priser synes vi kan være lidt unfair, hvorfor vi hellere vil give dig et interval. Det er mere gennemsigtigt.

Priser på videoproduktion

Herunder ser du vores priser på videoproduktion. Vi har prøvet at holde det så enkelt som overhovedet muligt, så du på den måde får et hurtigt overblik. Har du specielle ønsker eller er du en NGO eller frivillig organisation, kan du selvfølgelig altid prøve at forhandle med os. Priserne herunder er sådan set det samme som reklamefilm prisen

Hvor vigtig er en billig videoproduktion pris for dig?

Vi forstår godt, hvis du som ny eller lille virksomhed ikke har et kæmpe budget til at lave videoer, selvom du faktisk godt ved, hvor vigtig video efterhånden er blevet. 

Derfor har vi herunder prøvet at samle en tabel over forskellige firmaer, som laver videoer. På den måde kan du skabe dit eget indtryk, og vælge de rette for dig. 

Priser hos forskellige videofirmaer:

Fra prisFirmaHvad får du?Hvad får du ikke?
2495Trolle ReklameSimpel videoProfessionelt optaget og redigeret, meget begrænset forberedelse. Fungerer som intro tilbud for at lave større produktioner efterfølgende
2.999InstafilmMini-film på én time dog kun på fynGennemarbejdet video eller skarp historiefortælling.
3500PixiwebSimpel interviewfilm, men én lokationIntet storyboard, meget begrænset planlægning, lille setup.
7995ZoemePræsentationsvideo med simple budskaberDybdegående storyboard, forskellige locations.
8999ViralfilmReklamefilm med 1 lokation, varer op til 30 sekunder og kun 1 filmformat.Flere lokationer, længere video, udførligt storyboard.
14000ClickfilmMellemstor produktion med flere lokationer, voice over mere dybdegående storyboardMere avancerede optagelse, større storyboard
15000Mediehuset-KBH1 optagelsesdag, film som varer 2-3 minutterIkke meget tid til forberedelse eller storyboard, kun 3-4 timers optagelse og kun 1 lokation
55000Spot On Studios2-4 mand, 3 dages optagelse, større manuskriptStatister og skuespillere

Vigtigheden ses især, når vi snakker sociale medier, da det ikke længere kun gælder for decideret TV reklamer. Video er overalt, og det er kommet for at blive, fordi det er så effektiv en måde at kommunikere ens budskab på – hvis gjort korrekt vel at mærke. Netop dét har vi prøvet at finde en løsning på ved at udvikle noget vi kalder “sociale medier support“. 

Disse pakker er primært udviklet til små virksomheder, som ønsker kvalitet på Facebook og Instagram, men hverken har tiden eller det store budget.

Det hele handler faktisk om at lytte til din historie!

Ja, kvalitet kommer altid over kvantitet, men…

Det medfører ikke, at vi går på kompromis med hverken kvalitet eller pris. Prisen skal nemlig være fair for alle parter. Derfor går vi heller ikke ind for billig videoproduktion. 

Men både for kunden og producentens perspektiv, oplyser vi derfor om vores videoproduktions priser. Yderligere når vi sender et tilbud ud, får du et excel, hvor der står præcist hvor mange, og hvad timerne helt konkret går til. Det er nemlig en del af vores mission om at være så gennemsigtige som overhovedet muligt, da det kommer os begge til gode. Vores fokus er nemlig på langvarige samarbejder, da det giver bedre resultater dag for dag. Derfor lever vi af personlig kontakt, da det sikrer bedre resultater for os alle, og ikke mindst et trygt og tillidsfuldt samarbejde. Derfor handler det hele faktisk om at lytte til din historie!

Videograf pris: Mød videograferne som kommer til at arbejde på dit projekt

Hvad koster en videograf egentlig? Igen et spørgsmål som kan variere usandsynligt meget. Forskellen ligger i kvalitet. Hos TRIBE går vi meget ind for høj, høj kvalitet, hvorfor vores priser måske ligger i den høje ende. 

Årsagen til det er, at vi ganske enkelt ikke vil levere et halvhjertet stykke arbejde. Vi vil kunne stå bag hvert enkelt projekt, vi laver.

Vores videografer koster alt fra 699 – 999 per time og projekterne koster normalt et sted mellem 9.000 til 100.000

Patryk Maciag

Videograf

Patryk er rigtig dygtig til at få hverdagssituationer til at ligne en million. Han bruger lækre vinkler, tætte skud og stilrene transitions. På den måde fremstår du mest professionel.

Benjamin

Historiefortæller/tekstforfatning

Benjamin leger med video, men han er især god til at formidle din historie, så videografen får hele billedet med. Derfor hjælper han videografen med historie og optagelser.

Hvad koster en TV reklame så?

Ja, der skal ofte mere arbejde til for at få filmet en TV reklame, fordi det typisk indebærer skuespillere, mange forskellige situationer og ikke mindst animationer. Yderligere kommer en tidskrævende planlægningsproces, men det er altid muligt at gøre det både hurtigere og bedre end andre. Netop dét er vi eksperter i, da vi har udviklet nogle unikke koncepter til at producere høj kvalitets TV reklamer, men hvor selve omkostningerne på reklamen holdes nede. MEN, det er altså kun selve tv reklame priser. Dertil kommer beløbet for at få den på én af (flow) TV kanalerne.

Kontakt os og book et kaffemøde her

Ja, en TV reklame er altså lidt overvurderet

“Hvordan kan i sige det? Alle de store brands bruger det da til at sælge deres produkter.” Spørger du måske? Jo, jo, det gør de da, men hvis du skal ramme x-kunde, som passer lige præcis til din virksomhed, så nytter det ikke, du bruger en shotgun, hvor du også rammer y, z og c-kunder. I stedet bør du bruge en sniper, hvor du rammer lige præcis den kundetype, som passer til din virksomhed!

Hvordan gør du så det?

Svaret er faktisk ret enkelt: Sociale medier! Nærmere bestemt en kombination af organiske videoer blandet med annoncering. 

Først tester du organisk på din Facebookside, hvilke videoer og tekster som gør sig godt. 

Dernæst bruger du de bedste videoer fra din test til videoannoncer, hvor du kan ramme lige præcis DEN kundetype, som du ønsker skal involveres i din virksomhed. 

Derudover sparer du en masse penge, da en tv reklame pris er vildt dyr! Smart, ikke? Du får altså en god video pris her.

Det er nemlig rigtig smart, hvorfor vi altså siger TV reklamer er overvurderet. Her er det utrolig svært at styre, hvilke kundetyper du rammer. 

Jo, der er noget statistik, som viser hvem der ser TV, men det kan være meget svært (umuligt) at måle præcis, hvem der har set din TV reklame. Det gør sig ikke gældende på sociale medier og YouTube. Tværtimod. (-; Så når du spørger “hvad koster en tv reklame”, får du nu et alternativt svar på god video produktion.

Hvorhenne hjælper I med videoproduktion så?

Altså, vi hjælper jo med videoproduktion i Danmark! Det er jo en passion for os. 

Derfor er det sådan set lige meget, om det er videoproduktion i Odense, Haderslev eller for den sags skyld videoproduktion i Vejle. 

Med andre ord betyder afstand altså ikke noget for os. 

Kolding befinder vi os i, hvilket betyder, vi har én time til næsten alle Danmarks storbyer. Èn time til Aarhus, Esbjerg, Odense og grænsen. Vores videografer er derfor altid villige til at tage afsted til hele landet for at skyde en lækker genistreg af en produktion, uanset hvor det er. Derfor dækker vi for eksempel også Fyn med videoproduktion.

Videoproduktion tilbud

Søger du et tilbud på videoproduktion, kan du selvfølgelig kontakte os. Derudover kan du se herunder på grafikken se, hvad du kan forvente af pris. Nedenstående er vores vejledende priser, som vi bruger til at udregne dit projekt. Sig gerne til, hvis du har det mindste spørgsmål.

Videoproduktion i Kolding til hele landet

Kontakt os her og få hjælp til din næste video nu

Kolding ligger rigtig dejlig placeret i Danmark, hvilket betyder at vi har cirka 1 time hen til de største byer i DK. Ja, vi laver videoproduktion i Kolding, men i allerhøjeste grad også til hele landet. 

Derfor rykker vi ofte ud til hele riget, hvilket gør vi er mobile og fleksible. Derudover har vi faktisk et decideret videostudie i Kolding, (som de eneste i området!) hvor du selvfølgelig også kan komme forbi. 

Med andre ord venter vi faktisk bare på dig! (-;

Book et kaffemøde eller en telefonsamtale her.

Vi står i hvert fald klar til at høre dig fortælle om din historie. På den måde lægger vi sammen fundamentet til at kunne hjælpe dig stærkt videre!

Gå til undersider her

Inkluderer en god blanding af information / blogsider samt servicesider.

Videoproduktion priser hos TRIBE Media

Virksomhedsfilm

Få en virksomhedsfilm, der skiller sig ud fra konkurrenterne Vores yderst dygtige filmproducenter

reklamefilm pris hvad koster en reklamefilm

Reklamefilm pris

En reklamefilm pris afhænger af rigtig mange ting. Derfor giver det fin mening

Reklamefilm er vigtig uanset om det er til TV, facebook, youtube eller i biografen

Reklamefilm

Billeder er effektive, men reklamevideoer er i en liga for sig selv! Om

Kundeudtalelser

Virksomheder vi har hjulpet: Sådan siger de om samarbejdet med os

Lyst til at høre mere om at samarbejde med os?

Alle passer ikke til os og omvendt. Vi ønsker at levere et kvalitetsprodukt, hvorfor samarbejdet med dig betyder alt.

Derfor lad os først starte ud med at se, om vores to virksomheder faktisk passer sammen. Ring til os eller brug kontaktformularen herunder. Vi er ikke ude efter at levere det billigste produkt. Derfor hvis du søger den absolut laveste pris, er vi nok ikke et match. Ønsker du i stedet en samarbejdspartner som sætter sig dybt ind i din virksomhed, så løft ‘klodsen’ og tag en snak med os. (-:

Lad os finde ud af, om vi skal hjælpe dig med ny marketing, web eller indhold

Få gratis marketing og webanalyse

Indtast dine oplysninger, og vi vender tilbage snarest muligt, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have ud af din gratis analyse.