Videoproduktion

Få tilbud på marketing nu

Priser fra 1.998 per måned

Hvorfor har du brug for hjælp til videoproduktion?

Fordi dine video skal være skarpe. Altid! Derfor handler det om at bruge effektiv videoproduktion, da dette er fundamentet for veludførte videoer, som bliver ved med at fortælle din historie. Med andre ord skal du som med stort set alt andet have fokus på kvalitet i stedet for kvantitet.

Se vores videocases og hør hvorfor video er vigtig

Din video skal være personlig og levende. Du taler bedst til mennesker ved at være som en person. Derfor fokuserer vi altid på det menneskelige perspektiv i videoproduktion.

Sociale medier

Videoer på sociale medier skal være hurtige, skarpe og fortælle dit budskab kort og på en let forståelig måde. Derfor brugte vi formatet one-take video til at skabe et produkt, som levede op til alle principperne, men som ikke tog flere dage at filme.
Resultatet ser du her. Du kan få en lignende video, som performer godt i dine annoncer såvel som organisk på sociale medier.

Reklamefilm

Store filmiske videoer er et yderst effektivt produkt til at fremvise enten din virksomhed eller et produkt på bedste vis. Vores fokus i disse produktioner ligger på sceniske og elegante overgange. Herunder ser du en længere video, som sagtens kan tilpasses i forskellige længder og formater. På den måde får man et produkt, som kan bruges til forskellige medier. Om det så er TV, YouTube eller noget helt tredje.

Testimonial video

Videoportræt

Virksomhedsfilm

Som minimum får du altid dette med i prisen ved videoproduktion

  • Idéudvikling
  • Storyboard
  • Optagelser lavet af professionelle videografer
  • Mulighed for respons og evt. optimering

Hvordan ønsker du hjælp til videoproduktion?

TIL SOCIALE MEDIER

Videoer på sociale medier er utroligt effektive, men videoproduktion skal være skarp. Få videoer til annoncer eller organisk trafik.

REKLAME FILM

Gode reklamer er effektive, men veludførtt videoproduktion kan få dit produkt ud til flest mulige kunder, og op på helt nye højder.

VIRKSOMHEDS FILM

Femvis din virksomhed på bedst mulig vis. Både til dine kunder men også ansatte. Vores videoer gør det nemt for dig.