Videoproduktion

Hvorfor har du brug for hjælp til videoproduktion?

Fordi dine video skal være skarpe. Altid! Derfor handler det om at bruge effektiv videoproduktion, da dette er fundamentet for veludførte videoer, som bliver ved med at hjælpe din virksomhed. Med andre ord skal du som med stort set alt andet have fokus på kvalitet i stedet for kvantitet. Vi laver mange forskellige videoer, men nedenstående specialiserer vi os i.

Virksomhedsfilm

Din virksomhed bør bruge video til at fortælle Jeres historier. Men… Hvis videoen er så kedelig, ingen ser den, kan det hele være lige meget. Vi finder den unikke historie og fortæller den, så folk faktisk lytter til den 🙂 

Videoportræt

Personer tiltrækker andre personer. Videoportrættet kan være én af mest effektive måde at gøre det på. Hos TRIBE tager vi altid udgangspunkt i personen, da det leder til troværdighed og flere kunderelationer.

Sociale Medier

Uanset hvem du er, kommer du ikke udenom digitale sociale relationer. Videoerne er lidt anderledes. De skal være kortere, hurtigere og have et større blikfang end på din hjemmeside. Vi kender de hemmelige tricks. 

Hvilken video skal du vælge?

Hvis du vil have en one-fits-them-all løsning, ender du med et produkt der alligevel ikke virker. Derfor starter vi med at tage udgangspunkt i din historie.

Vi starter med at sætte os ned sammen over en kop virtuel eller fysisk kaffe hos dig eller videomøde. Dernæst sætter vi os dybt ind i din virksomhed. Dermed kan vi på bedste vis finde det optimale resultat.

Vores priser på videoproduktioner ligger mellem helt ned til 7.500 og op til 100.000. Men som minimum får du altid dette med i prisen ved videoproduktion.

  • Idéudvikling
  • Storyboard
  • Optagelser lavet af professionelle videografer
  • Mulighed for respons og evt. optimering

Familieudtalelser

Sådan siger andre om at samarbejde med os

Få hjælp til videoproduktion

Videoen bliver din ambassadør som igen og igen fortæller din dyrebare historie. Bliver den historie fortalt med en rystende iPhone, dårlig lyd og lys, ved vi godt, hvor historien stopper.

Vi har lavet flere videoer, end alle Googles databaser kan håndtere. Derfor ved vi, hvor vigtige veludførte videoer er. Omvendt er der en sandsynlighed for, vores to virksomheder ikke er et match. Ønsker du den billigste video overhovedet muligt, er vi nok ikke de rette til opgaven. Men det hele starter med en dialog, så tag din smartphone, som har et okay kamera, og ring eller skriv til os. (-:

Din historie venter bare på at blive fortalt med video

Få gratis marketing og webanalyse

Indtast dine oplysninger, og vi vender tilbage snarest muligt, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have ud af din gratis analyse.