Reklamefilm

Reklamefilm er et utrolig effektivt værktøj på adskillige medier

Billeder er effektive, men reklamevideoer er i en liga for sig selv! Om det er på en hjemmeside, socialer medier, TV eller noget helt fjerde, så er videoer ofte det mest effektive værktøj. Reklamefilm giver bedre ROI (return of investment), flere kunder, mere troværdighed og listen fortsætter!

Hvorfor laver virksomheder ikke flere reklame videoer så?

Det er der (heldigvis) også rigtig mange som gør. Desværre er det ofte de lidt større virksomheder, som har ressourcerne til en stor marketingafdeling eller et ekstern bureau. Resultatet er at de får en endnu stærkere konkurrencefordel sammenlignet med små og mellemstore virksomheder. Det synes vi, er utrolig synd! Men det behøver ikke være så svært at lave en tv reklame. Derfor hjælper vi dig videre med ét af markedsførings absolut stærkeste værktøjer. På grund af det er vi eksperter i videoer.

Hvordan laver vi din reklame video?

Vi tager udgangspunkt i din case, og så sætter vores professionelle team sig ned og idéudvikler. Dernæst laver vi et storyboard, som du naturligvis kan kommentere på i hele processen. For os handler en reklame film om at levere et professionelt produkt, som du kan genkende dig i, men hvor vi også tør at stille spørgsmåltegn til indholdet. Du får altså en komplet side. Du kan også se mere på vores videocase side, om hvad du altid får inkluderet i prisen.
Med andre ord betyder gennemsigtighed alt for os, da det opbygger et stærkt forhold mellem begge parter

Få din egen korte og effektive reklame film 

En reklamefilm behøver ikke være en kæmpe filmisk produktion med et væld af artister og videografer. I stedet kan du med et lille kreativt hold, et effektivt storyboard og nogle dygtige fotografer skyde en meget autentisk og billig reklamevideo. Her ser du vores egen såkaldte one-take video, som har gjort sig utrolig godt som reklame video på de sociale medier.

Få gratis marketing og webanalyse

Indtast dine oplysninger, og vi vender tilbage snarest muligt, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have ud af din gratis analyse.