Video til sociale medier

Få lavet video til sociale medier hos TRIBE Media

Vi hjælper dig i gang med nogle stærke sociale medier video. Sociale medier kan nemlig være et svært hav at sejle på, hvis man ikke ved, hvordan man skal navigere. Det handler nemlig om at snakke til mennesker – ikke robotter. Derfor skal man bruge talesprog, personligt sprog og ikke mindst tale til sine kunder. Præcist det samme gælder for videoer. Hvis ikke kommunikationen er tilpasset til det sociale medie, så er det lige meget hvor flot en hjemmeside, man har fået lavet. Så husk at få lavet video til sociale medier. Kan du ikke selv? Så tilbyder vi også nogle sociale medier pakker her.

Hvem kan lave video til sociale medier?

Svaret er ret nemt. Det kan vores dygtige videografer naturligvis, som du kan møde lige her. De specialiserer sig i at lave video til sociale medier, og alt derimellem. Udover at være knalddygtige til videoer, er de selvfølgelig altid til at snakke med. Mon ikke de også giver den første kop kaffe.

Hvilke sociale medier laver i videoer til?

Vi har erfaring indenfor alle de store sociale medier, hvor vi er eksperter i at ramme netop din målgruppe. Derfor kan du få lavet video til sociale medier indenfor nedenstående grupper, som passer præcist til din virksomhed:

Hvad får du med i prisen?

Til sociale medier handler det om at være hurtigt, autentisk og ikke mindst til en lav pris. Derfor har vi prøvet at optimere processen så meget som overhovedet muligt. Derfor får du følgende med i prisen, hvor du til større videoer får lidt flere ting med.

  • Idéudvikling
  • Storyboard
  • Optagelse lavet af professionelle videografer
  • Altid sparring og rådgivning

Få gratis marketing og webanalyse

Indtast dine oplysninger, og vi vender tilbage snarest muligt, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have ud af din gratis analyse.