Video til sociale medier

Få tilbud på marketing nu

Priser fra 1.998 per måned

Få lavet video til sociale medier hos TRIBE Media

Vi hjælper dig i gang med nogle stærke sociale medier video. Sociale medier kan nemlig være et svært hav at sejle på, hvis man ikke ved, hvordan man skal navigere. Det handler nemlig om at snakke til mennesker – ikke robotter. Derfor skal man bruge talesprog, personligt sprog og ikke mindst tale til sine kunder. Præcist det samme gælder for videoer. Hvis ikke kommunikationen er tilpasset til det sociale medie, så er det lige meget hvor flot en hjemmeside, man har fået lavet. Så husk at få lavet video til sociale medier. Kan du ikke selv? Så tilbyder vi også nogle sociale medier pakker her.

Video til sociale medier hos TRIBE Media

Hvem kan lave video til sociale medier?

Svaret er ret nemt. Det kan vores dygtige videografer naturligvis, som du kan møde lige her. De specialiserer sig i at lave video til sociale medier, og alt derimellem. Udover at være knalddygtige til videoer, er de selvfølgelig altid til at snakke med. Mon ikke de også giver den første kop kaffe.

Hvilke sociale medier laver i videoer til?

Vi har erfaring indenfor alle de store sociale medier, hvor vi er eksperter i at ramme netop din målgruppe. Derfor kan du få lavet video til sociale medier indenfor nedenstående grupper, som passer præcist til din virksomhed:

Video til Facebook

Lav video til Facebook, da det simpelthen er det mest effektive.

Billeder i kombination med tekst virker utrolig godt, men videoer er bare i en liga for sig selv.

Kontakt os nu og lad os hjælpe dig med video til Facebook.

Video til Instagram

På Instagram betyder lækre billeder rigtig meget, men selv på dette billede-baserede medie betyder videoer mere og mere.

Derfor har Instagram også sat ekstra fokus på netop video.

Vi hjælper dig med at lave de helt rette videoer.

Video til LinkedIn

Historien gentager sig – også på LinkedIn. Her betyder videoer også mere og mere.

Derfor anbefaler vi altid, at du fokuserer på videoer. Især på LinkedIn handler det om at være så professionel som muligt.

Få skudt en professionel virksomhedsfilm.

Hvad får du med i prisen?

Til sociale medier handler det om at være hurtigt, autentisk og ikke mindst til en lav pris. Derfor har vi prøvet at optimere processen så meget som overhovedet muligt. Derfor får du følgende med i prisen, hvor du til større videoer får lidt flere ting med.

  • Idéudvikling
  • Storyboard
  • Optagelse lavet af professionelle videografer
  • Altid sparring og rådgivning