Virksomhedsfilm og reklamefilm

Få en virksomhedsfilm, der skiller sig ud fra konkurrenterne

Vores yderst dygtige filmproducenter leverer nogle virksomhedsfilm, som ikke bare er æstetisk flotte, men også optimeret til at passe perfekt til netop din målgruppe. Videograferne står nemlig ikke alene, da de har et helt team i ryggen til at hjælpe dem videre. På den måde fokuserer de på de vigtigste aspekter, når de skyder og ikke mindst redigerer din virksomheds film. Resultatet er, at du står med det bedst mulige slutprodukt i hænderne på den absolut korteste tid. Reklamefilm skal nemlig være aktuelle, så det handler om at kunne handle hurtigt, og få produceret filmen færdig i god tid.

Virksomhedsfilm hos TRIBE Media | Mediebureau i Kolding

Hvad er altid inkluderet, når du får en reklame film?

  • Idéudvikling
  • Storyboard
  • Optagelse lavet af professionelle videografer
  • Altid sparring og rådgivning
Kontakt os

En reklame video for os er et stærkt værktøj

Vi benytter selv reklamevideoer i stor stil på for eksempel sociale medier, da det simpelthen er det bedste værktøj til at reklamere for sin virksomhed. Derfor anbefaler vi naturligvis også andre virksomheder at bruge dette geniale værktøj. Det behøver ikke at være så dyrt at lave en video til sociale medier. Dog er det naturligvis logisk, at hvis man ønsker en stor reklamefilm, som ofte kræver mange ressourcer, så er prisen ofte højere. 

Du får et dynamisk og passioneret team

Ikke nok med at du får et produkt i absolut højeste klasse, så bliver du en del af stammen TRIBE Media. Vi er mere end bare en stamme. Vi er en familie, som tager sig af alle sine medlemmer store såvel som små. Det er nemlig vores mission at passe på hinanden, da vi på den måde kan være med til at vokse hinanden. Derfor er vi her altid for dig, da vi går ind for langvarige samarbejder, som er tilpasset dine vilkår og ønsker.

Reklamefilm er et utrolig effektivt værktøj på adskillige medier

Billeder er effektive, men reklamevideoer er i en liga for sig selv! Om det er på en hjemmeside, socialer medier, TV eller noget helt fjerde, så er videoer ofte det mest effektive værktøj. Reklamefilm giver bedre ROI (return of investment), flere kunder, mere troværdighed og listen fortsætter!

Hvorfor laver virksomheder ikke flere reklame videoer så?

Det er der (heldigvis) også rigtig mange som gør. Desværre er det ofte de lidt større virksomheder, som har ressourcerne til en stor marketingafdeling eller et ekstern bureau. Resultatet er at de får en endnu stærkere konkurrencefordel sammenlignet med små og mellemstore virksomheder. Det synes vi, er utrolig synd! Men det behøver ikke være så svært at lave en tv reklame. Derfor hjælper vi dig videre med ét af markedsførings absolut stærkeste værktøjer. På grund af det er vi eksperter i videoer.

Hvordan laver vi din reklame video?

Vi tager udgangspunkt i din case, og så sætter vores professionelle team sig ned og idéudvikler. Dernæst laver vi et storyboard, som du naturligvis kan kommentere på i hele processen. For os handler en reklame film om at levere et professionelt produkt, som du kan genkende dig i, men hvor vi også tør at stille spørgsmåltegn til indholdet. Du får altså en komplet side. Du kan også se mere på vores videocase side, om hvad du altid får inkluderet i prisen.
Med andre ord betyder gennemsigtighed alt for os, da det opbygger et stærkt forhold mellem begge parterKontakt os

Få din egen korte og effektive reklame film 

En reklamefilm behøver ikke være en kæmpe filmisk produktion med et væld af artister og videografer. I stedet kan du med et lille kreativt hold, et effektivt storyboard og nogle dygtige fotografer skyde en meget autentisk og billig reklamevideo. Her ser du vores egen såkaldte one-take video, som har gjort sig utrolig godt som reklame video på de sociale medier.

Få gratis marketing og webanalyse

Indtast dine oplysninger, og vi vender tilbage snarest muligt, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have ud af din gratis analyse.