Grafisk design priser

grafisk design priser - person som sidder og designer grafik

Se vores grafisk design priser her

Når du udregner priser på forskellige grafiske designopgaver, kan det faktisk være ret svært. Et design af logo er, ikke er ikke bare et logo. I stedet fortæller det din virksomheds brand i ét grafisk udtryk. Det er altså vigtigt, at når man ser logo’et, så associerer man det med virksomheden, ligesom Mc.Donalds og det gyldne M.

Med andre ord, kan man ikke sættet et bestemt timeantal på et bestemt arbejde, da omfanget og den given situation kan variere.

Derfor oplyser vi i stedet om vores grafisk design timepris, hvilket giver et mere reelt billede af, hvad prisen ligger på. Hvis nu du ønsker et meget komplekst budskab, som du gerne vil kommunikere via logoet, kræver det en længere idéudviklingsproces.

Hvad er grafisk design overhovedet?

Faktisk er det et rigtig godt spørgsmål. Der findes nemlig MANGE forskellige former for grafisk design, og hvad du lige præcis står og mangler, afhænger af din situation. Med andre ord er grafisk arbejde meget subjektivt. 

Derfor kan du prøve at stille dig selv disse spørgsmål, og i samme åndedrag finde ud, hvad grafisk design egentlig er for netop dig:

  • Har du brug for et nyt eller optimeret logo?
  • Mangler din hjemmeside infografik, grafik billeder eller ikoner?
  • Står du endnu uden en folder, som mangler at blive designet?
  • Har du en reklamefolder, som mangler et nyt design?
  • Er du aktiv på sociale medier, men mangler lige det sidste grafiske udtryk?

Med andre ord kan grafisk design være rigtig mange forskellige ting. Derfor er det vigtigt, at du starter med at tage udgangspunkt i netop din virksomhed. Måden du kan gøre det på, er ved at fortælle din historie.

Du kan læse endnu mere om grafisk design her.

Grafisk design priser

Dit grafiske design logo starter faktisk med din historie

Omkostninger ved grafisk design er vigtigt, ja, men som så meget andet i den digitale markedsføring bliver grafisk design ofte undervurderet. Mange tror, det blot handler om at designe et eller andet, som nogenlunde beskriver virksomheden.

For eksempel: En skole som får designet et logo med diverse bøger. I stedet burde skolens værdier og budskaber måske have været kommunikeret i stedet. For eksempel at her bliver der taget hånd om børns læring eller lignende. For et grafisk design logo, en folder eller grafiske elementer på hjemmesider eller sociale medier fortæller alle en historie. Altså starter det hele med din historie!

Hvorfor er historien så vigtig?

Fordi det er DIN historie, og hvis den ikke fortælles til dine kunder, opstår der et mismatch, som ikke kommer nogen til gode. 

Derfor er vi verdensmestre i at lytte, hvorfor vi kan sige med ro i stemmen, at vi lever af personlig kontakt. Det er ikke blot et cheesy slogan, det er også en sandhed. 

Derudover virker det. For når vi lytter til dig, skabes et stærkt fundament og forhold for veludførte slutprodukter!

Grafisk design priser hos TRIBE Media

Se vores grafisk design timepris ex. moms lige her.

Vores mission er at være gennemsigtige, da vi lever af personlig kontakt. Derfor kan du herunder se beløbet for grafisk design hos os. Vi har gjort det nemt og enkelt for dig.

Vores freelance grafisk designer timepris, varierer fra 799,- til 999,- per time ex. moms

Vi vil gerne gøre det så nemt som overhovedet muligt for dig. Èn timepris som gælder for alle kunder uanset størrelse og behov, da prisen på grafisk arbejde er vigtig. Vi står klar til at hjælpe dig med dit grafiske udtryk og en god grafisk design pris.

Yderligere kører vi med fast pris på grafisk design, hvilket betyder, at når vi giver dig et tilbud, så er det den pris du betaler.

Hvad har vi hjulpet andre med?

Nedenfor ses et udpluk af de logoer, som vi har lavet for andre kunder. Nu er det blot op til dig at bedømme, om du mener vi kan hjælpe dig. Vi står altid klar til at lytte på dig og din virksomheds historie. Derudover kan du møde vores yderst dygtige grafiske designer, Line som altid står klar til at hjælpe dig videre med dit grafiske arbejde.

Sådan kan du få hjælp til grafikopgaverne

Få hjælp til grafisk design lige her

Vi står klar til at lytte på dig fortælle om din historie. På den måde kan vi effektivt og korrekt skabe lige præcis dét grafiske udtryk, som passer til netop din virksomhed. Selvom vi laver grafisk design Kolding, står vi naturligvis klar til at hjælpe hele landet med godt design.

Kontakt os her og lad os snakkes ved

Få hjælp til grafisk design
Kontakt os herunder

Her sidder Line og venter på at du kontakter hende. Hun har altid et es i ærmet og er klar til at tage dit grafiske arbejde til next level.

Kontakt os nu

Har du spørgsmål?

Gå til undersider her

Inkluderer en god blanding af information / blogsider samt servicesider.

Kundeudtalelser

Virksomheder vi har hjulpet: Sådan siger de om samarbejdet med os

Lyst til at høre mere om at samarbejde med os?

Alle passer ikke til os og omvendt. Vi ønsker at levere et kvalitetsprodukt, hvorfor samarbejdet med dig betyder alt.

Derfor lad os først starte ud med at se, om vores to virksomheder faktisk passer sammen. Ring til os eller brug kontaktformularen herunder. Vi er ikke ude efter at levere det billigste produkt. Derfor hvis du søger den absolut laveste pris, er vi nok ikke et match. Ønsker du i stedet en samarbejdspartner som sætter sig dybt ind i din virksomhed, så løft ‘klodsen’ og tag en snak med os. (-:

Lad os finde ud af, om vi skal hjælpe dig med ny marketing, web eller indhold

two people standing on top of a hill with a camera

Skal vi arbejde sammen?

Udfyld formularen, så kontakter vi jer hurtigst muligt eller ring på 7071 1200 

Glædelig jul og tak for et godt samarbejde

Uanset hvor meget eller lidt vi har talt sammen dette år, betyder vores samarbejde stadig meget for os hos stammen.

Derfor vil vi gerne give en eller anden speciel julegave, som måske kan hjælpe dig i 2022. 

40% rabat på en video eller foto til hjemmesiden eller sociale medier.

Gaven kan afhentes på vores kontor dalbygade 40U 1. sal eller du kan booke en online samtale i min, Benjamin, kalender.

Glæder mig til, vi tales ved. God jul!