Hjemmesider og support

Få tilbud på marketing nu

Priser fra 1.998 per måned

Hvordan finder du lige ud af hvilken hjemmeside, du har brug for?

Vores råd er, at det afhænger meget af hvor stor og hvilken type virksomhed, du har. Dog er 33% af alle hjemmesider i hele vores fantastiske verden lavet i WordPress, hvilket også gælder for TRIBE Medias side. Der er nok en god grund til, hvorfor så mange vælger det. (-;

Okay, så en WordPress hjemmeside kan være smart, men hvad så nu?

Vores erfaring er, at der findes tre forskellige behov. 1) en helt ny hjemmeside, 2) optimering af en eksisterende hjemmeside og 3) support. Nu ligger bolden hos dig. Hvilket behov har du mon?

Ny hjemmeside

En ny hjemmeside starter med en samtale. Om dit behov og dine ønsker. Lad os hjælpe dig godt i gang med et tidsløst design.

Hjemmeside optimering

Få et responsivt design, bedre brugervenlighed, en hurtig hjemmeside eller en SEO optimeret tekst.

Support

Du har fået en ny hjemmeside, men nu skal du selv opdatere siden. Dog ved du intet om WordPress, så det tager lang tid.

Ny hjemmeside

Vi hjælper dig stærkt videre med et tidsløst design, som viser dig fra din bedste side. Vores informationsside starter fra 9.500, men inkluderer en lang række essentielle funktioner, du kan se længere nede.

Informativ side

Dit behov for en hjemmeside kan være meget forskellige i forhold til andre.
Noget som er fælles kunne være hjælp til:
– opsætning af webhotel
– installation af siikker forbindelse (SSL / HTTPS)
– design af hjemmeside
– tekstforfatning
– foto og video
– grafisk design
– indsamling af data
– One-page SEO (søgemaskineoptimering)

Uanset hvad, så hjælper vi dig stærkt videre med et tidsløst design, der er tilpasset din virksomhed.

Webshop

En webshop kræver noget andet end en informativ side. De to sider er som sådan ens i forhold til design og funktioner, men med webshoppen bliver det lidt mere kompliceret. Vi hjælper dig naturligvis også med at sætte din webshop op, så du kan komme i gang med at sælge dine produkter.

Hvor starter vi?

Vi starter med at sætte os ned sammen over en kop kaffe (hos dig eller os eller via den virtuelle verden). Dernæst sætter vi os ind i dine behov og ønsker, og dermed kan vi på bedste vis finde det optimale resultat.

Kodet fra bunden

Langt fra den billigste eller hurtigste metode, men nogle gange kan projektet være så innovativt og nytænkende, at et WordPress tema simpelthen ikke er tilstrækkeligt. Vi tilbyder også muligheden for at finde et eksisterende tema, hvor vi koder enkelte dele af siden fra bunden. På den måde får du nogle valgmuligheder, som kommer dig til gode.

Uanset dit projekts størrelse så finder vi frem til den løsning, som passer bedst til dig og din virksomhed.

One Day One Page

Det forstår vi sådan set godt, hvis du er en lille nystartet virksomhed, som blot ønsker et visitkort. Derfor har vi udviklet vores koncept One Day One Page, hvor du får en professionel 1-siders hjemmeside med lækre billeder fra 7.995.

Ja, du hørte rigtigt. En hjemmeside med fotos fra 7.995 kroner. Du sælger ikke din sjæl, men du får i stedet et optimeret koncept tilpasset iværksættere og små selvstændigt erhvervsdrivende, som blot ønsker, at ens hjemmeside fungerer som et visitkort. Se hvordan det kan lade sig gøre lige her.

Det får du altid med i prisen (gælder dog ikke One Day One Page)

Du bliver ofte efterladt med en inkomplet side hos andre web bureauer. Det vil vi gerne gøre op med, hvorfor vores startpris for en ny hjemmeside ligger på 9.500,-
Derfor er vores mission at efterlade et kvalitetsprodukt, hvorfor vi altid inkluderer nedenstående:

  • Sikker forbindelse / SSL / HTTPS
  • Opsætning af webhotel
  • Installation af WordPress
  • Dataindsamling
  • Opsætning af cookies/GDPR
  • Evt. tilrettelse indtil du er 100% tilfreds med siden
  • Ingen mærkelige kontrakter og lange bindinger

Sådan hjalp vi vores kunder

INFORMATIV SIDE

Susannes Malerfirma designet af TRIBE Media

Malerfirmaet som havde brug for en informativ side, hvor fokus var på lækre billeder og grafik. Deres side tiltrækker stadig nye kunder.

WEBSHOP

rentindeklima hos Rent Indeklima

En enkel side som havde brug for en overskuelig webshop og modtagerinddragende tekst. Resultatet er, at kunderne køber mere

KODNING OG WORDPRESS

nova domus logo

Nova Domus havde brug for en informativ side, som stadig var stilren og elegant og derfor kombineret med kode fra bunden.

insert estimation_form form_id=”1″

Få et godt produkt og en gennemsigtig pris

Få din egen hjemmeside nu. Vores mission er at give den samme service til den samme pris til hver enkelt kunde. Vi lover dig kvalitet blandet med en god omgang hygge og en tæt kunderelation. Priserne varierer alt efter, hvad du har behov for. Heldigvis er vi altid til at tale med, så du er velkommen til at kontakte os. Derudover er det vigtigt for os at understrege, at når vi sender et tilbud ud, får du et præcist overblik over, hvor mange timer vi bruger på hver del af projektet. Yderligere skal du ikke læse nogen kontrakt igennem, men i stedet blot godkende tilbuddet. På den måde er du som køber bedst dækket i forhold til købeloven.