TRIBE Media

Hjemmesideoptimering

Hvor skal du starte med hjemmeside optimering?

Optimering af din hjemmeside afhænger af din situation. Det er nemlig meget vigtig for, hvordan vi overhovedet går i krig med at optimere din side. Nedenstående spørgsmål er lavet for at hjælpe dig på vej. Derfor start med at svare på spørgsmålene:

Vi arbejder i flere trin, hvor vi blandt andet indtænker dine kunder og målretter hjemmesidens design og brugervenlighed. Derfor er det vigtigt, at vi har personlig sparring med dig, så vi lærer dig og dine kunder at kende. En optimering af hjemmeside handler om mange forskellige aspekter. Læs forneden hvordan vi sikrer dig hjemmeside optimering:


Hjemmesideoptimering der virker!

Design af hjemmeside hos TRIBE Media

Dit svar til disse spørgsmål afgør, hvad du har brug for hjælp til.

Har du styr på de tekniske elementer?

Nej? Så betyder det ofte, at du enten har brug for;
– Mobilvenlig hjemmeside så den følger nutidens trends (eksempelvist responsivt design)
– Hastighed af hjemmesiden
– installation af sikker forbindelse (SSL / HTTPS)
– Bedre tekst/kommunikation så du taler til dine kunder. Læs mere om vores tekstforfatter til hjemmeside her
– SEO (søgemaskineoptimering) så du får flere kunder ind på din side

Mobilvenlig hjemmeside – en optimeret hjemmeside
Hjælper vi dig med. En stor mængde af hjemmesider ude på internettet bruger et gammelt design, som ikke er optimeret til mobil. Det er en stor udfordring for dig, da størstedelen af brugerne benytter deres mobil (og det ser ikke ud til, at tendensen vender). Først og fremmest optimerer vi hjemmesider, så de bliver mobilvenlige, hvilket Google sætter endnu mere fokus på. Det er en stor udfordring for dig, da størstedelen af brugerne benytter deres mobil

Bedre tekst/kommunikation – tal til dine kunder
Tal til dine kunder i deres sprog, så taler de til dig. Kommunikation som passer til dine kunder er guld værd. Det viser, at du kender dine kunder, og så føler de sig automatisk mere trygge. Læs mere om vores tekstforfatter til hjemmeside her

SEO – brug data fra din side og få bedre resultater
Vi hjælper dig med at sætte din side op i Google Search Console og Google Analytics. Derefter laver vi en omfattende søgeordsanalyse på alle dine sider. På den måde får vi din on-page-SEO (søgemaskineoptimering) til at spille.
Resultatet? Du får adgang til din hjemmesides vigtigste indsigt. Det giver dig ikke blot et overblik over din hjemmeside, men det hjælper dig også med at forstå dine brugere. I sidste ende betyder det, at du opnår dine ønskede resultater. Alt detter sikrer optimering hjemmeside.

Få hjælp til at optimere din side her
Kontakt os og vælg, hvad du skal have hjælp til. Vi har 24/7 support, fair og gennemsigtige priser og ikke mindst en personlig kontakt. Derfor kan vi med ro i stemmen sige, at vi kan hjælpe dig stærkt videre!

Har du brug for en helt ny side?

Så har du højst sandsynligt brug for hjælp til:
– køb af webhotel
– installation af sikker forbindelse (SSL / HTTPS)
– design af hjemmeside
– tekstforfatning
– foto og video
– grafisk design
– indsamling af data
– SEO (søgemaskineoptimering)

Vores motto er at lave helhedsorienterede løsninger. Derfor kan vi nemlig tilbyde dig en pakkeløsning, hvor der er tænkt på det hele.

Hvad får jeg så med i pakken?
Du vælger selv, hvilke ydelser du vil have med. Vores mission er at være gennemsigtige, men det er virkeligt svært at lave en pakke med en fast pris! Hver enkelt kunde har vidt forskellige behov. Det varierer i alt fra mængden af ydelser, til hvor omfattende hjemmesiden skal være. Derfor sætter vi os ned med dig og regner os frem til et tilbud. Du får et excel-ark med en udførlig liste over præcist, hvilke ydelser du får med, og hvor langt tid vi bruger på hver enkelt ydelse. Det sikrer gennemsigtighed og tryghed hos dig.

Få hjælp til en ny side
Kontakt os og vælg, hvad du skal have hjælp til. Vi har 24/7 support, fair og gennemsigtige priser og ikke mindst en personlig kontakt. Derfor kan vi med ro i stemmen sige, at vi kan hjælpe dig stærkt videre!

Er dit indhold godt nok? (tekster, video osv)

Hjemmesideoptimering er mange ting, men selve indholdet på siden er det allervigtigste på din side!

Hvor starter det?
Først gælder det om at have et stærkt visuelt udtryk via eksempelvist et logo. Det gør både din virksomhed mere professionel, men forstærker også din troværdighed hos kunden. Derudover skaber du genkendelighed, da visuelle udtryk altid er stærkere end tekst. Det samme gør sig gældende for videoer og billeder. De skaber hjemmesiden og gør den mere personlig. Der er en grund til, at et billede siger mere end 1.000 ord.

God tekst og flotte billeder gør din hjemmeside personlig og levende
Vi kan hjælpe dig! Selvom vi er gode til alt det tekniske såsom opsætning af hjemmeside og søgemaskineoptimering, så har vi nogle yderst dygtige tekstforfattere og fotografer. Det gælder uanset om det er på sociale medier såvel som på blogs. Kombinationen af teknisk snilde, grafisk kreativitet og tekstforfatning sikrer dig en utrolig stærk hjemmeside. Med andre ord er kombinationen stærk, hvorfor vi mener det, når vi siger, at vi tror på helhedsorienterede pakkeløsninger.

Video er den nye dreng i klassen
Gode videoer som taler til dine kunder kan gøre underværker for din hjemmeside. Ikke nok med det hjælper dig med at blive fundet på Google, så er det, hvis videoen er lavet korrekt, et effektivt værktøj til at forklare dine budskaber klart og tydeligt til dine kunder. Vi har hjulpet mange andre med video, som får din hjemmeside op på nye højder.

Grafisk design er undervurderet på hjemmesider
Ofte er det eneste din side mangler grafisk design. Med det menes der ikoner, infographics og et mere brugervenligt design. Netop dét er vi eksperter i, da design nødvendigvis ikke bare handler om, hvordan det ser ud, men også hvordan det bruges. Lige her er ofte, hvor folk går galt i byen. Med andre ord der er hjælp at hente, så din side kommer op på nye højder!

Få hjælp til dit indhold
Kontakt os og vælg, hvad du skal have hjælp til. Vi har 24/7 support, fair og gennemsigtige priser og ikke mindst en personlig kontakt. Derfor kan vi med ro i stemmen sige, at vi kan hjælpe dig stærkt videre!

Hvad er optimering, og hvad betyder optimering egentlig?

Hjemmesideoptimering er mange ting, men ofte handler det om en regulær optimering af din tekst.

Hvordan skriver jeg gode tekster så?
Det gør du på mange forskellige måder. For eksempel så handler det om at skrive til din modtager og dermed få
optimering hjemmeside. Hvis din tekst blot er beskrivende, så fremstår den meget kedelig og meget lidt modtagerinddragende. Derfor handler det om at skrive i aktiv nutid og bruge mange personlige ord.

Gode tekster giver en god hjemmeside
Et flot design og gode billeder kan gøre rigtig meget, men hvis du ikke formår at kommunikere til din målgruppe og dine kunder, så kan det hele være komplet lige meget. Vi hjælper dig til gode tekster. Enten via rådgivning eller én af vores dygtige tekstforfattere, som skriver teksterne for dig.

Så vigtig er mobil optimering
Hvis din hjemmeside ikke er optimeret til mobiler, så har det en stor betydning på flere forskellige parametre. For eksempel vil Google smide din side længere bag i køen, men det aller vigtigste handler faktisk om dine kunder. I dag bruger størstedelen deres mobil til at browse internettet. Med andre ord er en hjemmeside, der ikke er optimeret til mobiler utrolig lav på brugervenligheden. Derfor er det simpelthen et must med mobil optimering.

Få hjælp til en ny og toptunet side
Kontakt os og vælg, hvad du skal have hjælp til. Vi har 24/7 support, fair og gennemsigtige priser og ikke mindst en personlig kontakt. Derfor kan vi med ro i stemmen sige, at vi kan hjælpe dig stærkt videre!

Kombinationen af teknisk snilde, grafisk kreativitet og tekstforfatning sikrer dig en utrolig stærk optimeret hjemmeside.

Hjemmesideoptimering der virker! TRIBE Media mediebureau eksperter i SEO

Vores trin til en effektiv hjemmesideoptimering

Nu har du svaret på ovenstående spørgsmål, og er egentlig klar til at gå i gang. Der kan du nu vælge mellem at optimere på følgende måder:

Nedenstående er kernen i vores mission om at gøre branchen mere personlig og gennemsigtig. Vi lever for den personlige kontakt. Vores mål er, at du spejler dig i vores mission og produktet vi leverer. Derfor tager vi os altid tiden til de små detaljer. Det betyder, at vi gennemarbejder produktet, så du får det bedst mulige udgangspunkt for din virksomhed.

How-to hjemmesideoptimering

  • Nødvendige værktøjer
  • God tekstforfatter
  • Godt indhold
  • Computer
  • Forstand på SEO
  • En masse kaffe

Sådan er vores trin:

Behov for hjemmeside optimering

Vi finder dine behov for optimering

Vi sender et tilpasset tilbud

Du får tilsendt et skræddersyet tilbud på optimering

Godkendelse af tilbud

Du godkender tilbuddet, og så går vi i gang

Vi laver din hjemmeside optimering

Klart den tungeste opgave, men alle timerne værd!

Analyse af side og målgruppe

Vi laver en dybdegående analyse af din side

Gratis 3 måneders 24/7 support

På den måde sikrer vi dig en blød overgang

Personlig guide + designskabelon

Vi optimerer måske dit design. En skabelon er derfor guld værd

Mulighed for tilretning

Hvis du eventuelt synes noget skal laves om.

Hvordan hjælper vi dig bedst muligt?

Kort fortalt hjælper vi dig ved at gøre det, vi er bedst til. På den måde gør du det, du er bedst til. Den synergi betyder utrolig meget for os, og er en kæmpe motivationsfaktor. For os spiller den personlige kontakt en stor rolle. På den måde leverer vi ikke bare et bedre produkt. Vi får også lov til at bruge vores indbyggede servicegen. Alt sammen leder hen til det bedre resultat. Resultatet? God hjemmesideoptimering og den bedst mulige optimering af netop din hjemmeside.

Vi optimerer og rådgiver for dig

Det betyder, at vi altid tager os tid til dig og indretter os efter dit skema. På den måde får du den helt rette hjemmeside på den bedst mulige måde. Vi optimerer altid ud fra dine ønsker. Derfor rådgiver vi dig hele vejen om, hvad der giver mest mening for dig og dine kunder. Derfor er den personlige tilgang ikke bare rar for os, men den giver også et bedre resultat på bundlinjen.

Det allervigtigste?

Er faktisk ret enkelt. Det er, at du er 100% tilfreds. Derfor får du først det færdige logo, når du er helt og aldeles tilfreds med resultatet. Præcist det samme gælder netop med vores hjemmesideoptimering og alle vores andre styrker.

Hvad siger vores kunder?

Her kan du også se nogle af de logoer, vi har hjulpet andre virksomheder med. Læs mere om hvad vores kunder siger om os: