Hjemmesideoptimering

Hvad er hjemmesideoptimering?

God hjemmesideoptimering er dagligt at tjekke din hjemmeside, kontrollere fejl og holde den opdateret. Resultatet? Bedre SEO og flere kunder.

Det er vigtigt for store og små virksomheder at bevare sin hjemmeside i god stand ved at opdatere og vedligeholde den ugentlig og månedlig. Den direkte årsag til dette er at give sine eksisterende besøgende nye muligheder for at engagere med hjemmesiden, og tiltrække nye besøgende, så hjemmesiden vokser.

Book en gratis hjemmesideoptimering gennemgang

Design af hjemmeside hos TRIBE Media

Hjemmesideoptimering tjekliste

Målet med hjemmeside optimering er, løbende at sundhedstjekke og bygge nyt indhold til hjemmesiden, så siderne vokser og flere besøgende får øje på din forretning. Det vigtigste er at holde hjemmesiden ved lige, så den altid kører fejlfrit. Sådan her gør vi:

Udføres ugentligt: 

 • Undersøge “tabte” links
 • Undersøge sidernes indlæsningshastighed
 • Implementering og kontrollering af data
 • Opdatere hjemmesidens plugins
 • Skrive 1-2 nye blogindlæg
 • Opdatere Google My Business 

Udføres månedligt:

 • Analysere hjemmesidens data og statistikker
 • Analysere hjemmesidens design og struktur (kan det forbedres?)
 • Opdatering af blogindlæg
 • Tilføje 1-2 nye billeder 
 • Testing af hele hjemmesiden

Derudover lave en grundig seo optimering af hjemmesiden:

 • Sidernes titler
 • Sidernes beskrivelser
 • Tilføje relevant indhold
 • Opdatere Google My Business

Hvem har brug for hjemmesideoptimering?

Svaret er, det afhænger af virksomheden. Der er flere elementer, der er afgørende for, om din hjemmeside har brug for en hjemmesideoptimering. Optimering af hjemmeside tager tid, kræver erfaring og viden. Dette er ofte årsagen til, at mange små og store virksomheder overlader arbejdet og ansvaret til eksterne. Du kan selvfølgelig vælge selv at udføre opgaverne. Dog kræver flere af opgaverne, at du som minimum har en god basis forståelse.

Her er en liste over, hvad vi synes, du bør tænke over, før du køber en hjemmesideoptimering pakke:

 1. Størrelsen af din virksomhed
 2. Formålet med hjemmesiden
 3. Hvor hurtigt vokser din hjemmeside?
 4. Hvor meget erfaring har du med vedligeholdelse af hjemmesider?
 5. Er din hjemmeside i øjeblikket ikke opdateret?
 6. Hvor meget tid har du selv til at holde din hjemmeside ved lige?

Vil du selv prøve at lave en optimering af din hjemmeside?

Her er et lille udpluk, af hvad vi anbefaler, du gør:

Som minimum skal du have styr på følgende
 • Mobilvenlig hjemmeside så den følger nutidens trends (eksempelvist responsivt design)
 • Hastighed af hjemmesiden
 • Installation af sikker forbindelse (SSL / HTTPS)
 • Bedre tekst/kommunikation så du taler til dine kunder. Læs mere om vores tekstforfatter til hjemmeside her
 • SEO (søgemaskineoptimering) så du får flere kunder ind på din side

Mobilvenlig hjemmeside – en optimeret hjemmeside
Hjælper vi dig med. En stor mængde af hjemmesider ude på internettet bruger et gammelt design, som ikke er optimeret til mobil. Det er en stor udfordring for dig, da størstedelen af brugerne benytter deres mobil (og det ser ikke ud til, at tendensen vender). Først og fremmest optimerer vi hjemmesider, så de bliver mobilvenlige, hvilket Google sætter endnu mere fokus på. Det er en stor udfordring for dig, da størstedelen af brugerne benytter deres mobil

Bedre tekst/kommunikation – tal til dine kunder
Tal til dine kunder i deres sprog, så taler de til dig. Kommunikation som passer til dine kunder er guld værd. Det viser, at du kender dine kunder, og så føler de sig automatisk mere trygge. Læs mere om vores tekstforfatter til hjemmeside her

SEO – brug data fra din side og få bedre resultater
Vi hjælper dig med at sætte din side op i Google Search Console og Google Analytics. Derefter laver vi en omfattende søgeordsanalyse på alle dine sider. På den måde får vi din on-page-SEO (søgemaskineoptimering) til at spille.

Resultatet?

Du får adgang til din hjemmesides vigtigste indsigt. Det giver dig ikke blot et overblik over din hjemmeside, men det hjælper dig også med at forstå dine brugere. I sidste ende betyder det, at du opnår dine ønskede resultater. Alt detter sikrer optimering hjemmeside.

Har du brug for en helt ny side?

Så bør du sørge for følgende:

 • køb af webhotel
 • installation af sikker forbindelse (SSL / HTTPS)
 • design af hjemmeside
 • tekstforfatning
 • foto og video
 • grafisk design
 • indsamling af data
 • SEO (søgemaskineoptimering)

Vores motto er at lave helhedsorienterede løsninger. Derfor kan vi nemlig tilbyde dig en pakkeløsning, hvor der er tænkt på det hele.

Er dit indhold godt nok? (tekster, video osv)

Hjemmesideoptimering er mange ting, men selve indholdet på siden er det allervigtigste på din side!

Hvor starter det?
Først gælder det om at have et stærkt visuelt udtryk via eksempelvist et logo. Det gør både din virksomhed mere professionel, men forstærker også din troværdighed hos kunden. Derudover skaber du genkendelighed, da visuelle udtryk altid er stærkere end tekst. Det samme gør sig gældende for videoer og billeder. De skaber hjemmesiden og gør den mere personlig. Der er en grund til, at et billede siger mere end 1.000 ord.

God tekst og flotte billeder gør din hjemmeside personlig og levende
Vi kan hjælpe dig! Selvom vi er gode til alt det tekniske såsom opsætning af hjemmeside og søgemaskineoptimering, så har vi nogle yderst dygtige tekstforfattere og fotografer. Det gælder uanset om det er på sociale medier såvel som på blogs. Kombinationen af teknisk snilde, grafisk kreativitet og tekstforfatning sikrer dig en utrolig stærk hjemmeside. Med andre ord er kombinationen stærk, hvorfor vi mener det, når vi siger, at vi tror på helhedsorienterede pakkeløsninger.

Video er den nye dreng i klassen
Gode videoer som taler til dine kunder kan gøre underværker for din hjemmeside. Ikke nok med det hjælper dig med at blive fundet på Google, så er det, hvis videoen er lavet korrekt, et effektivt værktøj til at forklare dine budskaber klart og tydeligt til dine kunder. Vi har hjulpet mange andre med video, som får din hjemmeside op på nye højder.

Grafisk design er undervurderet på hjemmesider
Ofte er det eneste din side mangler grafisk design. Med det menes der ikoner, infographics og et mere brugervenligt design. Netop dét er vi eksperter i, da design nødvendigvis ikke bare handler om, hvordan det ser ud, men også hvordan det bruges. Lige her er ofte, hvor folk går galt i byen. Med andre ord der er hjælp at hente, så din side kommer op på nye højder!

Hvad er optimering, og hvad betyder optimering egentlig?

Hjemmesideoptimering er mange ting, men ofte handler det om en regulær optimering af din tekst.

Hvordan skriver jeg gode tekster så?
Det gør du på mange forskellige måder. For eksempel så handler det om at skrive til din modtager og dermed få
optimering hjemmeside. Hvis din tekst blot er beskrivende, så fremstår den meget kedelig og meget lidt modtagerinddragende. Derfor handler det om at skrive i aktiv nutid og bruge mange personlige ord.

Gode tekster giver en god hjemmeside
Et flot design og gode billeder kan gøre rigtig meget, men hvis du ikke formår at kommunikere til din målgruppe og dine kunder, så kan det hele være komplet lige meget. Vi hjælper dig til gode tekster. Enten via rådgivning eller én af vores dygtige tekstforfattere, som skriver teksterne for dig.

Så vigtig er mobil optimering
Hvis din hjemmeside ikke er optimeret til mobiler, så har det en stor betydning på flere forskellige parametre. For eksempel vil Google smide din side længere bag i køen, men det aller vigtigste handler faktisk om dine kunder. I dag bruger størstedelen deres mobil til at browse internettet. Med andre ord er en hjemmeside, der ikke er optimeret til mobiler utrolig lav på brugervenligheden. Derfor er det simpelthen et must med mobil optimering.

Vores trin til en effektiv hjemmesideoptimering

Nu har du svaret på ovenstående spørgsmål, og er egentlig klar til at gå i gang. Der kan du nu vælge mellem at optimere på følgende måder:

Nedenstående er kernen i vores mission om at gøre branchen mere personlig og gennemsigtig. Vi lever for den personlige kontakt. Vores mål er, at du spejler dig i vores mission og produktet vi leverer. Derfor tager vi os altid tiden til de små detaljer. Det betyder, at vi gennemarbejder produktet, så du får det bedst mulige udgangspunkt for din virksomhed.

Hjemmesideoptimering der virker! TRIBE Media mediebureau eksperter i SEO

Behov for hjemmesideoptimering

Vi finder dine behov for optimering

Vi sender et tilpasset tilbud

Du får tilsendt et skræddersyet tilbud på optimering

Analyse af side og målgruppe

Vi laver en dybdegående analyse af din side

24/7 support af din hjemmeside

På den måde sikrer vi, din side altid kører

Kombinationen af teknisk snilde, grafisk kreativitet og tekstforfatning sikrer dig en utrolig stærk optimeret hjemmeside.

Hvordan hjælper vi dig bedst muligt?

Kort fortalt hjælper vi dig ved at gøre det, vi er bedst til. På den måde gør du det, du er bedst til. Den synergi betyder utrolig meget for os, og er en kæmpe motivationsfaktor. For os spiller den personlige kontakt en stor rolle. På den måde leverer vi ikke bare et bedre produkt. Vi får også lov til at bruge vores indbyggede servicegen. Alt sammen leder hen til det bedre resultat. Resultatet? God hjemmesideoptimering og den bedst mulige optimering af netop din hjemmeside.

Vi optimerer og rådgiver for dig

Det betyder, at vi altid tager os tid til dig og indretter os efter dit skema. På den måde får du den helt rette hjemmeside på den bedst mulige måde. Vi optimerer altid ud fra dine ønsker. Derfor rådgiver vi dig hele vejen om, hvad der giver mest mening for dig og dine kunder. Derfor er den personlige tilgang ikke bare rar for os, men den giver også et bedre resultat på bundlinjen.

Det allervigtigste?

Er faktisk ret enkelt. Det er, at du er 100% tilfreds. Derfor får du først det færdige logo, når du er helt og aldeles tilfreds med resultatet. Præcist det samme gælder netop med vores hjemmesideoptimering og alle vores andre styrker.