Hjemmesideoptimering

Hvad er hjemmesideoptimering?

God hjemmesideoptimering er dagligt at tjekke din hjemmeside, kontrollere fejl og holde den opdateret. Resultatet? Bedre SEO og flere kunder.

Det er vigtigt for store og små virksomheder at bevare sin hjemmeside i god stand ved at opdatere og vedligeholde den ugentlig og månedlig. Den direkte årsag til dette er at give sine eksisterende besøgende nye muligheder for at engagere med hjemmesiden, og tiltrække nye besøgende, så hjemmesiden vokser. Det samme er gældende for webshops, da der ofte er flere aspekter at forholde sig til, såsom produkt og kategori sider.

Hjemmesideoptimering tjekliste

Målet med hjemmeside optimering er, løbende at sundhedstjekke og bygge nyt indhold til hjemmesiden, så siderne vokser og flere besøgende får øje på din forretning. Det vigtigste er at holde hjemmesiden ved lige, så den altid kører fejlfrit. Sådan her gør vi:

Ugentligt burde du gøre følgende: 

 • Undersøge “tabte” links
 • Undersøge sidernes indlæsningshastighed
 • Implementering og kontrollering af data
 • Opdatere hjemmesidens plugins
 • Skrive 1-2 nye blogindlæg
 • Opdatere Google My Business 

Månedligt gøre dette:

 • Analysere hjemmesidens data og statistikker
 • Analysere hjemmesidens design og struktur (kan det forbedres?)
 • Opdatering af blogindlæg
 • Tilføje 1-2 nye billeder 
 • Testing af hele hjemmesiden

Derudover burde du også lave en grundig SEO optimering af hjemmesiden:

 • Sidernes titler
 • Sidernes beskrivelser
 • Tilføje relevant indhold
 • Opdatere Google My Business

Hvem har brug for hjemmesideoptimering?

Svaret er, det afhænger af virksomheden. Der er flere elementer, der er afgørende for, om din hjemmeside har brug for en hjemmesideoptimering. Optimering af hjemmeside tager tid, kræver erfaring og viden. Dette er ofte årsagen til, at mange små og store virksomheder overlader arbejdet og ansvaret til eksterne. Du kan selvfølgelig vælge selv at udføre opgaverne. Dog kræver flere af opgaverne, at du som minimum har en god basis forståelse.

Her er en liste over, hvad vi synes, du bør tænke over, før du køber en hjemmesideoptimering pakke:

 1. Størrelsen af din virksomhed
 2. Formålet med hjemmesiden
 3. Hvor hurtigt vokser din hjemmeside?
 4. Hvor meget erfaring har du med vedligeholdelse af hjemmesider?
 5. Er din hjemmeside i øjeblikket ikke opdateret?
 6. Hvor meget tid har du selv til at holde din hjemmeside ved lige?

Kombinationen af teknisk snilde, grafisk kreativitet og tekstforfatning sikrer dig en utrolig stærk optimeret hjemmeside.

Hvordan hjælper vi dig bedst muligt?

Kort fortalt hjælper vi dig ved at gøre det, vi er bedst til. På den måde gør du det, du er bedst til. Den synergi betyder utrolig meget for os, og er en kæmpe motivationsfaktor. For os spiller den personlige kontakt en stor rolle. På den måde leverer vi ikke bare et bedre produkt. Vi får også lov til at bruge vores indbyggede servicegen. Alt sammen leder hen til det bedre resultat. Resultatet? God hjemmesideoptimering og den bedst mulige optimering af netop din hjemmeside.

Vi optimerer og rådgiver for dig

Det betyder, at vi altid tager os tid til dig og indretter os efter dit skema. På den måde får du den helt rette hjemmeside på den bedst mulige måde. Vi optimerer altid ud fra dine ønsker. Derfor rådgiver vi dig hele vejen om, hvad der giver mest mening for dig og dine kunder. Derfor er den personlige tilgang ikke bare rar for os, men den giver også et bedre resultat på bundlinjen.

Det allervigtigste?

Er faktisk ret enkelt. Det er, at du er 100% tilfreds. Derfor får du først det færdige logo, når du er helt og aldeles tilfreds med resultatet. Præcist det samme gælder netop med vores hjemmesideoptimering og alle vores andre styrker.

Få gratis marketing og webanalyse

Indtast dine oplysninger, og vi vender tilbage snarest muligt, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have ud af din gratis analyse.