Mød vores stamme hos TRIBE Media

Benjamin Bosman Eg

Stifter, webudvikling og SEO

Jeg er en stolt “nørd”, som brænder for tekniske aspekter (og alt det indebærer) samt kommunikation og video. Mit mål er altid at blive bedre og holde mig opdateret på den digitale verden. Det betyder også, at for mig er TRIBE Media min passion og hobby. Derfor ser jeg frem til at dele min viden med dig!

we@tribemedia.dk
28800763

Louise Knutsson Eg

Tekstforfatning og Blogging

Blogging og sociale medier er mit hjertebarn. Derudover læser jeg cand.merc i international business & marketing på SDU. Marketing og virksomhedsforståelse betyder utroligt meget for mig. For mig er kombinationen af de to en yderst stærk formular, som komplementerer hinanden og løser din virksomheds udfordringer!

louise@tribemedia.dk
26159152

Jesper Toft Rasmussen

Webudvikler og designer

At kunne se muligheder, hvor andre ser udfordringer, har altid inspireret mig til at gøre tingene lidt anderledes. Jeg bliver som multimediedesigner nødt til at være kreativ og innovativ på daglig basis. Netop det elsker jeg ved denne branche. Derfor kan jeg med stolthed i stemmen sige, at jeg elsker, hvad jeg laver!

jesper@tribemedia.dk
24983033

Kasper Hoffensetz

Salgs- og marketingsansvarlig

Kasper har en stor passion for marketing, hvilket indebærer alt derimellem. Derudover betyder kundekontakten utrolig meget, hvorfor Kasper er vores salgsansvarlig. Han kører gerne ud til din virksomhed, og drikker en kop kaffe med dig.

kasper@tribemedia.dk
60389860

Rasmus Frost

Foto og Video

Jeg er en hårdtarbejdende og kreativ fotograf, med flair for detaljer. Jeg er kundeorienteret, og jeg elsker at arbejde målrettet med projekter, så jeg over tid kan være med til at rykke en virksomhed fra A til B. I mit arbejde har jeg brugt Premiere Pro i omkring 8 år, og jeg sætter en dyd i at lægge tid og kræfter i mit arbejde

we@tribemedia.dk
28800763

Patryk Maciag

Videograf

Patryk har en stor passion for video og foto og alt derimellem. Derudover betyder kvaliteten utrolig meget, hvorfor Patryk har et utrolig øje for detaljer. Han kører gerne ud til din virksomhed, og hjælper jer med at filme hvad end i har brug for.

patryk@tribemedia.dk
42258075

Vi arbejder helhedsorienteret med dig i fokus og vi sammensætter service og pris efter dit behov. Desuden  er vi altid til at snakke med. Kontakt os, så kan enten vi eller du give den første kop kaffe!

Vi lever af personlig kontakt

Vores motivation og vision i TRIBE Media kommer af at gøre branchen mere personlig, gennemsigtig og gennemarbejdet. Desværre har vi alt for ofte oplevet, at familie og venner er blevet bondefanget af store bureauer. Det har ført til en masse frustrationer og ikke mindst spild af penge. Det vil vi rigtig gerne gøre op med! Derfor er vi alle med 100 % hele vejen – nogle mener det er dobbeltarbejde – vi mener det er gennemarbejdet.

 

Kontakt os