Marketing eller stammedans?

For os betyder det utrolig meget, at du ved, hvem vi alle sammen er. Ikke blot ved navn. Nej. Vi vil gerne gøre det lidt anderledes. Derfor prøver vi at vise dig så meget, som vi overhovedet kan. Selvfølgelig er et kaffemøde et bedre sted at lære hinanden at kende, men derfor betyder det ikke, vi ikke gør vores bedste her på vores hjemmeside. Så mød os alle sammen herunder.

Mød stammens høvdinge her

Vi gør utrolig meget ud af personlig kontakt. Faktisk lever vi af det. Derfor kan du møde hver enkelt medlem, Yderligere har vi her faktisk skrevet en lille side om, hvad det faktisk betyder, at vi lever af personlig kontakt.

Benjamin Bosman Eg

Benjamin Bosman Eg

Stifter, webudvikling og SEO

Læs mere om Benjamin

Jeg er en stolt “nørd”, som brænder for tekniske aspekter (og alt det indebærer) samt kommunikation og video. Mit mål er altid at blive bedre og holde mig opdateret på den digitale verden. Det betyder også, at for mig er TRIBE Media min passion og hobby. Derfor ser jeg frem til at dele min viden med dig.

[email protected]
28800763

Louise Knutsson Eg

Louise Knutsson Eg

SEO, BI og blogging

Læs mere om Louise her

Blogging og sociale medier er min sidehobby. Derudover læser jeg cand.merc Business Intelligence på Aarhus Universitet. Data og virksomhedsforståelse betyder utroligt meget for mig. For mig er kombinationen af de to en yderst stærk formular, som komplementerer hinanden og løser din virksomheds udfordringer!

[email protected]
26159152

 Patryk Maciag

Patryk Maciag

Video- og fotograf

Læs mere om Patryk her

Patryk har en stor passion for video og foto og alt derimellem. Derudover betyder kvaliteten utrolig meget, hvorfor Patryk har et utrolig øje for detaljer. Han kører gerne ud til din virksomhed, og hjælper jer med at filme hvad end i har brug for.

[email protected]

28800763

Kasper Hoffensetz

Kasper Hoffensetz

Salg, marketing og forretningsudvikling

Læs mere om Kasper her

Kasper har en stor passion for marketing og forretningsudvikling og alt derimellem. Dette driver han med stor passion og særligt kundekontakten betyder utrolig meget, hvorfor Kasper gerne inviterer dig på en kop kaffe og en snak, som måske kan give dig de rette indspark, til at komme videre med en ide eller andet.

[email protected]
60389860

Andre stammedansere

Stammen vokser for hver dag. Heldigvis får vi hjælp i takt med vores familie vokser.

Et billede af Klauss Brauner som er webudvikler hos TRIBE Media

Klauss Brauner

Webudvikler

Klauss snakker faktisk ikke dansk, og så bor han i Aalborg. Hvorfor er han i TRIBE, spørger du måske? Faktisk var det svært for ham at finde et job, fordi han ikke snakker dansk, på trods af han simpelthen er super dygtig. Derfor tog vi ham i praktik. Spol lidt frem og han er nu ansat hos os!

Vi er begejstret for Klauss, som er en ægte nørd på den absolut gode måde.

Rasmus Pedersen

Rasmus Pedersen

Studentermedhjælper – video

Rasmus sendte en uopfordret ansøgning til os, fordi han gerne ville lege med video. Vi kunne godt lide hans sorte humor og høje humor. Derfor kom han til samtale til os. Han havde tidligere lavet nogle videoer, men aldrig med professionelt udstyr. Godt vi tog ham ind, da han allerede er supergod!

Rasmus passer perfekt ind i stammen på grund af hans lidt sorte humor 😉

Tidligere stammedansere

Når du først har været en del af stammen, vil du for altid have en speciel plads i vores hjerte. Derfor har vi intet problem med at vise vores tidligere ansatte og samarbejdspartnere. Tværtimod. Vi viser dem med glæde!

Et billede af Trine Bøndergaard dengang hun var med i TRIBE Media

Trine Bøndergaard

Tidligere stifter

Trine var med til at stifte TRIBE Media sammen med Benjamin. Det er faktisk også her navnet kommer fra: TRIne og BEnjamin. 😉 Trine søgte andre veje, hvilket stammen naturligvis støttede fuldt ud. Derudover er hun nu landet i et andet spændende iværksættereventyr.

Den dag i dag er hun stadig en god ven af stammen.

Mirnes Pasic hos Tribe Media

Mirnes Pasic

Praktikant – tekstforfatning og data

Mirnes er en utrolig arbejdsom person, og så er han en yderst høflig ung mand. Han havde brug for at komme i praktik og lære nogle nye kompetencer. Sammen med Benjamin og Louise fik han lært, hvordan man skriver tekster og ikke mindst analysere data via Google og Facebook værktøjer.

Mon ikke stammen ser mere til ham i fremtiden?

baloo hos stammen dronevideograf

Baloo

Tidligere sikkerhedschef

Udover at Baloo laver lækre dronevideo for os, holdte han også styr på vores sikkerhed. Godt nok er han begrænset af sine batterier, men han får det maksimale udbytte ud af dem. Derfor stolede stammen også blindt på ham. Han fulgte naturligvis GDPR, men af og til føltes det som, han havde sin egen fri vilje. Derfor er han ikke sikkerhedschef længere.

Uanset hvad elsker vi teknologi, og Baloo er en god drone.

Et billede af chido en hund af racen shihtzu tidligere salgschef i TRIBE media

Chido

Tidligere salgschef

Chido var stammens salgschef i cirka ét år, indtil han desværre ikke måtte være på kontoret længere, fordi han jo, ja, er en hund. Han er stadig en kær ven af stammen, og han passer stadigvæk på Louise og Benjamin, da han bor med dem. Selvom han officielt ikke er med i TRIBE mere, er han stadig velkommen, fordi han har noget fluffy over sig.

Hvem ved, måske han bliver salgschef igen en dag?

Rasmus Frost

Rasmus Frost

Video

Rasmus er superdygtig til video og foto. Han var med til at inspirere os til især vigtigheden er video. Desværre bor han helt i Odense, hvorfor det logistiske blev lidt svært, da vi holder til her i Kolding. Dog snakker vi stadig med ham, og stammen udvider dagligt.

Derudover er fyn nu yderst fin, så måske stammen udvider mod øst?

Jesper Toft Rasmussen hos TRIBE Media

Jesper Toft Rasmussen

Tidligere partner

Jesper var med fra starten af, men i startup fasen blev han tilbudt et lækkert fuldtidsjob hos gutterne fra Betterboard. Han var med til at sætte fut i vores grafiske design og webudviklings afdelinger. Vi snakker selvfølgelig stadig med Jesper, da han er en trofast ven af stammen.

Derudover ved man jo aldrig, om han bliver aktiv stammedanser igen?

Hvordan skiller i jer ud fra “alle de andre”?

Først og fremmest prøver vi at gøre tingene lidt anderledes. Vores mision er at være så gennemsigtige som overhovedet mulig. Derudover sigter vi altid efter en aftale, som kommer begge parter til gode. Med andre ord fair priser med fokus på kvalitetsprodukter. Læs mere herunder hvordan vi skiller os ud.

Vi arbejder helhedsorienteret med dig i fokus og vi sammensætter service og pris efter dit behov. Desuden  er vi altid til at snakke med. Kontakt os, så kan enten vi eller du give den første kop kaffe!

Vi lever af personlig kontakt

Vores motivation og vision i TRIBE Media kommer af at gøre branchen mere personlig, gennemsigtig og gennemarbejdet. Desværre har vi alt for ofte oplevet, at familie og venner er blevet bondefanget af store bureauer. Det har ført til en masse frustrationer og ikke mindst spild af penge. Det vil vi rigtig gerne gøre op med! Derfor er vi alle med 100 % hele vejen – nogle mener det er dobbeltarbejde – vi mener det er gennemarbejdet.

Kom ned til et kaffemøde, så finder vi frem til den bedste løsning for dig.