Om stammen

Marketing eller stammedans?

For os betyder det utrolig meget, at du ved, hvem vi alle sammen er. Ikke blot ved navn. Nej. Vi vil gerne gøre det lidt anderledes. Derfor prøver vi at vise dig så meget, som vi overhovedet kan. Selvfølgelig er et visuelt kaffemøde et bedre sted at lære hinanden at kende, men derfor betyder det ikke, vi ikke gør vores bedste her på vores hjemmeside. Så mød os alle sammen herunder.

Mød stammens høvdinge her

Vi gør utrolig meget ud af personlig kontakt. Faktisk lever vi af det. Derfor kan du møde hver enkelt medlem. Yderligere har vi her faktisk skrevet en lille side om, hvad det faktisk betyder, at vi lever af personlig kontakt.

et billede af benjamin bosman knutsson eg fra TRIBE Media

Benjamin Eg

CMO

Jeg er en stolt “nørd”, som brænder for tekniske aspekter (og alt det indebærer) samt content marketing. Mit mål er altid at blive bedre og holde mig opdateret på den digitale verden. Det betyder også, at for mig er TRIBE Media min passion og hobby. Derfor ser jeg frem til at hjælpe din virksomhed bedst muligt.

mirnes-tribe-media-portræt-seriøs

Mirnes Pasic

SEO og dataanalytiker

Jeg elsker at lege med data for at finde ud af, hvordan brugere benytter en hjemmeside. Alt sammen med det fokus at optimere hjemmesiden og dermed hjælpe virksomheder til flere konverteringer. Vejle er mit hjertebarn, hvor jeg også holder til. Naturligvis kan du altid booke et virtuelt møde med mig 🙂

louise-tribe-media-portræt-seriøs

Louise Knutsson

Dataanalytiker og partner

Blogging og sociale medier er min sidehobby. Derudover har jeg læst cand.merc Business Intelligence på Aarhus Universitet. Data og virksomhedsforståelse betyder utroligt meget for mig. Kombinationen af de to er en yderst stærk formular, som komplementerer hinanden og løser din virksomheds udfordringer!

rasmus-tribe-media-portræt-seriøs

Rasmus Pedersen

Videograf og editor

Rasmus sendte en uopfordret ansøgning til os, fordi han gerne ville lege med video. Vi kunne godt lide hans sorte humor og høje humor. Derfor kom han til samtale til os. Han havde tidligere lavet nogle videoer, men aldrig med professionelt udstyr. Godt vi tog ham ind, da han allerede er supergod! Rasmus passer perfekt ind i stammen på grund af hans lidt sorte humor 😉

patryk-maciag-tribe-media-portræt-uden-baggrund

Patryk Maciag

Freeployee videograf

Patryk har en stor passion for video og foto og alt derimellem. Derudover betyder kvaliteten utrolig meget, hvorfor Patryk har et utrolig øje for detaljer. Han er hos stammen som freelancer, hvor vi har et tæt forhold. Han kører gerne ud til din virksomhed, og hjælper jer med at filme, hvad end I har brug for.

nicolai-portrætbillede-tribe-media

Nicolai Lyhning

Webudvikler

Nicolai er en ægte tekniker, når det kommer til hjemmesider. Han har styr på koden, på Google og ikke mindst på de kreative sjæle hos TRIBE. Indhold og kreativitet er vigtigt, men det tekniske fundament skal der også være styr på. Lige præcis derfor er Nicolai vigtig. Derudover er han rar, god til at lytte og sætte sig ind i komplekse sager.

Hvordan skiller I jer ud fra “alle de andre”?

Først og fremmest prøver vi at gøre tingene lidt anderledes. Vores mision er at være så gennemsigtige som overhovedet mulig. Derudover sigter vi altid efter en aftale, som kommer begge parter til gode. Med andre ord fair priser med fokus på kvalitetsprodukter. Læs mere herunder hvordan vi skiller os ud.

Hvordan er det at kontakte os?

Vi tager telefonen med et smil på læben. Det her er en passion for os!

Det skaber tryghed for dig, men det betyder også, at vi hjælper dig bedst muligt.

Derfor skal du ikke være bange for at ringe eller skrive, hvis der skulle være det mindste.

Hvordan skiller vi os ud fra mængden?

Først og fremmest så er der mange andre online bureauer, som laver nogle rigtig fine ting! Men måden vi skiller os ud på, er ved altid at være gennemsigtige, åbne og altid levere et helhjertet stykke arbejde. Faktisk så tror vi så meget på god service, at vi lever af personlig kontakt.

Et flot design gør meget, men uden tryghed så kan det være lige meget. Nok kan vi lave nogle flotte hjemmesider, en SEO optimeret tekst som er så modtagerinddragende, at læseren simpelthen ikke kan lade være med at læse videre.

Men når alt kommer til alt, så handler det hele om den personlige kontakt. På den måde føler du dig tryg, og vi føler, at vi leverer det bedst mulige stykke arbejde.

Hvad siger vores kunder?

Læs hvad vores kunder siger om os, og oplev hvordan et stærkt og direkte samarbejde har udrettet store resultater!

Hvad betyder det for dig?

Et gennemarbejdet stykke arbejde er én ting, men en anden ting er vores vidt forskellige faglige baggrunde. De komplementerer hinanden på en måde, som ikke bare skaber personlige, men også helhedsorienterede resultater for vores kunder.

Vi leverer en komplet og personliggjort pakke til dig, hvor du er med hele vejen. Netop vores forskellige baggrunde giver os mulighed for at tilbyde et bredt udvalg af services, som skaber mærkbare resultater.