Hvorfor skal jeg lære TRIBE Media at kende?

For os betyder det utrolig meget, at du ved, hvem vi alle sammen er. Ikke blot ved navn. Nej. Vi vil gerne gøre det lidt anderledes. Derfor prøver vi at vise dig så meget, som vi overhovedet kan. Selvfølgelig er et kaffemøde et bedre sted at lære hinanden at kende, men derfor betyder det ikke, vi ikke gør vores bedste her på vores hjemmeside. Så mød os alle sammen herunder.

Mød stammen her

Vi gør utrolig meget ud af personlig kontakt. Faktisk lever vi af det. Derfor kan du møde hver enkelt medlem, Yderligere har vi her faktisk skrevet en lille side om, hvad det faktisk betyder, at vi lever af personlig kontakt.

Benjamin Bosman Eg

Stifter, webudvikling og SEO

Læs mere om Benjamin

Jeg er en stolt “nørd”, som brænder for tekniske aspekter (og alt det indebærer) samt kommunikation og video. Mit mål er altid at blive bedre og holde mig opdateret på den digitale verden. Det betyder også, at for mig er TRIBE Media min passion og hobby. Derfor ser jeg frem til at dele min viden med dig.

[email protected]
28800763

Louise Knutsson Eg

SEO, BI og blogging

Læs mere om Louise her

Blogging og sociale medier er min sidehobby. Derudover læser jeg cand.merc Business Intelligence på Aarhus Universitet. Data og virksomhedsforståelse betyder utroligt meget for mig. For mig er kombinationen af de to en yderst stærk formular, som komplementerer hinanden og løser din virksomheds udfordringer!

[email protected]
26159152

Patryk Maciag

Video- og fotograf

Læs mere om Patryk her

Patryk har en stor passion for video og foto og alt derimellem. Derudover betyder kvaliteten utrolig meget, hvorfor Patryk har et utrolig øje for detaljer. Han kører gerne ud til din virksomhed, og hjælper jer med at filme hvad end i har brug for.

[email protected]
42258075
24983033

Kasper Hoffensetz

Design, ide- og forretningsudvikling

Læs mere om Kasper her

Kasper har en stor passion for design, ide- og forretningsudvikling og alt derimellem. Dette driver han med stor passion og særligt kundekontakten betyder utrolig meget, hvorfor Kasper gerne inviterer dig på en kop kaffe og en snak, som måske kan give dig de rette indspark, til at komme videre med en ide eller andet.

[email protected]
60389860

Hvordan skiller i jer ud fra “alle de andre”?

Først og fremmest prøver vi at gøre tingene lidt anderledes. Vores mision er at være så gennemsigtige som overhovedet mulig. Derudover sigter vi altid efter en aftale, som kommer begge parter til gode. Med andre ord fair priser med fokus på kvalitetsprodukter. Læs mere herunder hvordan vi skiller os ud.

Vi arbejder helhedsorienteret med dig i fokus og vi sammensætter service og pris efter dit behov. Desuden  er vi altid til at snakke med. Kontakt os, så kan enten vi eller du give den første kop kaffe!

Vi lever af personlig kontakt

Vores motivation og vision i TRIBE Media kommer af at gøre branchen mere personlig, gennemsigtig og gennemarbejdet. Desværre har vi alt for ofte oplevet, at familie og venner er blevet bondefanget af store bureauer. Det har ført til en masse frustrationer og ikke mindst spild af penge. Det vil vi rigtig gerne gøre op med! Derfor er vi alle med 100 % hele vejen – nogle mener det er dobbeltarbejde – vi mener det er gennemarbejdet.

Kom ned til et kaffemøde, så finder vi frem til den bedste løsning for dig.