Om stammen

Grøn Marketing eller Grøn Vaskning?

Vi er en flok kreative hoveder, der sammen udgør stammen i TRIBE Media. For os betyder det utrolig meget, at du ved, hvem vi er – både hver især og sammen som stamme. Ikke blot ved navn. Nej, vi ønsker at gøre det mere personligt. Derfor har vi gjort os umage for at præsentere os og give dig indblik i, hvad vi er for nogle grønne marketing og web nørder.

Et virtuelt kaffemøde er selvfølgelig et bedre sted at lære hinanden at kende. Derfor glæder vi os til at drikke en kop virtuel kaffe med dig!

Men inden da, kan du i ro og mag møde os alle sammen lige her.

Hvad gør TRIBE for bæredygtighed?

Udover vi individuelt prøver at gøre noget for bæredygtighed, har TRIBE også implementeret lidt generelle tiltag

TRIBE har én hjertesag – Bæredygtighed! For os handler bæredygtighed om at gøre noget for klima, miljø og biodiversitet, da vi tror på, det har størst social impact. Derfor deltager vi alle, både individuelt og sammen, i kampen om en mere bæredygtig verden. Helt konkret har TRIBE implementeret en række bæredygtige tiltag.

Når vi køber aktier via virksomheden, støtter vi udelukkende grønne virksomheder. Eksempelvis Tesla og Vestas.
Når vi donerer til gode formål vælger vi kun foreninger og fonde, som har et bæredygtigt fokus.

Vi bruger ugentligt Litterati til at indsamle og registrere affald. På den måde er vi først og fremmest med til at fjerne affald fra vores smukke natur, men vi dokumenterer det også. Vores dokumentation bidrager til, at kommuner og staten kan foretage databaserede beslutninger i en grønnere retning

Alle timer går ikke til bæredygtighed, men også til sociale formål. Eksempelvis Mind Your Own Business, som hjælper unge i boligområder via iværksætteri eller Fonden For Entreprenørskab, som fremmer iværksætteri og innovation på ungdomsuddannelserne.

2021 bliver året, hvor stammen planter Danmarks første Lommeskov. Skoven bliver lavet på metoden udviklet af professor Miyawaki, og er specielt designet til at fremme biodiversitet. Vores målsætning er at støtte med 4 lommeskove årligt fra 2022.

Når stammen mødes til firmafest, har frokostmøde eller lignende, bliver der udelukkende købt plantebaseret mad til alle ansatte. Produkter fra dyr er naturligvis velkomne, men det står for egen regning (-:

Så snart vi kan, køber vi genbrugsmøbler og udstyr. Selvom vi ikke har kontor, sørger stammen stadig for hævesænkeborde og skærme til hver enkelt medarbejder. Derudover har vi video- og fotoudstyr, som vi tillige altid prøver at undersøge, om vi kan købe brugt.

Har vi ikke (-: Klimakompensation kan være en god ting, men vi tror meget på individuelle handlinger. Vi kan ikke bare ‘grønvaske’ vores hænder. Dermed ikke sagt, at klimakompensation altid er en dårlig ting. Vi tror på, at nogle individuelle tiltag er bedre end overhovedet ingen tiltag!

Road map

Nedenstående er vores vej til selv at blive mere bæredygtige, og sætte handling bag vores ord.

Hvem er TRIBE Media?

Mød stammens høvdinge herunder

Du ved nok allerede, at vi ikke er ‘helt som de andre’ (-:

Derfor kommer det nok heller ikke som en overraskelse, at vores om-sektion er lidt anderledes. Vi har valgt at fremhæve, hvilken indvirken hver person har på klima, miljø og bæredygtighed ved at vælge 3 ting, som gør en positiv forskel og 3 ting, som vi kunne gøre bedre.


Vi har hverken noget kontor eller nogle fysiske produkter. Derfor gør vi den største forskel ved at tage udgangspunkt i os selv.


I præsentationerne herunder ser du også, at vi langt fra er perfekte. Det illustrerer godt, hvorfor vi startede Grøn Marketing

Alle er velkomne. Alle kan gøre en forskel. Vi alle skal blot starte et sted

Benjamin Bosman Knutsson Eg

CMO / marketingchef

et billede af benjamin bosman knutsson eg fra TRIBE Media

Udover jeg elsker digitale værktøjer, marketing og kommunikation, har jeg en grøn ild brændende indeni. I min verden hænger marketing og bæredygtighed sammen, fordi det kan hjælpe virksomheder strategisk. Netop derfor udviklede vi Grøn Genvej. Hvorfor har jeg valgt ovenstående 3 positive ting? Fordi jeg fandt ud af, det er den nemmeste måde, en privatperson kan gøre den største forskel for klima-, miljø- og biodiversitetskrisen. Næste trin bliver at købe en Tesla (-:

Mirnes Pasic

SEO- og dataanalytiker

et billede af en mand ved navn mirnes pasic som arbejder hos TRIBE Media

SEO er vitterligt mit hjertebarn. Faktisk laver jeg ikke andet hos stammen. For mig at se er det nemlig den allerbedste måde, en virksomhed strategisk kan arbejde digitalt. Derudover er det en langtidsinvestering. I forhold til bæredygtighed ved jeg måske ikke så meget endnu, men jeg prøver at blive bedre og lære, når jeg kan. Derfor synes jeg også, det var spændende at udvikle Grøn Genvej. For uanset hvordan vi vender og drejer den, så bliver Danmarks virksomheder nødt til at indtænke det grønne, hvis de altså vil have noget at lave i fremtiden. (-:

Nicolai Lyhning Jensen

Webudvikler

Teknik, computere og webudvikling kan jeg egentlig ikke få nok af. Min interesse for det tekniske kommer måske fra min far som er urmager og driver Ole Jensen Ure. Hele min barndom er jeg nemlig vokset op med, at man reparerer i stedet for at købe nyt. Forskellen på min far og jeg er dog, at det digitale fylder meget mere hos mig. (-: Derfor kan jeg også godt lide at ‘reperare’ hjemmesider.  

Louise Bosman Knutsson Eg

Dataanalytiker og tekstforfatter

Til dagligt arbejder jeg hos Ewii Energi som analytiker, hvor jeg leger med grøn energi og omstilling. Med andre ord spiller det bæredygtige aspekt en stor rolle for mig.
Hos stammen er jeg ejer, dataanalytiker og hjælper med de strategiske beslutninger. Derfor betyder det meget for mig, at TRIBE er et sted, hvor alle kan være præcist som de er, tilpasset deres liv og hverdag. Derudover kan jeg rigtig godt lide at lave tekstforfatning, hvilket jeg hjælper drengene med af og til. (-: 

Rasmus Flohr Pedersen

Video- og fotograf

Udover at være video- og fotograf hos stammen studerer jeg til dagligt på IBC i Kolding. Her lærer jeg om økonomi men også informationsteknologier, hvorfra min interesse i video måske er kommet fra. Derudover legede jeg med min egen YouTube kanal, da jeg var yngre, hvorfor historiefortælling ved hjælp af et kamera altid har fyldt meget i mit liv. Med hensyn til det bæredygtige er jeg måske ikke den mest grønne. Til gengæld tænker jeg over det i min hverdag, og er glad for, jeg stadig kan være en del af TRIBE på trods af, jeg ikke er sådan en plante-hippie ligesom nogle af de andre (-: 

Hvordan skiller I jer ud fra “alle de andre”?

Udover det bæredygtige aspekt, så er vores mission at være så gennemsigtige som overhovedet mulig. Vi sigter altid efter en aftale, som kommer begge parter til gode. Med andre ord – fair priser på kvalitetsprodukter. Læs herunder mere om, hvordan vi skiller os ud.

Hvordan er det at kontakte os?

Vi besvarer altid dit telefonopkald eller din mail med et smil!

TRIBE Media er nemlig vores passion, og vi ønsker at hjælpe dig bedst og mest muligt.

Så ring eller skriv til os! Vi står til rådighed for dig – og ingen spørgsmål eller henvendelser er for små! Vi glæder os bare til at høre fra dig.

Hvordan skiller vi os ud fra mængden?

Først og fremmest, så er der mange dygtige online bureauer! Men vi skiller os alligevel ud! Vi er altid gennemsigtige, åbne og leverer altid et helhjertet stykke arbejde. 

Faktisk så tror vi så meget på god service, at vi lever af personlig kontakt. 

Et flot design gør meget, men uden tryghed er det underordnet. Nok kan vi lave nogle flotte hjemmesider og nogle knivskarpe, modtagerinddragende og SEO optimeret tekster. 

Men når alt kommer til alt, så handler det hele om den personlige kontakt. På den måde føler du dig tryg, og vi føler, at vi leverer det bedst mulige stykke arbejde.

Hvad siger vores kunder?

Læs hvad vores kunder siger om os, og oplev hvordan et stærkt og direkte samarbejde har udrettet store resultater!

Hvad betyder det for dig?

Et gennemarbejdet stykke arbejde er én ting, men en anden ting er vores vidt forskellige faglige baggrunde. De komplementerer hinanden på en måde, som ikke bare skaber personlige, men også helhedsorienterede resultater for vores kunder.

Vi leverer en komplet og personliggjort pakke til dig, hvor du er med hele vejen. Netop vores forskellige baggrunde giver os mulighed for at tilbyde et bredt udvalg af services, som skaber mærkbare resultater.

Få gratis marketing og webanalyse

Indtast dine oplysninger, og vi vender tilbage snarest muligt, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have ud af din gratis analyse.