Om stammen

Grøn Marketing eller Grøn Vaskning?

Vi er en flok mennesker som kæmper for at gøre en forskel. Til sammen udgør vi stammen i TRIBE Media. For os betyder det utrolig meget, du ved, hvem vi er – både hver især og sammen som stamme.

Ikke blot ved navn. Nej, vi ønsker at gøre det mere personligt. Derfor har vi gjort os umage for at præsentere os og give dig indblik i, hvad vi er for nogle grønne marketing og web nørder.

Årets IBA praktikanter

I år hjælper hele 4 dygtige praktikanter os med at udvikle et kursus i Grøn Marketing. De har forskellige kompetencer indenfor design, webudvikling, content creation og digital markedsføring. Line, Julie, Morten og Anders er stammens praktikanter 2022.

Hvad gør TRIBE for bæredygtighed?

Først og fremmest håber vi at kunne inspirere - ikke pege fingre. Derfor har TRIBE selv implementeret tiltag for at gøre en forskel. Vi er langt fra i mål - men vi er startet på rejsen.

TRIBE har én hjertesag – grøn omstilling! For os handler bæredygtighed om at gøre noget hele vejen rundt for klima, miljø, biodiversitet såvel sociale aspekter. Derfor deltager vi alle, både individuelt og sammen, i kampen om en mere bæredygtig verden. Helt konkret har TRIBE implementeret en række tiltag.

Når vi køber aktier via virksomheden, støtter vi udelukkende grønne virksomheder.
Når vi donerer til gode formål vælger vi kun foreninger og fonde, som har et bæredygtigt fokus.

Primært støtter vi hvert år grønne start- og scale ups. Blandt andet We Use. Derudover støtter vi også organisationer som støtter sociale tiltag. Eksempelvis Mind Your Own Business, som hjælper unge i boligområder via iværksætteri eller Fonden For Entreprenørskab, som fremmer iværksætteri og innovation på ungdomsuddannelserne.

2021 bliver året, hvor stammen planter Danmarks første Lommeskov. Skoven bliver lavet på metoden udviklet af professor Miyawaki, og er specielt designet til at fremme biodiversitet. Vores målsætning er at støtte med 4 Lommeskove årligt fra 2022.

Når stammen mødes til firmafest, har frokostmøde eller lignende, bliver der udelukkende købt plantebaseret mad til alle ansatte. Produkter fra dyr er naturligvis velkomne, men det står for egen regning (-:

Så snart vi kan, køber vi genbrugsmøbler og udstyr. Kontoret har genbrugsmøbler, og samtidig sørger stammen for hævesænkeborde og skærme til hver enkelt medarbejder på kontoret såvel hjemmearbejdspladsen. Derudover har vi video- og fotoudstyr, som vi tillige altid prøver at undersøge, om vi kan købe brugt. Her er vi langt fra i mål, da kvalitet altid kommer først, hvorfor brugt videoudstyr ikke altid er tilstrækkeligt.

Road map

Nedenstående er vores vej til at arbejde med TRIBE’s fokus.

Hvem er TRIBE Media?

Mød stammens høvdinge herunder

Inspirere andre er vigtigt for os – pege fingre hjælper ikke noget. 

Derfor har vi lavet vores om-sektion lidt anderledes. Hver medarbejder fremhæver hvilken indvirken hver person har på klima, miljø og bæredygtighed med 3 ting, som gør en positiv forskel og 3 ting, som kunne gøres bedre.

Dermed ser du også, vi langt fra er perfekte. Det illustrerer godt, hvorfor vi startede Grøn Marketing

Alle er velkomne. Alle kan gøre en forskel. Vi alle skal blot starte et sted, og kommunikere rejsen.

Benjamin Bosman Knutsson Eg

Green CMO / marketingchef

et billede af benjamin bosman knutsson eg fra TRIBE Media

Udover jeg elsker digitale værktøjer, marketing og kommunikation, har jeg en grøn ild brændende indeni. I min verden hænger marketing og bæredygtighed sammen, fordi det kan hjælpe virksomheder strategisk. Netop derfor udviklede vi Grøn Genvej. Hvorfor har jeg valgt ovenstående 3 positive ting? Fordi jeg fandt ud af, det er den nemmeste måde, en privatperson kan gøre den største forskel for klima-, miljø- og biodiversitetskrisen. Næste trin bliver at købe en Tesla (-:

Mirnes Pasic

SEO- og dataanalytiker

et billede af en mand ved navn mirnes pasic som arbejder hos TRIBE Media

SEO er vitterligt mit hjertebarn. Faktisk laver jeg ikke andet hos stammen. For mig at se er det nemlig den allerbedste måde, en virksomhed strategisk kan arbejde digitalt. Derudover er det en langtidsinvestering. I forhold til bæredygtighed ved jeg måske ikke så meget endnu, men jeg prøver at blive bedre og lære, når jeg kan. Derfor synes jeg også, det var spændende at udvikle Grøn Genvej. For uanset hvordan vi vender og drejer den, så bliver Danmarks virksomheder nødt til at indtænke det grønne, hvis de altså vil have noget at lave i fremtiden. (-:

Nicolai Lyhning Jensen

Webudvikler

Teknik, computere og webudvikling kan jeg egentlig ikke få nok af. Min interesse for det tekniske kommer måske fra min far som er urmager og som i over 25 år drev sin forretning Ole Jensen Ure i Kolding. Hele min barndom er jeg nemlig vokset op med, at man reparerer i stedet for at købe nyt. Forskellen på min far og jeg er dog, at det digitale fylder meget mere hos mig. Derfor kan jeg også godt lide at ‘reperare’ hjemmesider.  

Louise Bosman Knutsson Eg

Dataanalytiker og tekstforfatter

Til dagligt arbejder jeg hos Ewii Energi som analytiker, hvor jeg leger med grøn energi og omstilling. Med andre ord spiller det bæredygtige aspekt en stor rolle for mig.
Hos stammen er jeg ejer, dataanalytiker og hjælper med de strategiske beslutninger. Derfor betyder det meget for mig, at TRIBE er et sted, hvor alle kan være præcist som de er, tilpasset deres liv og hverdag. Derudover kan jeg rigtig godt lide at lave tekstforfatning, hvilket jeg hjælper drengene med af og til. (-: 

Rasmus Flohr Pedersen

Video- og fotograf

Udover at være video- og fotograf hos stammen, har jeg studeret på IBC i Kolding. Her lærte jeg om økonomi men også informationsteknologier, hvorfra min interesse i video måske er kommet fra. Derudover legede jeg med min egen YouTube kanal, da jeg var yngre, hvorfor historiefortælling ved hjælp af et kamera altid har fyldt meget i mit liv. Med hensyn til det bæredygtige er jeg måske ikke den mest grønne. Til gengæld tænker jeg over det i min hverdag, og er glad for, jeg stadig kan være en del af TRIBE på trods af, jeg ikke er sådan en plante-hippie ligesom nogle af de andre (-: 

Lærke Pötzsch

Studentermedhjælper

Jeg er stammens all around. Jeg er nysgerrig på næsten alt, derfor kan man ikke give en opgave til mig, uden at jeg går til den med gå på mod. Jeg elsker at lære nye ting, derfor varierer mine opgaver lige fra SoMe til Google Ads.

Til dagligt studerer jeg på SDU, hvor jeg læser designkultur og økonomi, som også er lidt en blandingspakke af forskellige fag. Apropos nye ting, så elsker jeg at blive inspireret til at leve mere bæredygtigt og forstå bæredygtighed i marketing, som jo er et af TRIBE’s hjertebørn.

Mie Bonde Georgi

Studentermedhjælper

Jeg er en af stammens kreative hoveder. Til dagligt studerer jeg Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor jeg gennem min uddannelse bliver præsenteret for forskellige værktøjer, som gavner mig i mit arbejde hos TRIBE. Jeg brænder for SoMe og tekstskrivning, og jeg elsker at finde på fjollede nye måder at tænke grøn marketing. Hos TRIBE er min deltids stilling også som mor for drengene, så opgaverne kommer i mål og til tiden. 

Jeg tænker bæredygtighed i min hverdag i forhold til genbrug og madspild, men jeg føler helt klart, at vi alle kan lære mere omkring bæredygtighed helt generelt.

Hvordan skiller I jer ud fra “alle de andre”?

Udover det bæredygtige aspekt, så er vores mission at være så gennemsigtige som overhovedet mulig. Vi sigter altid efter en aftale, som kommer begge parter til gode. Med andre ord – fair priser på kvalitetsprodukter. Læs herunder mere om, hvordan vi skiller os ud.

Hvordan er det at kontakte os?

Vi besvarer altid dit telefonopkald eller din mail med et smil!

TRIBE Media er nemlig vores passion, og vi ønsker at hjælpe dig bedst og mest muligt.

Så ring eller skriv til os! Vi står til rådighed for dig – og ingen spørgsmål eller henvendelser er for små! Vi glæder os bare til at høre fra dig.

Hvordan skiller vi os ud fra mængden?

Først og fremmest, så er der mange dygtige online bureauer! Men vi skiller os alligevel ud! Vi er altid gennemsigtige, åbne og leverer altid et helhjertet stykke arbejde. 

Faktisk så tror vi så meget på god service, at vi lever af personlig kontakt. 

Et flot design gør meget, men uden tryghed er det underordnet. Nok kan vi lave nogle flotte hjemmesider og nogle knivskarpe, modtagerinddragende og SEO optimeret tekster. 

Men når alt kommer til alt, så handler det hele om den personlige kontakt. På den måde føler du dig tryg, og vi føler, at vi leverer det bedst mulige stykke arbejde.

Hvad siger vores kunder?

Læs hvad vores kunder siger om os, og oplev hvordan et stærkt og direkte samarbejde har udrettet store resultater!

Hvad betyder det for dig?

Et gennemarbejdet stykke arbejde er én ting, men en anden ting er vores vidt forskellige faglige baggrunde. De komplementerer hinanden på en måde, som ikke bare skaber personlige, men også helhedsorienterede resultater for vores kunder.

Vi leverer en komplet og personliggjort pakke til dig, hvor du er med hele vejen. Netop vores forskellige baggrunde giver os mulighed for at tilbyde et bredt udvalg af services, som skaber mærkbare resultater.

Få gratis marketing og webanalyse

Indtast dine oplysninger, og vi vender tilbage snarest muligt, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have ud af din gratis analyse.

Glædelig jul og tak for et godt samarbejde

Uanset hvor meget eller lidt vi har talt sammen dette år, betyder vores samarbejde stadig meget for os hos stammen.

Derfor vil vi gerne give en eller anden speciel julegave, som måske kan hjælpe dig i 2022. 

40% rabat på en video eller foto til hjemmesiden eller sociale medier.

Gaven kan afhentes på vores kontor dalbygade 40U 1. sal eller du kan booke en online samtale i min, Benjamin, kalender.

Glæder mig til, vi tales ved. God jul!