TRIBE Media

Om stammen

Marketing eller stammedans?

For os betyder det utrolig meget, at du ved, hvem vi alle sammen er. Ikke blot ved navn. Nej. Vi vil gerne gøre det lidt anderledes. Derfor prøver vi at vise dig så meget, som vi overhovedet kan. Selvfølgelig er et kaffemøde et bedre sted at lære hinanden at kende, men derfor betyder det ikke, vi ikke gør vores bedste her på vores hjemmeside. Så mød os alle sammen herunder.

Mød stammens høvdinge her

Vi gør utrolig meget ud af personlig kontakt. Faktisk lever vi af det. Derfor kan du møde hver enkelt medlem, Yderligere har vi her faktisk skrevet en lille side om, hvad det faktisk betyder, at vi lever af personlig kontakt.

Benjamin Bosman Knutsson Eg TRIBE Media

Benjamin Bosman Eg

Stifter, webudvikling og SEO

Jeg er en stolt “nørd”, som brænder for tekniske aspekter (og alt det indebærer) samt kommunikation og video. Mit mål er altid at blive bedre og holde mig opdateret på den digitale verden. Det betyder også, at for mig er TRIBE Media min passion og hobby. Derfor ser jeg frem til at dele min viden med dig.

Louise Bosman Knutsson Eg TRIBE Media

Louise Knutsson Eg

SEO, BI og blogging

Blogging og sociale medier er min sidehobby. Derudover læser jeg cand.merc Business Intelligence på Aarhus Universitet. Data og virksomhedsforståelse betyder utroligt meget for mig. For mig er kombinationen af de to en yderst stærk formular, som komplementerer hinanden og løser din virksomheds udfordringer!

Patryk Maciag TRIBE Media

Patryk Maciag

Video- og fotograf

Patryk har en stor passion for video og foto og alt derimellem. Derudover betyder kvaliteten utrolig meget, hvorfor Patryk har et utrolig øje for detaljer. Han er hos stammen som freelancer, hvor vi har et tæt forhold. Han kører gerne ud til din virksomhed, og hjælper jer med at filme, hvad end I har brug for.

Kasper Rønnekamp Hoffensetz

Kasper Hoffensetz

Design, ide- og forretningsudvikling

Kasper har en stor passion for design, ide- og forretningsudvikling og alt derimellem. Dette driver han med stor passion og særligt kundekontakten betyder utrolig meget, hvorfor Kasper gerne inviterer dig på en kop kaffe og en snak, som måske kan give dig de rette indspark, til at komme videre med en ide eller andet.

Vejle – Mirnes Pasic

SEO dataanalyse

Mirnes elsker at lege med data for at finde ud af, hvordan brugere benytter en hjemmeside. Alt sammen med det fokus at optimere hjemmesiden og dermed hjælpe på alt fra SEO til flere konverteringer. Vejle er derudover hans hjertebarn, hvor du også kan finde ham.

we@tribemedia.dk

42404495

Esbjerg – Jeppe Marker

Sociale medier

Jeppe har en stor passion for de sociale medier, og hvordan det kan bruges hos en virksomhed. Derudover betyder kundekontakten utrolig meget, hvorfor du sagtens kan mødes med ham uformelt i Esbjerg, hvor både hans hjerte og bopæl er.

we@tribemedia.dk

28870452

Flere stammedansere

Stammen vokser for hver dag. Heldigvis får vi hjælp i takt med, vores familie vokser.

Et billede af Klauss Brauner som er webudvikler hos TRIBE Media

Klauss Brauner

Webudvikler

Klauss snakker faktisk ikke dansk, og så bor han i Aalborg. Hvorfor er han i TRIBE, spørger du måske? Faktisk var det svært for ham at finde et job, fordi han ikke snakker dansk, på trods af han simpelthen er super dygtig. Derfor tog vi ham i praktik. Spol lidt frem og han er nu ansat hos os!

Vi er begejstret for Klauss, som er en ægte stammenørd på den absolut gode måde.

Rasmus Pedersen

Studentermedhjælper – video

Rasmus sendte en uopfordret ansøgning til os, fordi han gerne ville lege med video. Vi kunne godt lide hans sorte humor og høje humor. Derfor kom han til samtale til os. Han havde tidligere lavet nogle videoer, men aldrig med professionelt udstyr. Godt vi tog ham ind, da han allerede er supergod!

Rasmus passer perfekt ind i stammen på grund af hans lidt sorte humor 😉

Tidligere stammedansere

Når du først har været en del af stammen, vil du for altid have en speciel plads i vores hjerte. Derfor har vi intet problem med at vise vores tidligere ansatte og samarbejdspartnere. Tværtimod!

Et billede af Trine Bøndergaard dengang hun var med i TRIBE Media

Trine Bøndergaard

Tidligere stifter

Trine var med til at stifte TRIBE Media sammen med Benjamin. Det er faktisk også her navnet kommer fra: TRIne og BEnjamin. Udover hun er enormt dygtig, er hun også et rigtig rart menneske.

Den dag i dag er hun stadig en god ven af stammen.

Mirnes Pasic hos Tribe Media

Mirnes Pasic

Praktikant – tekstforfatning og data

Mirnes er en utrolig arbejdsom person, og så er han en yderst høflig ung mand. Han havde brug for at komme i praktik og lære nogle nye kompetencer. Sammen med Benjamin og Louise fik han lært, hvordan man skriver tekster og ikke mindst analysere data via Google og Facebook værktøjer.

Mon ikke stammen ser mere til ham i fremtiden?

Rasmus Frost

Video

Rasmus er superdygtig til video og foto. Han var med til at inspirere os til især vigtigheden er video. Desværre bor han helt i Odense, hvorfor det logistiske blev lidt svært, da vi holder til her i Kolding. Dog snakker vi stadig med ham, og stammen udvider dagligt.

Derudover er fyn nu yderst fin, så måske stammen udvider mod øst en skønne dag?

Jesper Toft Rasmussen hos TRIBE Media

Jesper Toft Rasmussen

Web og grafik

Jesper var med fra starten af, men i startup fasen blev han tilbudt et lækkert fuldtidsjob hos gutterne fra Betterboard. Han var med til at sætte fut i vores grafiske design og webudviklings afdelinger. Vi snakker selvfølgelig stadig med Jesper, da han er en trofast ven af stammen.

Derudover ved man jo aldrig, om han bliver aktiv stammedanser igen?

Hvordan skiller i jer ud fra “alle de andre”?

Først og fremmest prøver vi at gøre tingene lidt anderledes. Vores mision er at være så gennemsigtige som overhovedet mulig. Derudover sigter vi altid efter en aftale, som kommer begge parter til gode. Med andre ord fair priser med fokus på kvalitetsprodukter. Læs mere herunder hvordan vi skiller os ud.

Hvad nu hvis jeg har et spørgsmål klokken 23:05?

Så tager vi telefonen med et smil på læben. Det her er en passion for os, så vores telefoner og mails er altid åbne!

Det skaber tryghed for dig, men det betyder også, at vi hjælper dig bedst muligt.

Derfor skal du ikke være bange for at ringe eller skrive, hvis der skulle være det mindste.

Hvordan skiller vi os ud fra mængden?

Først og fremmest så er der mange andre online bureauer, som laver nogle rigtig fine ting! Men måden vi skiller os ud på, er ved altid at være gennemsigtige, åbne og altid levere et helhjertet stykke arbejde. Faktisk så tror vi så meget på god service, at vi lever af personlig kontakt.

Et flot design gør meget, men uden tryghed så kan det være lige meget. Nok kan vi lave nogle flotte hjemmesider, en SEO optimeret tekst som er så modtagerinddragende, at læseren simpelthen ikke kan lade være med at læse videre.

Men når alt kommer til alt, så handler det hele om den personlige kontakt. På den måde føler du dig tryg, og vi føler, at vi leverer det bedst mulige stykke arbejde.

Hvad siger vores kunder?

Læs hvad vores kunder siger om os, og oplev hvordan et stærkt og direkte samarbejde har udrettet store resultater!

Hvad betyder det for dig?

Et gennemarbejdet stykke arbejde er én ting, men en anden ting er vores vidt forskellige faglige baggrunde. De komplementerer hinanden på en måde, som ikke bare skaber personlige, men også helhedsorienterede resultater for vores kunder.

Vi leverer en komplet og personliggjort pakke til dig, hvor du er med hele vejen. Netop vores forskellige baggrunde giver os mulighed for at tilbyde et bredt udvalg af services, som skaber mærkbare resultater.

Vi lever af personlig kontakt

Vores motivation og vision i TRIBE Media kommer af at gøre branchen mere personlig, gennemsigtig og gennemarbejdet. Desværre har vi alt for ofte oplevet, at familie og venner er blevet bondefanget af store bureauer. Det har ført til en masse frustrationer og ikke mindst spild af penge. Det vil vi rigtig gerne gøre op med! Derfor er vi alle med 100 % hele vejen – nogle mener det er dobbeltarbejde – vi mener det er gennemarbejdet.

Kom ned til et kaffemøde, så finder vi frem til den bedste løsning for dig.

Vi arbejder helhedsorienteret med dig i fokus og vi sammensætter service og pris efter dit behov. Desuden  er vi altid til at snakke med. Kontakt os, så kan enten vi eller du give den første kop kaffe!