Hvad mener I med, I lever af personlig kontakt?

Faktisk er det ret enkelt. For os handler TRIBE Media om langvarige samarbejder. Den eneste måde man opnår det på, er via gensidig tillid, tryghed og et godt forhold. Derfor er vores mission simpelthen at være så gennemsigtige som overhovedet muligt, da det sker tryghed. Dernæst holder vi altid, hvad vi lover, da det skaber tillid. Vi håber selvfølgelig, du også holder, hvad du lover.

Resultatet?

Vi får et stærkt forhold med et standhaftigt fundament, som kommmer til at levere resultater, der blot bliver bedre dag for dag.

Hvordan virker det i praksis?

Måske er det en kliché, men det handler faktisk ikke om resultatet. I stedet er det vejen derhen. Det kan godt være, resultatet blev godt, men hvad nu hvis det ødelagde vores forhold i processen?

Derfor starter det ofte med et hyggeligt og uformelt kaffemøde. Her får du med det samme en fornemmelse af, at vi er en professionel virksomhed i uformelle omgivelser. Vi kalder det for: “seriøs hygge”, og vi har fundet ud af, det giver det bedste forhold og dermed det bedste slutprodukt.

Er det ikke bare et cheesy slogan for at fremme salg?

Jo. Det er det sådan set. Men omvendt er det jo lige præcis, hvad vi lever af. Via den personlige kontakt får vi flere kunder, som vi kan hjælpe stærkt videre på deres rejse. Så på trods af det måske er lidt cheesy, finder vi ikke et bedre slogan til os. Derudover er pointen jo netop, at i stedet for, vi blot fokuserer på at tjene så meget profit på dig så hurtigt som muligt (og dermed højst sandsynligt miste dig i processen), er konceptet jo langvarige samarbejder. Det betyder, at i stedet for vi binder dig på en 2 årig kontakt, hvilket andre webbureauer faktisk gør, så tror vi så meget på vores koncept, at der ikke er nogle former for bindinger.

Hvad betyder det?

Groft sagt betyder det, at det eneste som binder os sammen er vores gensidige tillid, og det har vi det faktisk rigtig godt med. Det giver dig ro i maven, og vi får gladere kunder, leverer bedre resultater og udkommet er, at du højst sandsynligt får lyst til at bede os om hjælp igen til andre opgaver. Derfor kan vi sige med ro i stemmen, at: vi lever af personlig kontakt! Og vigtigst af alt. Det har vi tænkt os at fortsætte med uanset, hvad fremtiden nu end byder på.

TRIBE Media - vi lever af personlig kontakt

Det her er vores allerstørste ønske

Vi vil gerne være her i lang tid. Faktisk ønsker vi, at TRIBE Media vokser sig til et stort mediehus, som rent faktisk hjælper erhvervslivet med at vækste. Lige nu hjælper andre mediebureauer muligvis erhvervslivet, men deres primære fokus ligger på at tjene så mange penge på dem som overhovedet muligt uanset metoden. Det kan en mellemstor virksomhed måske godt klare, men for de små virksomheder og ikke mindst iværksættere og start-ups, kan det faktisk betyde dødsstødet, når et mediebureau snyder startups!

Netop dét vil vi gerne gøre op med!

Derfor fokuserer vi på gennemsigtige og fair priser. Vi skal selvfølgelig tjene nok til, vi kan leve af det, men vores fokus ligger ikke på at tjene nok til, at vi kan købe den største luksus yatch på planeten. Derimod elsker vi rent faktisk, hvad vi laver, hvorfor det jo egentlig er nok i sig selv. Sålænge vi har råd til et hus, have og en sød hund.

Nu har du lært om os, men hvem er du?

Vores stærkeste kompetence er faktisk at lyttte. Lytte til dig fortælle om din virksomhed. Selvfølgelig er vi dygtige til design, tekstforfatning, video og alt derimellem, men det langvarige samarbejder starter med at lære hinanden bedre at kende. Vi vil gerne lære dig bedre at kende.

Derfor er spørgsmålet: Vil du lære os bedre at kende?