Design af hjemmeside

Få et tidsløst design af hjemmeside

Design af hjemmeside hos TRIBE Media

Hvad er det vigtigste, når du designer din hjemmeside?

Hos TRIBE Media gør vi meget ud af vores design af hjemmeside. Det gælder om det er til en hjemmeside, grafisk design eller for den sags skyld i vores videoer. Naturligvis er en meget stor og tidskrævende opgave, når du skal vælge designet til din hjemmeside. Derfor er vi med dig hele vejen fra start til slut i processen. Yderligere følger vi altid nogle effektive principper, når vi designer en hjemmeside. Vi har den nyeste viden, da vi er uddannet fra universitet. På den måde kan du føle dig tryg i processen, da vi tager hånd om din side. Nogle af de ting vi fokuserer på er for eksempel:

 • Mobilvenlig / responsiv
 • Sikker forbindelse / HTTPS / SSL
 • Brugervenligt design
 • Fokus på valgt målgruppe (eks. det ældre segment)
 • Overskuelighed
 • Navigation (lineær navigation er for eksempel bedre end hypertextuel)
 • Meget mere.

Hvad får du altid med i design af hjemmeside?

Hos andre gode webbureauer skal du betale for nedenstående ydelser. Derfor kan de nemlig sige “få en hjemmeside fra 2.000”. Det giver ikke mening i vores verden, da det efterlader dig med en side, som er langt fra optimalt i forhold til nutidens standarder. På grund af det gør vi det anderledes. Du får altid nedenstående ydelser med i prisen. Ved at gøre det er vi tro mod vores koncept, og du kan altid føle dig tryg.

Altid inkluderet i prisen

 • Sikker forbindelse / SSL / HTTPS
 • Opsætning af web hotel
 • Mobilvenlig / responsiv
 • Installation af CMS (WordPress, Joomla, Shopify og Magento mm.)
 • Google Tag Manager
 • Google Search Console
 • Google Analytics
 • Opsætning af cookies/GDPR
 • Søgeordsanalyse
 • Designmanual til hjemmesiden
 • Evt. tilrettelse indtil du er tilfreds med siden

Hvad med jeres priser?

Vi oplyser selvfølgelig om vores priser, da det er langt det mest gennemsigtige og trygge for dig. For os handler det nemlig om at opbygge tillid, fordi det ofte fører til et langvarigt samarbejde. Netop samarbejde er nøglen til det absolut bedste produkt, og det kommer begge parter til gode i mange år. Så få hjælp til at lave en hjemmeside hos os. Du bliver ikke bare en del af stammen TRIBE Media. Du bliver en del af en familie. En familie som tager sig af alle sine medlemmer. Naturligvis oplyser vi om priserne. Du kan se vores timeprise på en ny hjemmeside her.

få et godt design af hjemmeside hos TRIBE Media

Få en god hjemmeside, som bliver ved med at performe optimalt

For os handler det om at få en god hjemmeside, du kan blive ved med at få glæde af i lang tid selv efter den er blevet færdiggjort. På den måde sikrer vi også, at din side er så fremtidssikret som muligt, hvilket er dét det hele handler om. Hos mange andre gode webbureauer skal du nemlig betale ekstra for at få nogle meget basale funktioner inkluderet i siden. Det vil vi ikke være med til. Derfor gør vi det anderledes hos TRIBE Media. Vi inkluderer nemlig en lang række ydelser i prisen, som er essentielle for en god hjemmeside, som også er så fremtidssikret som nu muligt. Med andre ord kan vi love at du kan få lavet en hjemmeside hos os.

Men hvad er et godt design af hjemmeside så?

Det er der mange delte meninger om, men nogle man kunne spørge er Google. De fortæller, at din side gerne skal være mobilvenlig og lavet med et responsivt design. Grunden til de siger det, hænger nok rigtig fint sammen med, at størstedelen af nutidens brugere benytter deres mobil til at browse nettet. Derfor er en god hjemmeside, altså en som er optimeret til mobiler. Men det stopper ikke der. Listen er utrolig lang over en god hjemmeside, og sammen finder vi frem til, hvad lige præcist din side mangler.

Få en skarp hjemmeside design pris lige her

Det afhænger af utroligt mange faktorer. Ønsker du, at din side skal designes helt fra bunden eller ud fra et tema? Skal det være en webshop eller blot en informativ side. Med andre ord er spørgsmålene mange, hvorfor man ikke kan sige, at en side fast kost x-antal kroner. Derfor informerer vi i stedet om vores priser. Det giver dig fleksibilitet og friheden til at vælge. Yderligere sender vi et detaljeret excel-ark til dig, hvor det præcist fremgår hvor mange timer vi bruger, og ikke mindst hvad vi bruger timerne på. På den måde er vi så gennemsigtige som muligt, og du kan føle dig tryg hele vejen i processen.

Få en hjemmeside, som er fremtidssikret

Få en hjemmeside af os. Når vi færdiggør en opsætning af hjemmeside, så sørger vi for at lave den så fremtidssikret, som overhovedet er muligt. På den behøver du ikke hjemmeside hjælp i lang tid fremover. Vi kan nemlig lave en hjemmeside, som er fremtidssikret. Vi ved nemlig, at du som lille eller mellemstor virksomhed hverken har mange ressourcer eller meget tid for den sags skyld. Derfor er det vigtigt, at du får et produkt, som holder i lang tid, og som ikke koster dig en bondegård. Her kan du læse om, hvornår du skal få en ny hjemmeside.

Få lavet en hjemmeside, som giver dig kunder i lang tid

En flot hjemmeside kan gøre rigtig meget, men hvis den ingen besøgende får, så giver den ikke særlig mange kunder. Derfor betyder meget, at din målgruppe og kunder kan finde dig. På grund af det hjælper vi også med god tekstforfatning og søgemaskineoptimering (SEO), da det får din side op i Google. Med andre ord sørg for at få lavet hjemmeside med SEO, og hvor der er styr på alle de tekniske elementer. Såsom sikker forbindelse/SSL/HTTPS, at den er mobilvenlig, at designet er lavet til din målgruppe og en lang række andre parametre. Vi er eksperter i, at du får en side, som spiller 100%, når du får den leveret.

Få gratis marketing og webanalyse

Indtast dine oplysninger, og vi vender tilbage snarest muligt, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have ud af din gratis analyse.