Kontakt os

Brug kontaktformular her

Kontakt TRIBE media | Vi står til rådighed 24/7

Ét af vores største ønsker er at gøre branchen mere personlig. Derfor kan du altid kontakt TRIBE Media, ringe, sende en mail eller booke et møde med os! Vi bestræber os på at være gennemsigtige, i alt hvad vi gør. Derfor står vi til rådighed telefonisk og på mail 24/7. Vi lever for det, vi laver, fordi det er vores passion! Med andre ord glæder vi os til samarbejdet med dig, da vi ved, at vi sammen kan få hinanden til at vokse til nye højder.

Yderligere er personlig kontakt utvivlsomt den bedste form for samarbejde, da det skaber tryghed til begge parter. På den måde får man altså et langvarigt samarbejde, som bliver ved med at give og give. Mange andre bureauer færdiggører én eller to opgaver for en kunde, og så er de væk og lagt i glemmebogen. Sådan foregår det ikke hos TRIBE Media. Vi er en stamme. En familie som tager sig af hinanden og alle dens medlemmer.

Adresse

Postadresse: Agtrupvej 52, 3. tv.

Vi holder til her:


Vi brænder for den personlige kontakt

Vi tror på vores koncept, og vi elsker at hjælpe dig som kunde og få din virksomhed til at vokse. Det kan vi bedst realisere via den personlige kontakt, hvorfor du altid er velkommen til at komme ned til en kop kaffe. Vi ses i pakhuset! Derudover lover vi, at vi ikke bider. Vores mission er at være så gennemsigtige som muligt, hvorfor ethvert tilbud vi sender ud til dig, kommer i et excel ark. Der får du tydeligt specificeret, hvilke ydelser du får, hvad de koster og hvor meget tid vi bruger på hver enkelt opgave. Det sikrer den bedste kundeservice.

“Communication affects people; like gravity affects the Universe”