Hjælp til grafisk design

Få hjælp til grafisk design lige her.

Vi hjælper dig godt i gang med grafisk hjælp, som ikke bare fortæller din virksomheds historie, men på samme tid styrker dit brand. For os handler det om at fremvise din virksomhed, og billeder siger mere end 1.000 ord. Vi giver dig hjælp til grafisk design lige her. Vi holder til i Kolding, så vi hjælper naturligvis med grafisk design til Kolding. Heldigvis foregår det hele online, så vi kan sagtens tage et video-møde eller lignende.

Vi kan hurtigt blive enige om, at billeder og grafik er mere spiselige end én stor blok tekst.

– Benjamin, CMO

Grafisk design får din markedsføring op på nye højder

Med grafisk design får man altså bare en bedre hjemmeside. Tekniske elementer såsom koden bag hjemmesiden betyder rigtig meget, men logo, billeder og video er prikken over i’et. Derfor hjælper vi med grafisk design Kolding! (og resten af Danmark) Vi kan hurtigt blive enige om, at billeder og grafik er mere spiselige end én stor blok tekst. Derfor er det naturligvis en del af vores helhedsorienterede pakkeløsning. Lækkert design i form af billeder, videoer og grafik får simpelthen din virksomheds udtryk op på et helt nyt niveau!

Hvad hjælper vi dig med? Vi tilbyder diverse grafisk arbejde

Det afhænger naturligvis af netop din situation. Hvis du har en hjemmeside, så kan billeder, ikoner og infographics løfte din hjemmeside utrolig meget. Hvis det er grafik til sociale medie-opslag, så fylder grafik billeder meget, men især veludførte videoer gør sig utrolig godt. Så hjælp til grafisk design er mange ting.Grafisk design og grafik billeder

Mød dine kunder i øjenhøjde

Som tidligere nævnt, så har det visuelle meget at sige, når det kommer til blikfang. Vi fokuserer derfor rigtig meget på, at skræddersy de helt rigtige ikoner, logoer og billeder til dig!

Det vigtige for os er, at ramme lige præcis dine behov. Netop derfor er kommunikationen en vigtig faktor for os, idet vi ønsker at finde frem til det bedst mulige resultat for både dig og for os, så vi sammen kan få netop din hjemmeside til, at skille sig ud fra alle de andre.

Især ikoner er i vores optik, en meget undervurderet ting at have på sin hjemmeside. De fleste af os bliver hurtigere interesseret i visuelle ting fremfor tekst. Nedenfor ses nogle af de logoer, som vi har lavet til andre hjemmesider indtil videre, så er det op til dig at bedømme, om du mener vi har hvad der skal til, for at kunne hjælpe dig!

Brandkit

Vi elsker at forkæle vores kunder, og i den anledning medfølger der derfor også en designmanual til alle vores kunder!

I vores designmanual vil du blandt andet kunne se alle de elementer, som vi har taget i brug på din hjemmeside, heriblandt skrifttyper, farver, ikoner, billeder og meget mere. Vi mener, det er den bedste måde at vise dig som kunde, hvordan din hjemmeside er opstillet. Derudover er den med til at give et langt bedre overblik over hele processen. Vi giver dig med andre ord grundstenen til at kunne bygge videre på dit projekt, og samtidig følge det samme layout og design, så der hele tiden er en “rød tråd”.

Årsrapporter

Mange virksomheder efterspørger hjælp til grafisk at illustrere årsrapporter. Derfor hjælper vi også med at lave nogle lækre infographics, som illustrerer en årsrapport LANGT BEDRE end en lang PDF-fil fyldt med tekst. Det er både mere brugervenligt for dine kunder, men især også dine aktionærer og naturligvis til internt brug.

Fortæl din historie med videoer og billeder

Video og billeder er en effektiv måde at fortælle dine kunder, hvad din virksomhed laver både bag og foran kulissen. Generelt set fungerer videoer utrolig godt på sociale medier, da brugeren simpelthen hellere vil få info via en video sammenlignet med en tekst.

En veludført video på din hjemmeside kan være gode nyheder for din on-page-SEO (søgemaskineoptimering). Hvis en bruger ser din video færdig på hjemmesiden, så betyder det, at brugeren er længere tid på din side. Det fortæller Google (og Bing), at der er god indhold på din side. Helt automatisk bliver du rangeret bedre i diverse søgemaskiner! Slutteligt, hvis du bruger YouTube så kan du opnå en ekstra bonus på Google.

Mød dine kunder i øjenhøjde

Det handler ikke kun om at få en flot hjemmeside, eller nogle illustrative videoer og billeder. Det handler også om gennemsigtighed og ikke mindst personlighed. Selvfølgelig er det vigtigt, men den vigtigste del er, at din virksomhed fremstår mere personlig og gennemsigtig.

Dine kunder føler sig mødt i øjenhøjde, og bliver dermed mere trygge. Det giver synlige resultater på bundlinjen, da kunden hurtigt kan identificere sig med jer. Ikke nok med kunden føler sig tryg, så er det også en god service at være åben og gennemsigtig. Netop service er nøgleordet, da adskillige studier konstant bekræfter, at service er utrolig effektivt markedsførings.

Se vores grafisk design priser lige her

Vores mission er at være så gennemsigtige som muligt, hvorfor vi naturligvis oplyser om vores priser. Se vores grafisk designer priser her

Hvad er grafisk design?

Grafisk design er (næsten) alt det visuelle du ser på en hjemmeside. Kort sagt. Hos TRIBEMedia går vi utroligt meget op i, at vores grafisk design arbejde består af kvalitet. Grafisk design er også en form for kommunikation – selv om det handler om det visuelle. Det visuelle kommunikerer nemlig et budskab og formål. Hos TRIBEMedia arbejder vi meget på, at styrke virksomheders visuelle identitet, både på deres hjemmeside og deres sociale medier. Det er her, at det visuelle aspekt tæller meget.

I dag er det kritisk at have et visuelt appellerende identitet, som du viser frem for dine kunder. Derfor er det essentielt at prioritere virksomhedens billede udadtil. Og det er her, at det grafiske kommer i spil. Samtidig så er det også vigtigt, at forretningens visuelle identitet også er appellerende for øjet på mobilen (og ikke kun desktop).

Få gratis marketing og webanalyse

Indtast dine oplysninger, og vi vender tilbage snarest muligt, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have ud af din gratis analyse.