Hjemmeside pris

hjemmeside pris hvad koster det

Bedst til prisen – Bør du lave din egen hjemmeside eller købe en hjemmeside? 

Førstegangskøber af en ny hjemmeside: I så fald, er dit helt store spørgsmål nok, om du bør lave din egen hjemmeside eller købe en hjemmeside? Bør du investere tid i at lære at opbygge og vedligeholde en hjemmeside. Eller bør du uddelegere ansvaret til en professionel programmør. Har du evner og tid til det, så er der rig mulighed for, at du selv kan lave din nye hjemmeside

Inden du beslutter dig for at lave din egen hjemmeside anbefaler vi, at du forholder dig til  følgende:

 1. Det tager tid at vedligeholde en hjemmeside. Det kræver både tid og penge at opretholde en hjemmeside. Hjemmesider kræver vedligeholdelse, og du skal håndtere løbende problemer, der altid opstår undervejs.

  Derfor er det vigtigt at gøre op med sig selv, hvorvidt det kan betale sig at opbygge sin egen hjemmeside. Hvis du i forvejen er tidspresset anbefaler vi det ikke. En hjemmelavet hjemmeside vil helt sikkert kræve både energi, tid og penge.
 1. Har du tidligere erfaring med at arbejde med hjemmesider? Det er en stor fordel, hvis du tidligere har arbejdet med den platform, hvor vælger din hjemmeside skal opbygges. Kender til platformen, så skal du forvente at bruge meget tid på at researche og lære platformen at kende. Hjemmesider er ret følsomme og små ændringer kan gøre en stor forskel.

  Derfor anbefaler vi, at du bruger tid på at undersøge og lære at opbygge en hjemmeside, inden du begynder!. Årsagen til det er, at mange hjemmesider begår kritiske fejl i starten. Vanskelige og krævende fejl, som kan have stor betydning og være tidskrævende at løse. 
 1. Det anbefales at købe en hjemmeside, hvis du vil have en professionel hjemmeside fra dag ét. Lad os sige det, som det er. Hvis du ønsker en hjemmeside, som fungerer tilfredsstillende og giver en god brugeroplevelse lige fra dag ét, så anbefaler vi,  at du køber en hjemmeside (med mindre du har en baggrund som programmør).

Hvad ligger en professionel hjemmeside pris cirka på?

Hvad koster en professionel hjemmeside? Det kan faktisk være rigtig svært at svare på, hvad en ny hjemmeside pris er, da det afhænger meget af, hvad du ønsker. 

Flere bureauer siger, at de tilbyder en pris på hjemmeside fra eksempel 3.000 kroner, men hvor du skal tilkøbe en masse yderst vigtige funktioner bagefter. Tilkøber du dem så ikke, står du med en side, som er langt fra optimal og heller ikke følger standarderne.

Sådan gør vi ikke tingene, da det spilder din tid, giver dig frustrationer og ikke mindst en dårlig kundeservice. Når du ser vores priser, er du ikke i tvivl om, at vi går ind for gennemsigtighed. En firma hjemmeside pris bør i vores verden være gennemsigtig, da det ellers er starten på et dårligt forhold.

Hjemmeside prisberegner

En hjemmeside pris beregner? 

Det er helt enkelt. 

Vores mission er at være så gennemsigtige som muligt, hvilket er grunden til, vi har prøvet at udvikle en måde, hvor du kan beregne en hjemmesides pris. Vi håber, den kan være med til at fjerne lidt tvivl fra dig, og i stedet gøre dig mere tryg. For os handler det nemlig om at yde god kundeservice fra start til slut.

Beregn prisen på din hjemmeside lige herunder

GET STARTED

Tak, vi vil snart kontakte dig

Hvad er dit budget til hjemmesiden?

Klik på ikonet herunder og tryk fortsæt

Et simpelt online visitkort.

Mellem Budget En professionel hjemmeside med brugerdefineret design.

Større Budget En professionel hjemmeside med brugerdefineret design med komplet dataanalyse.

Du skal vælge et element for at fortsætte

Søger du en ny hjemmeside?

Klik på ikonet herunder og tryk fortsæt

Nystartet / Iværksætter

Mindre virksomhed

Mellem / stor virksomhed

Du skal vælge et element for at fortsætte

Størrelse på hjemmeside

Klik på ikonet herunder og tryk fortsæt

Op til 10 sider

Op til 25 sider

Op til 50 sider

Du skal vælge et element for at fortsætte

Ønsker du specielle funktioner?

Webshop, pop-up, booking mv.

Nej

Ja

Ved ikke

Du skal vælge et element for at fortsætte

Skal hjemmesiden have flere sprog?

Vælg herunder.

Nej

Ja

Du skal vælge et element for at fortsætte

Vælg funktioner

Vælg funktioner og tryk fortsæt.Du skal vælge et element for at fortsætte

Er du interesseret i online markedsføring?

Vælg herunder.

Nej Jeg har enten rigeligt at lave, en anden god samarbejdspartner eller bare ikke brug for det.

Ja Jeg vil gerne hører nærmere omkring mine muligheder og få et gratis sundhedstjek af mit nuværende, såfremt jeg har noget.

Du skal vælge et element for at fortsætte

Har du brug for hjælp til indhold?

Video, grafisk design, foto, logo, tekstforfatning mm.

Nej

Ja

Du skal vælge et element for at fortsætte

Endelig pris

Udfyld kontaktinfo, hvis du ønsker hjælp. Ellers er den endelige estimerede pris:

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat:
Total :

Pris på opsætning af hjemmeside afhænger af, hvor professionel et produkt du ønsker

Hjemmesidepriser afhænger først og fremmest af, hvorvidt du vil købe en ny hjemmeside eller optimere en hjemmeside. Det samme gælder dog, om du ønsker at optimere din hjemmeside eller ønsker at købe en ny hjemmeside. Prisen afhænger af, hvor professionel og avanceret din hjemmeside skal være. Jo flere krav og ønsker du har til din hjemmeside, desto dyre bliver din hjemmeside. 

Men hvad gør en hjemmeside ”professionel”? 

Vi mener, at en hjemmesides professionalisme afgøres ud fra hjemmesidens funktioner og design. Hjemmesiden skal være modtager inddragende i sit design, den skal være brugervenlig og nem at navigere rundt i. Dernæst skal hjemmesiden opfylde både dine egne og besøgendes krav til hjemmesiden. Disse krav handler ofte om hjemmesidens funktionalitet. 

Funktionalitet handler om, hvorvidt hjemmesiden kan udføre det job, som der forventes. Er der eksempelvis mulighed for at søge efter bestemte emner eller ord i et søgefelt? Er der mulighed for at skifte sprog fra dansk til engelsk på hjemmesiden? Dette er blot nogle få eksempler på de funktioner, som har indflydelse på hjemmesideprisen. 

Funktionerne kaldes også specialfunktioner, og der findes langt flere end de nævnte. 

Her kommer en liste med nogle af de mange specialfunktioner og generelle faktorer, som har indflydelse på den endelige pris på en hjemmeside. 

Disse faktorer afgør din hjemmeside pris:

–       Antal af undersider

–       Søgefelt 

–       Kundelogin / Kundeklub

–       Cookie Modul 

–       Bookingsystem

–       Sprogskifte

–       Integreret nyhedsbrev 

–       Pop ups til signups

–       Design

hjemmeside pris hvad koster det

Prisen på en enkel informations hjemmeside 

En basis informations hjemmeside kan koste helt ned til 1499 kr. Det er billigt, men er det godt? Hvis du vælger den billige løsning forventes det, at du selv skal stå for meget af arbejdet med hjemmesiden. 

Men igen, så er der også dyre muligheder på markedet. 

Du kan købe komplette pakkeløsninger, hvor du, uden selv at løfte en finger, får en smuk informationshjemmeside med et tiltalende design, 

En helt enkel og basis informations hjemmeside består af det mest nødvendige – tekst, billeder og kontaktoplysninger. Denne løsning er god, hvis du ønsker, at dine besøgende oplyses om basic informationer om dig, din placering, hvordan de kommer i kontakt med dig og lignende. 

Prisen på en professionel WordPress hjemmeside

Størstedelen af professionelle WordPress hjemmesider koster mellem 10.000-50.000kr, men de kan også nemt koste langt mere! Som beskrevet tidligere, så afhænger prisen i høj grad af, hvor professionel og funktionel din hjemmeside skal være. 

Men hvorfor WordPress?

WordPress foretrækkes af størstedelen af verdens programmører. Vi har længe lavet hjemmesider i WordPress, og selvom vi har prøvet mange hjemmeside-platforme, så foretrækker vi stadig WordPress den dag i dag. 

Fordelene ved WordPress er, at det er open source og bliver støttet af mange udviklere, hvorfor platformen har et stort community. WordPress er også fremtidssikret, da der løbende bliver udviklet i og på platformen. Alle store services har integrationer til WordPress, og du har 100% frihed til at designe din hjemmeside. Der er mange muligheder og meget få begrænsninger, derfor kan du få din hjemmeside præcis, som du vil have den. 

Ulempen er, at WordPress kan virke uoverskueligt at komme i gang med. Selve platformen kan til at starte med virke forvirrende, fordi der allerede er implementeret funktioner og integrationer, som kan ryste mange væk fra platformen. Til dit held er vi eksperter, og vil med glæde hjælpe dig. 

Prisen på en WordPress hjemmeside varierer afhængigt af, hvad din hjemmeside skal indeholde. Som du kan se ud fra tabellen, så tilbyder mange bureauer at lave hjemmesider i WordPress, men prisen på hjemmesiderne varierer dog. 

Vær obs på ekstrakøb

Hos de fleste bureauer er det ikke “kun” hjemmesiden du køber. Der plejer som regel medføre andre integrationer, implementeringer og services med i pakken, når du køber en hjemmeside. Det kan enten være facebook-integration, SEO, kurser, specialfunktioner og mm. 

Vores anbefaling er, du undersøger, hvad det er præcist, du har brug for. Dermed mindsker du dine udgifter og du har samtidig et overblik over, hvad du har fået implementeret og hvad der mangler. 

Som tabellen herunder illustrerer, kan du købe en WordPress hjemmeside fra 3.800 kr. og op til 140.000 kr. I den forbindelse er det vigtigt, at du notér alt det du ønsker, at din hjemmeside skal kunne. Det kan eksempelvis være en hjemmeside, hvor dine kunder kan tage kontakt til virksomheden og tilmelde sig nyhedsbrevet. På denne måde simplificerer du arbejdet for dét bureau, som du er i dialog med, og du undgår, at der pludseligt skulle opstå uoverensstemmelser undervejs i processen. 

Pris i kr.Inkluderer hvad?Passer til hvem?Udbyder
3.800Opsætning af 5 sider
Design efter skabelon
Specielfunktion: Kontaktformular
Opsætning af pagebuilder
Den lille selvstændigeSilver Beerg
8.000Opsætning af 10 sider
Design efter skabelon
Den lille selvstændigeNicolai Sørensen
16.000Opsætning af 5 sider
WordPress hjemmeside
Specielfunktioner:Blogfunktion
SEO
SMV’erRikke Ekelund
15.995 – 29.995Flere sprog
Flere funktioner
Udvidelser
Mellemstor virksomhedApolloweb
50.400Opsætning af 20+ sider
Professionelt design
Specielle funktioner (Nævner ikke hvilke)
SMV’erAveo
55.000 – 85.000Udvikling i WordPress
Video-integration
Specielfunktioner:Kontaktformular, Blog-univers, Privatlivspolitik, Cookie-popup, Integration til nyhedsbrev
De giver et eksempel = City BowlingMorningtrain
95.000 – 140.000Udvikling i WordPress
Video-integration
Specielfunktioner:Kontaktformular, Blog-univers, Privatlivspolitik, Cookie-popup, Integration til nyhedsbrev, simpel søgefunktion.
En design-workshop + design af forside og 2 undersider
Integration til Trustpilot
Integration til Instagram
De giver et eksempel = Neurons IncMorningtrain

Prisen på en professionel hjemmeside med Webshop

Prisen på en professionel webshop hjemmeside varierer alt efter integrationer, størrelse og ønsker for, hvad din webshop skal indeholde. Vi vil gerne hjælpe dig med at forstå processen bag prisfastsættelsen af webshop hjemmesider. Det kræver at du forstår, hvad du betaler for, og hvorfor du betaler for det. Derfor skal du først forstå de forskellige faktorer, som dirigerer priserne. 

Webshop hjemmesider differentierer sig ikke meget fra informative hjemmesider, som vi kender dem. Dog kræver en webshop mere end en informativ side. Du har måske opbygget en informationshjemmeside før, og du ved hvordan en informationshjemmeside kan opbygges på forskellige platforme. 

En webshop hjemmeside kræver dog kendskab til en række andre platforme. Generelt, så varierer prisen for en professionel webshop hjemmeside mellem alt fra 20.000 kr og op til mange tusinde kroner. Prisen vurderes ud fra projektets kompleksitet, og hvilken platform du vælger (shopify, magento, WordPress osv.), samt hvilke funktioner skal webshoppen indeholde. 

Faktorer som afgører prisen på en professionel hjemmeside med webshop:

 • Funktionaliteten: Hvis din webshop skal have unikke funktioner eller have programmeret bestemte features, vil det øge prisen.
 • Design: Prisen påvirkes af, hvorvidt du vil have lavet et unikt hjemmeside design til din webshop eller om ønsker at benytte et færdiglavet design tema. 
 • Import af data: I visse tilfælde er det nødvendigt at importere produktdata eller data fra tidligere kunder og ordre, hvilket automatisk vil medføre en stigning i prisen på en webshop.
 • Valg af bureau: Det er ofte således, at de bureauer der har mange års erfaring med webshop udvikling, koster mere på timebasis. Årsagen til det er, at du med garanti får en webshop, som er implementeret korrekt, er brugervenlig og fungerer. 
 • Markedsføring: Hvis du ønsker en markedsføringsplan (eller content marketing plan), som vil drive trafik og besøgende til din webshop, så koster det ekstra. Men vi mener, at det er en god investering! Hvorfor have en hjemmeside, hvis ingen besøger den? 

Som du kan læse, så er der meget at forholde sig til, når du køber en professionel webshop. Der er et hav af bureauer på markedet, som bygger professionelle webshops. Det helt centrale er altid, at du undersøger, hvad din webshop har brug for. Det vil nemlig have betydning for din endelige webshop hjemmeside pris. 

Måske du allerede har en shop? Her kan du læse, hvordan du laver en webshop optimering.

Nu har du styr på hjemmeside priserne – men husk de usynlige omkostninger! 

Der er flere omkostninger forbundet med at have en hjemmeside end blot købsprisen. Du skal nemlig huske hosting prisen, og prisen for at have dit domæne registreret. 

Det koster typisk mellem 30 og 300 kr om året at have dit domæne registreret. Så nemt er det ikke med hosting prisen. 

Hosting handler om, at din hjemmeside skal have et sted at bo til leje, før den bliver synlig på internettet. Derfor skal du, som hjemmeside ejer, leje dig ind på et webhotel. 

Et webhotel er et hotel for hjemmesider. Her lejer du en plads til din hjemmeside på hotellets server. Der findes mange webhoteller, og de varierer meget i pris og ydelser. 

Et billigt webhotel kan være lokkende! Men det er nødvendigvis ikke den bedste løsning for dig. Når du vælger webhotel skal du have særligt 2 ting for øje: 

 1. Har webhotellet nok ressourcer til din hjemmeside?
 2. Hvordan er webhotellets muligheder for support?

Plads og support er to vigtige faktorer. Billige webhoteller tilbyder typisk ikke telefonsupport eller lignede, som kan blive yderst nødvendigt, hvis du en dag er i knibe. 

Dernæst skal webhotellet have ressourcer til at håndtere din hjemmeside. Det har eksempelvis indvirkning på, hvor meget trafik (antal besøgende) du kan have på hjemmesiden. 

Tjekliste – 5 ting du bør være opmærksom på, inden du køber din hjemmeside

En hjemmeside fortæller nemt besøgende, hvem din virksomhed er, og hvilke værdi I står for. Med andre ord, så kommunikerer hjemmesiden på vegne af din virksomhed. De billeder, tekster og videoer, der præsenteres på hjemmesiden er din virksomheds personlighed. Det betyder, at så snart en besøgende lander på din hjemmeside, så er det virksomhedens opgave at præsentere virksomhedens værdier og leve op til de forventninger, som den besøgende har. 

Derfor er det afgørende, at de fundamentale elementer er på plads. Besøgende skal eksempelvis kunne tilgå hjemmesiden via en mobil og her navigere problemfrit på hjemmesiden. Til stor overraskelse, så er der i dag mange hjemmesider, der fortsat ikke investerer tid i at styrke deres hjemmeside og skabe en god brugeroplevelse. Det medfører ofte færre konverteringer og mindre salg!

Her får du de fem vigtigste pointer, som vi ønsker du har styr på, inden du køber din hjemmeside:

 1. Platforme: Skal din hjemmeside være på WordPress, Wix, SquareSpace eller Shopify? Det er vigtigt for dig at fordybe dig i, hvilken platform du ønsker at have din hjemmeside på. Årsagen til det er, at hver platform tilbyder en række af forskellige funktioner, kundeservice og metoder til at vedligeholde din hjemmeside. Vi anbefaler at du undersøger eventuelle fordele og ulemper hos hver virksomhed, og sammenligner omkostningerne og funktionerne ud fra, hvad du finder nødvendigt at have med i pakken. 
 1. Kan du selv vedligeholde hjemmesiden: Det er let at købe en hjemmeside. Derimod kan det være en udfordring at vedligeholde og redigere hjemmesiden, hvis du ikke besidder de rette kompetencer.

  Derfor er det centralt, at du undersøger, hvor let eller svært redigeringsprocessen er, og om du er i stand til at fuldføre opgaven. Ønsker du at din hjemmeside altid fungerer problemfrit og konstant opdateres, uden du skal bekymre dig om det? Så er det også noget de forskellige hjemmeside udbydere kan gøre for dig. Det handler om hjemmeside vedligeholdelse og her varierer priserne igen meget. 
 1. Hvad er formålet med hjemmesiden: Det er vigtigt at klarlægge, hvad du ønsker at opnå med hjemmesiden. Ønsker du medieopmærksomhed, et øget salg eller mere kontakt med dine kunder? Skal hjemmesiden blot være et fast sted, hvor dine kunder kan finde dine kontaktoplysninger, eller ønsker du at formidle virksomhedens fortællinger, værdier, mål og missioner. 
 1. Hjemmesidens design: Du har garanteret gjort dig nogle tanker om, hvordan du ønsker, at din hjemmeside skal se ud. Men der dukker som regel altid udfordringer og problemer op under processen – og det er helt naturligt.

  Derfor er det vigtigt for os, at du er bevidst om, at en hjemmeside aldrig er perfekt. Der vil altid dukke små fejl op, som kræver en løsning. Det er dog vigtigt, at din hjemmeside konsekvent følger ét bestemt tema, så de besøgende kan kendetegne virksomheden ud fra hjemmesiden. Derudover så styrker det virksomhedens brand, når hjemmesidens design er godt og professionelt. 
 1. Content: Du kan ikke komme uden om content-delen! Content er hjemmesidens diæt, og hvad du fylder hjemmesiden med afgør, hvor sund din hjemmeside er.

  Content (godt indhold) er et vigtigt redskab i processen mod at opnå interaktion med dine kunder/besøgende samt fastholde dem på siden, når de først er landet der! Vi ønsker ikke, at dine besøgende skal forlade siden, inden de overhovedet har besøgt den! Derfor er det centralt, at du gør dig tanker om, hvordan din hjemmeside skal struktureres, og hvilket content den skal indeholde.

  Vi anbefaler, at du udarbejder en content-marketing plan, som hjælper dig med at inddele dit indhold og få skabt en god struktur. Synes du det virker uoverskueligt? Så er der også mulighed for at uddelegere denne opgave til professionelle. Vi elsker at producere værdiskabende indhold til hjemmesider. Derfor står vi med glæde klar til at hjælpe dig eller give dig nogle gratis råd med på vejen.

Ny hjemmeside pris hos TRIBE Media mediebureau

Sådan beregner vi en ny hjemmeside pris

Beløbet på en ny hjemmeside hos TRIBE Media bliver baseret på én enkel timeprise: 999,- pr. time eksklusive moms. Yderligere får du tilsendt et tilbud i en PDF, hvor der præcist står, hvad vi gør. Det gør vores design af hjemmesider priser meget gennemskuelige og ikke mindst gennemsigtige til fordel for dig, men faktisk også for os. Vi lever nemlig af langvarige samarbejder, hvor resultaterne bare bliver bedre for hver dag. Derfor gør vi vores allerbedste for, at du føler dig tryg.

Hvad betyder det for dig?

Et stærkt fundament er blevet lagt, og ikke mindst går begge parter glade hjem. Vi har fået en fair aftale, hvor alle vores interesser er blevet tilgodeset. Lige præcis dét er så helt igennem vigtigt for os, da vi simpelthen lever af personlig kontakt. Helt kort betyder det, at vi fokuserer på gode relationer, da det sikrer os, at vores kunder bliver ved med at vende tilbage til os.

Det får du altid med, når du betaler for en hjemmeside hos os

 • Sikker forbindelse / SSL / HTTPS
 • Opsætning af web hotel
 • Mobilvenlig / responsiv
 • Installation af CMS (WordPress, Joomla, Shopify og Magento mm.)
 • Opsætning af Google Search Console
 • Opsætning af Google Analytics
 • Hjælp til GDPR
 • Basal søgeordsanalyse
 • Designmanual til hjemmesiden
 • Evt. tilrettelse indtil du er tilfreds med siden

Sådan sender vi et hjemmeside tilbud til dig

Vi håber, vores hjemmesider priser falder dig i god jord, men da dette er timepriser, mangler du selvfølgelig et tilbud. Det får du tilsendt i en PDF, hvor der står præcist, hvad vi laver.

Kontakt os for at få tilsendt tilbud. Derudover er vi altid er til at snakke med. Hos os er ingen hverken for små eller for store. 

Har du stadig spørgsmål til vores hjemmesider pris?

Så tøv endelige ikke med at kontakte os. Det kan nemlig være rigtig svært at give en konkret pris hjemmeside design, hvorfor vi altid tager snakken over mobil, skype eller over en kop kaffe. På den måde holder vi også fast i vores mission om gennemsigtighed. Her kan du også se, hvordan andre fastsætter deres hjemmeside priser. 

Slutteligt hvis du selv har et bud på pris hjemmeside, så er du mere end velkommen til at spørge os. På den måde kan vi sige, om det hænger sammen med vores budget eller ikke.

Hvorfor viser i overhovedet omkostningerne af hjemmesider?

Helt enkelt fordi vi ønsker at gøre det anderledes. Mange virksomheder viser ikke deres priser, fordi de så kan sælge den præcist samme ydelser til forskellige priser. Ja, det maksimerer muligvis virksomhedens profit, men det snyder jo egentlig kunderne. Én kunde betaler 9.000,- en anden betaler 15.000 for den præcist samme hjemmeside. 

Netop dét vil vi simpelthen ikke være med til, og den bedste måde er at vise vores priser. Vi håber, det falder dig i god jord. Vi står i hvert klar til at hjælpe dig, og ikke mindst lytte til din virksomheds historie.

Kontakt os her. Sammen finder vi frem til dine behov.

Prisen hos TRIBE Media

Hvad koster en ny hjemmeside? Det kan være rigtig svært at svare på, da man ikke lige kan sige, at en hjemmesider pris fast koster 9.999 ex. moms. Det er også derfor, vi har udviklet vores hjemmeside prisberegner. Da det varierer nemlig utrolig meget fra kunde til kunde. Er det en webshop eller en informativ side? Ønsker kunden basal SEO eller generel tekstforfatning? Skal siden inkludere nogle specielle funktioner?

Heldigvis kan vi informere om vores timepris, da det varierer fra opgave til opgave i forhold til sværhedsgrad.

Kontakt os gerne til en uforpligtende samtale, hvis du ønsker et tilbud på en opgave.

Hjemmesider pris pr. time mm.

Hvad koster en hjemmeside præcist?

Vores billigste hjemmeside koster 9.999, men inkluderer ikke unikt design. Hvis du ønsker det allerbilligste, er vi nok ikke de rette at snakke med (-;

Disse hjemmesider pris går i stedet for vores hjemmeside prisberegner. På den måde er vi så gennemsigtige og overskuelige som muligt. Med det håber vi, at du som kunde kommer til at føle dig så tryg som muligt.

Læs mere om, hvad vi kan lave af nye hjemmesider her

En hjemmeside er aldrig færdig

Supportaftale til hjemmeside

“En hjemmeside er aldrig færdig” siges det. Derfor kan det være en uoverskuelig opgave at vedligeholde din nye hjemmeside. På grund af det tilbyder vi også en supportaftale til hjemmeside. Med andre ord har vi support til din side med som standard. Ønsker du selv at varetage det, skal du selvfølgelig blot afmelde det. Læs mere om support til hjemmesider her

Få hjælp til hjemmesider
Kontakt os herunder

Nicolai er skarp som en ørn, når det gælder hjemmesider. Så hvad end du har brug for et nyt design, en lille justering af hjemmesiden eller blot sidder inde med spørgsmål, så har han altid en løsning til dig.

Kontakt os nu

Har du spørgsmål?

Gå til undersider her

Inkluderer en god blanding af information / blogsider samt servicesider.

Homepage Kolding

Websites for Kolding, and the rest of the country, which provide customers for

Website optimisation

What is website optimisation? Good website optimisation is checking your website daily, checking

Har du tænkt over det her, inden du får lavet en hjemmeside?

Hjemmesideoptimering

Hvad er hjemmesideoptimering? God hjemmesideoptimering er dagligt at tjekke din hjemmeside, kontrollere fejl

New website

Help for new website How do you know which website is right for

Kundeudtalelser

Virksomheder vi har hjulpet: Sådan siger de om samarbejdet med os

Lyst til at høre mere om at samarbejde med os?

Alle passer ikke til os og omvendt. Vi ønsker at levere et kvalitetsprodukt, hvorfor samarbejdet med dig betyder alt.

Derfor lad os først starte ud med at se, om vores to virksomheder faktisk passer sammen. Ring til os eller brug kontaktformularen herunder. Vi er ikke ude efter at levere det billigste produkt. Derfor hvis du søger den absolut laveste pris, er vi nok ikke et match. Ønsker du i stedet en samarbejdspartner som sætter sig dybt ind i din virksomhed, så løft ‘klodsen’ og tag en snak med os. (-:

Lad os finde ud af, om vi skal hjælpe dig med ny marketing, web eller indhold

two people standing on top of a hill with a camera

Skal vi arbejde sammen?

Udfyld formularen, så kontakter vi jer hurtigst muligt eller ring på 7071 1200 

Glædelig jul og tak for et godt samarbejde

Uanset hvor meget eller lidt vi har talt sammen dette år, betyder vores samarbejde stadig meget for os hos stammen.

Derfor vil vi gerne give en eller anden speciel julegave, som måske kan hjælpe dig i 2022. 

40% rabat på en video eller foto til hjemmesiden eller sociale medier.

Gaven kan afhentes på vores kontor dalbygade 40U 1. sal eller du kan booke en online samtale i min, Benjamin, kalender.

Glæder mig til, vi tales ved. God jul!